- Konu Sahibi akideciknane
-
- #3.081
[TABLE="width: 1116"]
[TR]
[TD]NICKI
[/TD]
[TD]YAŞI
[/TD]
[TD]YAŞADIĞI YER
[/TD]
[TD]FSH
[/TD]
[TD]LH
[/TD]
[TD]TSH
[/TD]
[TD]AMH
[/TD]
[TD]SAT
[/TD]
[TD]BAT
[/TD]
[TD]ÇOCUK SAYISI
[/TD]
[TD]SON DURUMU
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breezey
[/TD]
[TD="align: right"]42
[/TD]
[TD]İstanbul
[/TD]
[TD="align: right"]8,82
[/TD]
[TD="align: right"]3,33
[/TD]
[TD="align: right"]1,53
[/TD]
[TD="align: right"]0,8
[/TD]
[TD="align: right"]26.Haz
[/TD]
[TD="align: right"]24.Tem
[/TD]
[TD="align: center"]hiç çocuğu yok , 1 kere tüp denemesi ve sonuç negatif
[/TD]
[TD="align: center"]yaz sonuna kadar molada - tedavisiz denemeye devam
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]deti
[/TD]
[TD="align: right"]43
[/TD]
[TD]İstanbul
[/TD]
[TD="align: right"]10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]0,16
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]40 ve 41 yaşında kürtaj - 42 yaşında 10. haftada sona eren gebelik - 2013 şubatta kimyasal gebelik
[/TD]
[TD="align: center"]21 haziranda 3 embriyo ile transferi oldu.en son beta hcg değeri 269,05
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SelcanKerem
[/TD]
[TD="align: right"]41
[/TD]
[TD]Hollanda
[/TD]
[TD="align: right"]8
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]ikiz çocukları var - 21 yaşında
[/TD]
[TD="align: center"]doğal yoldan hamile - 25 temmuz US günü
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duova
[/TD]
[TD="align: right"]41
[/TD]
[TD]İsviçre
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]23 Haz.[/TD]
[TD="align: right"]18.Tem
[/TD]
[TD]Hic cocugu yok,dogal yoldan hamilelik 2013- subatta 10 haftalik düsük.Tüp denemesi yok[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ummuseleme[/TD]
[TD]42[/TD]
[TD]Adana[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kıslarrrrrtabloyu hazırladım gibi de , eksik arkadaşlar var gördüğünüz gibi , bir de tabloyu topiğe eklemeyi öğrenmem gerek.
şimdilik fikirleşelim diye bu şekilde ekliyorum.
ne dersiniz bölümler yeterli mi :44:
yer almak isteyen arkadaşlar özelden mesaj atabilir ... hoççakalınnnn
Kendi bilgilerime ekleme yaptim.eline saglik herkes bilgilerini yazdikca,tablo dolacaktir.
Hamile arkadaslari en üste siralayabilirsen, daha kolay takip ederiz diye düsünüyorum.
haklısın kuzum , hamişlerimizi en üste yazayım.
şimdilik şablon olarak tamamladım gibi. bir de ummucumun de verdiği bilgi ile sorun sütunu da ekledim.
biraz daha bekleyip , hani eklenmek isteyen arkadaşlarımız olursa diye , onları da tamamladıktan sonra , yayınlarız.
o zaman herkes bir diğeri hakkında istediği bilgiye ulaşır.
aklınıza gelen ve eklenmesini istediğiniz bir bilgi olursa yine söyleyin.
ben o tablolara pek denk gelmedim , bilgim yok ama sizlerin desteği ile hallederiz bunu...:13:
öpüyorummm
Çoğk eyi olmuş, pek güzel olmuş...O diiiil de benden yaşlı yok mu yahu :/
Selam kızlar,
Bugün bikbik dertlemiycem yine Merkez'den. Eheehe bıktırdım milleti biliyorum.
Artık oraya adımımı atmaaaam :) zaten arayan soran olmuyo ben aramazsam.
