Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canlı selam duova.. breezey toplyu baya hazırlamış..hayırlı uğurlu olsun bereketli olsun..bol bebişli olsun işallah..:))

Kendi bilgilerime ekleme yaptim.eline saglik herkes bilgilerini yazdikca,tablo dolacaktir.
Hamile arkadaslari en üste siralayabilirsen, daha kolay takip ederiz diye düsünüyorum.

Son düzenleme:
Kendi bilgilerime ekleme yaptim.eline saglik herkes bilgilerini yazdikca,tablo dolacaktir.
Hamile arkadaslari en üste siralayabilirsen, daha kolay takip ederiz diye düsünüyorum.

haklısın kuzum , hamişlerimizi en üste yazayım.
şimdilik şablon olarak tamamladım gibi. bir de ummucumun de verdiği bilgi ile sorun sütunu da ekledim.
biraz daha bekleyip , hani eklenmek isteyen arkadaşlarımız olursa diye , onları da tamamladıktan sonra , yayınlarız.
o zaman herkes bir diğeri hakkında istediği bilgiye ulaşır.

aklınıza gelen ve eklenmesini istediğiniz bir bilgi olursa yine söyleyin.
ben o tablolara pek denk gelmedim , bilgim yok ama sizlerin desteği ile hallederiz bunu...:13:
öpüyorummm

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum desteğiniz için. Allah hepimizin yüzünü güldürür bu zorlu süreçte inş.
Yanaklarınızdan öpüyorum.Sevgilerimle..:)))))

Selam kızlar,

Bugün bikbik dertlemiycem yine Merkez'den. Eheehe bıktırdım milleti biliyorum.

Artık oraya adımımı atmaaaam :) zaten arayan soran olmuyo ben aramazsam.

Yine test yaptırdım 423.60 çıktı. İkiye katlamış yani :))

Doktorum ibrahim Bildirici'yi aradım.

12 Temmuz'da gel dedi.

Akşam kocam geliyor 2 hafta beraberiz :))

Buraya yazamazsam merak etmeyin

Öperim herkesleri ххх ххх

Çoğk eyi olmuş, pek güzel olmuş...O diiiil de benden yaşlı yok mu yahu :/

Canım çok iyi gidiyorsun:)

Çoğk eyi olmuş, pek güzel olmuş...O diiiil de benden yaşlı yok mu yahu :/

hcg değerini hemen güncelleyelim o halde :))
süper sonuç..çok sevindim senin adına arkadaşım.
dilerim ki sonuna kadar güzel haberlerini paylaş bizimle

Yazdiklarin icin tesekkurler :) ama yapanların hepsini yazmadim eksik var liste soyle :
Ufakligin sunnet şekerleri kece ve baska malzemelerden el yapımı
Ufakligin Mevlüt lokum kutuları ve gelenlere dağıtılan kece buzdolabı magnetleri
Ablamın torununun dis bugdayi lokum kutuları
Ablamın torununun dis bugdayi buz dolabi magnetleri
Sünnette cocuklara dağıtılan hediye kuklalar
Su an elimde 3. Yarım hirka
:))))) tamam baska yazmayayım toplanıp döversiniz beni :))))

