- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
Kizlar bakiyorum keyfiniz yerinde insallah hep boyle mutlu ve umutlu olursunuz.
Sizden bir ricam var bana idol demeyin cok utanıyorum :)) mesela ablam arsiz hamile diyor , esim deli hamile diyor oyle söyleyebilirsiniz :))
Bu arada Rabb'ime cok sukur ikimizde iyiyiz sakin gunler geçiriyoruz , Cumartesi yas gunumdu esim iki kişilik hediyeler aldi artik tek degilim diye , dünde kayinvaldemdeydik bana mantili pastali guzel bir gun geçirdiler ha birde erik var tutturdum erik diye yazık esim bayagi bir aradı ama bulup gelmiş sagolsun
Allah hepinize ve bana bu gunlerimizi aratmasın bol bebisli gunler versin , hava biraz daha düzelse mutlaka Eyüp Sultan ziyareti yapacagim hepimiz icin duaya gidecegim.
ben geldim arkadaslar,
ve sonunda doktoru ikna etmeyi basardim. ne dedim ben erkek doktorlar daha bi yumusak oluyorlar bayanlara karsi :))
hemen tmm dedi hastaneye sevk etti. yalniz ben degilde hastane benimle irtibata gecicekmis 4 hafta icerisinde. buna sukur
biraz daha israr etsem adam dayanamayip direk tupbebek icin yonlendirecekti ama ben istemedim. once bi tahlillerimi yaptirayim da gerisi Allah kerim. hepinizi opuyorum
canımmm çok sevindim senin adına.. eee şimdi ne olcak peki 1 ay beklicek misin aramalarını yani ?
Kizlar bakiyorum keyfiniz yerinde insallah hep boyle mutlu ve umutlu olursunuz.
Sizden bir ricam var bana idol demeyin cok utanıyorum :)) mesela ablam arsiz hamile diyor , esim deli hamile diyor oyle söyleyebilirsiniz :))
Bu arada Rabb'ime cok sukur ikimizde iyiyiz sakin gunler geçiriyoruz , Cumartesi yas gunumdu esim iki kişilik hediyeler aldi artik tek degilim diye , dünde kayinvaldemdeydik bana mantili pastali guzel bir gun geçirdiler ha birde erik var tutturdum erik diye yazık esim bayagi bir aradı ama bulup gelmiş sagolsun
Allah hepinize ve bana bu gunlerimizi aratmasın bol bebisli gunler versin , hava biraz daha düzelse mutlaka Eyüp Sultan ziyareti yapacagim hepimiz icin duaya gidecegim.
Canım ne güzel bi hafta sonu geçirmişsin okurken fena keyif aldım :)) bu arada kaç yaşına girdin çılgın hamile :)))
ben geldim arkadaslar,
ve sonunda doktoru ikna etmeyi basardim. ne dedim ben erkek doktorlar daha bi yumusak oluyorlar bayanlara karsi :))
hemen tmm dedi hastaneye sevk etti. yalniz ben degilde hastane benimle irtibata gecicekmis 4 hafta icerisinde. buna sukur
biraz daha israr etsem adam dayanamayip direk tupbebek icin yonlendirecekti ama ben istemedim. once bi tahlillerimi yaptirayim da gerisi Allah kerim. hepinizi opuyorum
Yeni yaşın mutlulukların ve sevinçlerin en büyüğünü getirsin sana. Huzurun hep artsın...pozitifliğin hiç kaybolmasın...umudunu hep koru...Rabbim dualarını kabul etsin,yar ve yardımcın olsun kuzum...
benden duymuş olma ama 45 ... daha ancak çıtır oldu yani...
Aferinn benim kararlı kuzumm
Bundan sonra her şey senin istediğin gibi olsun... Dualarım seninle... Rabbim yardımcın olsun...
seni seviyorummmmmmmmm arkadasim(9 m'li dikkatini cekerim )
Canım ne güzel bi hafta sonu geçirmişsin okurken fena keyif aldım :)) bu arada kaç yaşına girdin çılgın hamile :)))
ben geldim arkadaslar,
dogum gunun kutlu olsun cilgin hamile arkadasim. hersey gonlunce olsun. mutlu bebisli seneler
Yeni yaşın mutlulukların ve sevinçlerin en büyüğünü getirsin sana. Huzurun hep artsın...pozitifliğin hiç kaybolmasın...umudunu hep koru...Rabbim dualarını kabul etsin,yar ve yardımcın olsun kuzum...
benden duymuş olma ama 45 ... daha ancak çıtır oldu yani...
Aferinn benim kararlı kuzumm
Bundan sonra her şey senin istediğin gibi olsun... Dualarım seninle... Rabbim yardımcın olsun...
Canim insallah hep beraber bu mutlu yıllarımızı kutlarız her sene umutlarimiz biraz daha artar :))
nefes aldığımız sürece... gözümüzü açtığımız,uyandığımız her yeni gün için umudumuzu korumaya devam canım puffyim...
güzelliklerin ve mutlulukların her zaman artsın ... huzurunda olsun... sevgilin de yanında olsun...bebişin de... biz dee
şimdi kendime yeni bir şey buldum... bu ay normal yollarla hamile kalıp , o tüp doktoruna gidip nanikkk yapıcam
sevgilerimle canımmm
Kızlaaar...günaydın.
yarın 12.gün..bakalım neler olacak..çok heyecanlıyım..
forumda bu aralar benden başka sonuç bekleyen yok mu?
Kızlaaar...günaydın.
forumda bu aralar benden başka sonuç bekleyen yok mu?
ben varım
senin sonucunu bekleyen
breezey çok tatlısın..
Kızlaaar...günaydın.
forumda bu aralar benden başka sonuç bekleyen yok mu?[/QUOT
kan vermeye sabahmi gideceksin? sevindim senin adina güzel haberlerini bekliyoruz.
insallah guzel haberler veririsin canim bize insallah. sakin sonucu buraya yazmayi unutma.
bol Sans!!!
Kızlaaar...günaydın.
forumda bu aralar benden başka sonuç bekleyen yok mu?[/QUOT
kan vermeye sabahmi gideceksin? sevindim senin adina güzel haberlerini bekliyoruz.
evet.. heralde 10 -11 gibi de sonucu alırım...
çok teşekkürler..
breezey çok tatlısın..
şu sevimli işaretleri kullanmayı beceremiyom daha sana bi gülücük yollıyım bari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?