Yine test yaptırdım 423.60 çıktı. İkiye katlamış yani :))
Doktorum ibrahim Bildirici'yi aradım.
12 Temmuz'da gel dedi.
Akşam kocam geliyor 2 hafta beraberiz :))
Buraya yazamazsam merak etmeyin
Öperim herkesleri ххх ххх
Çoğk eyi olmuş, pek güzel olmuş...O diiiil de benden yaşlı yok mu yahu :/
Selam kızlar,
12 Temmuz'da gel dedi.
Selam kızlar,
12 Temmuz'da gel dedi.
Yazdiklarin icin tesekkurler :) ama yapanların hepsini yazmadim eksik var liste soyle :
Ufakligin sunnet şekerleri kece ve baska malzemelerden el yapımı
Ufakligin Mevlüt lokum kutuları ve gelenlere dağıtılan kece buzdolabı magnetleri
Ablamın torununun dis bugdayi lokum kutuları
Ablamın torununun dis bugdayi buz dolabi magnetleri
Sünnette cocuklara dağıtılan hediye kuklalar
Su an elimde 3. Yarım hirka
:))))) tamam baska yazmayayım toplanıp döversiniz beni :))))
Aslinda olay su kafamı oyalamak zaman cabuk geciyor takilamiyorum ona buna :)
Senin iyi oldugunu duydum ve okudum cok sevindim moral hep yuksek olacak ki bebis guzel guzel buyusun , unutma sen ondan sorumlusun elinden geleni yap sonra Rabb'ime emanet et , cok sorgulamanın düşünmenin olaya bir faydası yok , az dusun , az sorgula , az vidi vidi yap , cok mutlu ol 3. Şahısları hic takma :)
Zaman cok cabuk geciyor benimki keseydi simdi hop hop hopluyor hatta kafa atıyor zili :) cok hareketli ultrasonda yuzunu hic göremedik durmuyorki eli kolu :) galiba bana çekti yandik :)
Su kahve çay işine ara ver sık dısını biraz , saglikli beslemen gerekiyor unutma , kola , hazir gıda yok , stres asla yok unutma bir gun basina gelen tum saglık sorunlarından sen sorumlusun
Bol salata hele semizotu salatası ye , mutlaka zeytinyağlı yemek ye , hamur ısı ve un , tuz , seker asla yok , sut , yoğurt , peynir , yumurta , her gun sade bir soda iç , simdi yaz sebzeleri bol bezelye cok faydalı ihmal etme , enginar ye mutlaka , yaz meyvaları ye bol bol hem kabizda olmazsın , ama her seyden önemlisi gunde mutlaka 2-3 litre su iç inan ben bol su içmizin cok faydasını gordum kiz 1 hafta onden gidiyor büyüklük olarak
Son soz doktorumdan bunu sakin unutma : 20 haftaya kadar olan dusuk ve bebekteki saglık problemleri tamamen genetiktir sizin elinizde değildir , 20 haftadan sonra bebekte olusan tum problemler yasam ve beslenme biçiminizden kaynaklidir , yani kısacası ne yersen o cikiyor :)
Sen ve bebisin allaha emanet olun
Bu kadar ders yeter dagilabiliriz :)
İcine hitlerin ruhu kaçmış doktorum 30 haftalik olana kadar hic bı sey almayinnnnn , asla katta dogum konuşmammmmmm gibi söylemlerle su an cok fena uyuz oldugum kocamı etkisi altına alınca tum kurdele, fırfir, incik , boncuk , pembe seyi iceren her tür materyal alma ve alis veriş planlarım cok fena suya düşmüştü
Ama son 3 gundur cok fena bakıp kocise dalma planları yapınca bizimki durumun ciddiyetini fosforu kedi gözleriyle bakıp anladı :)
Sabah 11.30 itibariyle serbest bırakıldım ve yasasin internet alışverişi benim cadının bir suru tulumu , ust zibini , alt patikli tulumu , firfirli donu bunun benzeri suslu puslu seyi oluverdi , hatta biberon sterlizetoru , mama isitici , buharli pisme yapan seti bile oldu yasasin alisverisssssss
Ben seni yalap salap optum ohhhhhoşgeldinn kuzummm , yumuşak yumuşak öpüyolum seniii
Hos geldin miranda,neler yapiyorsun tedavidemisin?`kendinden biraz bahsedersen, seni tanimis oluruz canim.