Aslinda olay su kafamı oyalamak zaman cabuk geciyor takilamiyorum ona buna :)
Senin iyi oldugunu duydum ve okudum cok sevindim moral hep yuksek olacak ki bebis guzel guzel buyusun , unutma sen ondan sorumlusun elinden geleni yap sonra Rabb'ime emanet et , cok sorgulamanın düşünmenin olaya bir faydası yok , az dusun , az sorgula , az vidi vidi yap , cok mutlu ol 3. Şahısları hic takma :)
Zaman cok cabuk geciyor benimki keseydi simdi hop hop hopluyor hatta kafa atıyor zili :) cok hareketli ultrasonda yuzunu hic göremedik durmuyorki eli kolu :) galiba bana çekti yandik :)
Su kahve çay işine ara ver sık dısını biraz , saglikli beslemen gerekiyor unutma , kola , hazir gıda yok , stres asla yok unutma bir gun basina gelen tum saglık sorunlarından sen sorumlusun
Bol salata hele semizotu salatası ye , mutlaka zeytinyağlı yemek ye , hamur ısı ve un , tuz , seker asla yok , sut , yoğurt , peynir , yumurta , her gun sade bir soda iç , simdi yaz sebzeleri bol bezelye cok faydalı ihmal etme , enginar ye mutlaka , yaz meyvaları ye bol bol hem kabizda olmazsın , ama her seyden önemlisi gunde mutlaka 2-3 litre su iç inan ben bol su içmizin cok faydasını gordum kiz 1 hafta onden gidiyor büyüklük olarak
Son soz doktorumdan bunu sakin unutma : 20 haftaya kadar olan dusuk ve bebekteki saglık problemleri tamamen genetiktir sizin elinizde değildir , 20 haftadan sonra bebekte olusan tum problemler yasam ve beslenme biçiminizden kaynaklidir , yani kısacası ne yersen o cikiyor :)
Sen ve bebisin allaha emanet olun

Bu kadar ders yeter dagilabiliriz :)

İcine hitlerin ruhu kaçmış doktorum 30 haftalik olana kadar hic bı sey almayinnnnn , asla katta dogum konuşmammmmmm gibi söylemlerle su an cok fena uyuz oldugum kocamı etkisi altına alınca tum kurdele, fırfir, incik , boncuk , pembe seyi iceren her tür materyal alma ve alis veriş planlarım cok fena suya düşmüştü
Ama son 3 gundur cok fena bakıp kocise dalma planları yapınca bizimki durumun ciddiyetini fosforu kedi gözleriyle bakıp anladı :)
Sabah 11.30 itibariyle serbest bırakıldım ve yasasin internet alışverişi benim cadının bir suru tulumu , ust zibini , alt patikli tulumu , firfirli donu bunun benzeri suslu puslu seyi oluverdi , hatta biberon sterlizetoru , mama isitici , buharli pisme yapan seti bile oldu yasasin alisverisssssss

Deti çooook sevindim..

hadi bakalım biraz rahatlamışındır...

tamam kocan gelecek hergün yazma ama...

doktora gidince son durumu bize de bi satır yaz ama ya...

merak ederiz valla...

kendinize iyi bakın..:80:

sevgiler

Amaaan tanrım...atom karınca dedim ama az kalır..

kuzum sen nasıl yetişiyon bunlara...

eşim ve ben öyle sakin sakin yaşıyoz ki...bu kadar action fazla gelir bana...

iki yeğenim 1 haftadır bizdeydi...12..13 yaşlarındalar...

feleğim şaştı...yemek bulaşık...onları gezdir...ders çalıştır, oyala falan...

doğru zaman çabuk geçti... hiç sıkılmadım...ama küçücük evde...trafik beni yordu biraz...

boş boş geçmiyor vakit...çok kitap okurum ama o da bi yerden sonra yetmiyor..

çok nadir de olsa simit börek ve tatlı yiyorum ama...sen hiç mi yemiyosun? hepten mi yasak...:44:

önerilerin için sağol...kendine ve küçük zıp zıp'a iyi bak...

görüşmek üzere...

ilahi puffy adamı nasıl korkuttun kimbilir...

hoşgeldinn kuzummm , yumuşak yumuşak öpüyolum seniii
Ben seni yalap salap optum ohhhh
Hos geldin miranda,neler yapiyorsun tedavidemisin?`kendinden biraz bahsedersen, seni tanimis oluruz canim.

Miranda hoşgeldin..

gerçi bizden çıtırlara pek hoş bakmıyoz burda ama..

neyse bi gel sen bakalım yapcaz bi şeyler artık..