Miranda hoşgeldin..
gerçi bizden çıtırlara pek hoş bakmıyoz burda ama..
neyse bi gel sen bakalım yapcaz bi şeyler artık..
bu ne hiz yavrular iyiki bi oglen yoktuk kaynatmissinizda kaynatmissiniz oku oku bitmedi mubarek
mirandayi bende taniyom ki h.geldin miranda citirlar topigine
tutkucum masallahin var nazar degmesin insallah bebegine kavusacaksin
deti kan testi yaptirdin mi degerin de yukselme var mi?
duova ummu bende gelmeyi cok isterdim istanbula ki benim kocacigimin memleketine istanbula iki saatlik mesafede. yani demem o ki
benim gelme sansim yuksek kismet olursa.
hope nerelerde ayol hic gorunmedi
breezeyim senin ferrarin varsa benimde mercedesim (bisikletim) var soyleyim yaniben onsuz asla yapamam aslaaaaa
valla hamile kaldim aman dikkat etmeliyim diye bi korku yok icimde biniyorum mercedesime (bisikletime) gidiyorum isime
bu arada soylemeyi unuttum ilk ultrason tarihimiz belli oldu 25 temmuzda cagirildik hayirlisiyla. daha oncesinde yapmiyorlar ki
Selam kızlar,
12 Temmuz'da gel dedi.
canım adet oldunmu..eşine söyle umutsuz olmasın yaratan allah ..kısmet edecekse her halukarda verecektir..yaratan allah bitanem işallah hepimize vakti saati gelince kısmetimizde varsa verecektir..mücadeleye devam..allah emeklerimizin karşılığını en güzel şekilde versin işallah..seninde hayırlı habeelerini bekliyoruz..
Oncelikle hepinizi optum atladigim cevaplar varsa kusura bakmayin :) Kafam niyeyse cok dalgin ciddi unutkanlik yasiyorum bu aralar
SELCAN KEREM
guzel haberler aldıkca mutlu oluyorum , kendine karnındakine dikkat et her seyden körü onu cok değerli unutma , Kizlar icin dualarini eksik etme ugur gönder onlara , hepsinden guzel haber alalım :)
BREEZY
uzun zamandır yanliz basıma bir sey yapmamıştım guzel sohbet icin tesekkurler :) kendimi bir birey gibi hissettim hayattan guzel bir kac saat ayırdım kendime ( hamileliğin basından bu yana ipler elimden gitti hic bir seyi yanliz yapamıyorum surekli denetliyorlar beni malesef )
ALİSALİS
vallahi kahve icmedim soda ictim sor istersen breezyye :)
Ayrıca dun yemeklerinde cok pişirmedim normaldi ama soz sanada bı daha gulmeyecegim aldim dersimi :)
Seni oper , kızının ve oglunun kulaklarından ısırırım
UMMU VE DUOVA
Kizlar iyisinizdir umarim sizede cok cok selam :)
KOCADAN MUZDARİP HOPE
simdi sekerim 3 erkek pesinde surekli ayakları poposunda koca göbekle kosan , mutemadiyen yıkayan , ütüleyen , temizleyen , saglikli yesinler diye pişiren , aman üzülmesinden kırılmasınlar diye totoslarini toplayan ben sana tavsiye verecegim
Olaya cabuk cabuk ama yavas yavas kedi gözüyle yaklaşmak lazim ( eyvah benimde icime Necati şaşmaz kaçtı )
Simdi bu erkek milletinin hepsi boyle islerine nasil gelirse , islerine gelmediği zaman yapma der çıkarlar , yapmazsan niye yapılmıyor derler , memnuniyet konusunda ise dibe vurmuş durumda gezerler , altin kaplansan uzerinde niye pırlanta yok derler , tamamen mağara devrinden bu yana gelen genetik bir durum bu saatten sonra sen ben bı sey yapamayız