Hosbuldum sevgili topikdaslar
Ben 31 yaşında 4. Yillik evli 22 aylik dunya tatlisi oğluşun anasiyim.
Bende oğluma 2. Tüp te kavustum rabbim hepinize bu guzel duyguyu yasatsin inşallah.
Benden şimdilik bu kadar :)) tatil dönüşü sendromundayim.
Selcan can mutlu haberi aldim cok ama cok sevindim rabbim tamamina erdirsin inşallah darisi hepimizin basinaaa

Deti cok sevindim insallah kucaginada saglikla almak nasip olur.
kocaciginda gelmis gozun aydin nasil moral olur simdi sana.
artik uzuntu stres kaygi yok anlastik mi

hepinize super pazarlar diliyorum hollanda da cok sicak gunesli harika bi gun.
sizi sevgiyle kucakliyor kocaman kocaman opucukler yolluyorum

kosa kosa geldim kizlar. sagolun merak ettiginiz icin. hayirli sabahlar hayirli haftalar kizlar. coooooook özledim valla kaynatmissiniz baya. ben cuma acayip yogundum ve hafta sonu da Türk-Alman ortak yapimi abimin camping'indeydik kocisle. he bu arada kendisi gönlümü geri kazanmak icin birkac takla atmak zorunda kaldi. acisini fena cikarttim. simdi toplu cevaplama :)

kendisi nihayet tesrif etti hemde 3 gün gecikmeyle. acayip yogundu hayir mi ser mi bilemedim. hayra yormak lazim. calismalara devam artik :)

he valla cocuktan farklari yok. islerine geleni yapip islerine gelmeyene pas diyorlar. ama gene de cok seviyom kocisi. Allah onu basimdan eksik etmesin insallah.

bakma sen o ultra gicik doktorlara. hepsi kendini bir sey saniyor valla. hersey güzel olacak cancazim hic merak etme. foliküller dopdolu güzel yumisler verecek sana insallah.

bu microarray ne demek elfjem benim. daha önce de yazmistin ama nasil oluyo.

Bende geldim artik :)))

hosgeldin miranda. ablalarin arasina hosgeldin. pek de bir citirsin valla. ay ne güzeldi o yaslar.

deticim dedim ben sana bak hersey güzel olacak diye. ne güzel yükselmekte degerler. bu arada simdiden gözün aydin kocis geliyormus. güzel güzel hamileliginin keyfini beraberce cikartin. stresten uzak. kocis bol bol ovalasin göbisi mutlu olsun bebisiniz.

canimin ici benim bilgiler

Hope, 40, Almanya, FSH 5.38, AMH 0.2, SAT 05.07, kocis ve kediyi saymazsan cocuk sayisi 0. 3 tüp bebek denemesi - hamilelik sadece 3.cüde yasandi ama devam etmedi. sonbahari bekliyor kocis ile Cek Cumhuriyeti gezisinde birkac taze Cek yumurtasi yakalamak icin :)

marifetli kuzum benim. Allah bu enerjini daim etsin insallah. gicik doktorun yüzünden etkilenen kocanin üstesinden gelmene sevindim. hamile kadina yasak mi olur canim. ya canin alisveris cekerse :) kizlar icin süper sirin seyler var. kim karsi koyabilir ki.

bu arada Selcanim nasil gidiyor hamislik. kocis döndü mü gercek dünyaya geri? basladi mi göbisi ovmaya.

öpüyorum hepinizi

tekrardan h.geldin hope seni gordugumuze sevindik

ben cok iyim canim tesekkurler simdilik hic bir sikayetim yok kasiklarimdaki ani giren kramplari saymazsak.
bulanti falan da yok benim bebis pek bi uslu olucak galiba

tekrardan h.geldin hope seni gordugumuze sevindik

ben cok iyim canim tesekkurler simdilik hic bir sikayetim yok kasiklarimdaki ani giren kramplari saymazsak.
bulanti falan da yok benim bebis pek bi uslu olucak galiba

masallah canim benim. üzmesin annesini minik bebis. Allahim sen ve bebisin bizim icin bir mucizesiniz. Allah nazarlardan sakinsin tütütütü masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…