Bu sebeple ne yapıyorsan kendin icin yap bir sey bekleme ha takdir ederse ne guzel yok etmezse bosver uzulme tamamen genetik
Erkekleri sevecen ama cok ciddiye almayacaksın 25 yıllık is hayatı tecrübesi ay nasil söylesem bayagida sapsal oluyorlar ben kocisi seviyorum ama onun koca bir cocuk oldugunu dusunuyorum :) anladın sen onu :)
bakma sen o ultra gicik doktorlara. hepsi kendini bir sey saniyor valla. hersey güzel olacak cancazim hic merak etme. foliküller dopdolu güzel yumisler verecek sana insallah.Bugün 6.gün olduğu için E2 testi ve ultrason için gitmiştim sabahtan şimdi geldim.Yumurtalar oluşmuş iyi dedi doktor ama.Ben takibi bulunduğum yerde yaptırdığım için başka doktor baktı.Yaşıma göre iyiymiş öyle dedi.Ama sonradan moralimi bozdu.Neden bu yaşta istiyormuşum.Daha önceki gibi düşük olabilirmiş.Bu yola baş koymuşum vs vs.Moralimi bozdu yaaa
Ay ne empatiden yoksun oluyor bu doktorlar, ona neymiş canım, kim sormuş ona işini yapsın, o kadar para oduyosun, bir de kişisel yorumunu mu dinleyeceksin...
Düşük her yaşta oluyo, her kadın hayatı boyunca defalarca haberi bile olmayan düşükler yaşıyo...
Canım doktoruna çok sinirlendim, hiç bilimsel yaklaşmamaış konuya onun işi bilim yapmak felsefe değil, Canı felsefe yapmak istiyosa gitsin tekrar okusun hatta yetmez gitsin ilk okuldan yeniden başlasın...
Sen canını sıkma lütfen, microarray var artık ileri yaşta düşük riskini %0 a kadar indiriyor, hatta 40 yaş üstü hamilelik şansını %75 yakaladılar... Sana bunlarla gelsin lütfen...
Bende geldim artik :)))
Bugün yine test yaptırdım. 269.05 çıktı.
Dün sabah 08:30 da kan alındı. 200.80 çıktı.
Bugün saat 14:00 gibi kan alındı 269.05 çıktı
Lekelenme günde 1 kez oluyor. Çok az.
Ama forumlarda şöyle artışa pek rastlamadım.
Yavaş gidiyor gibi..
Eğer herşey yolunda giderse kesinlikle kendi performansımız diyorum. Orası fabrika mantığı ile çalışıyor.
Anlatayım :
Dün merkezdeydim.14 .gün Test yaptırdım sonra danışmanla görüşmek istedim. Bakın danışman diyorum doktor değil !
O görüşme içinde yarım saatden fazla bekledim. Ona birşey sormak istediğime değil artık size soruyorum.
İlaçlar bitti yenileri için reçete almaya gittim. 12. Gün test için gittiğimde lekelenme oluyor diye odasına canhıraş gittiğimde "hiç tepki
vermeden aynı ilaçlara aynı doz devam yapacak birşey yok tamam mı" diye her soruma aynı cevabı vermişti.
Bu sefer yine sordum kanama artarsa ne yapacağım buraya mı geleyim deyiverdim.
Kanama olursa diye hemen bir iğne yazdı . Şaşırdım daha önce neden söylemedi diye ! Neyse o iğneye ihtiyacım olabilirdi şükür ki
olmadı.
Herhalde buraya mı geleyim sözü üstüne uzaklaştırılmam için iğne aklına geliverdi.
3 dk. İçinde reçeteyi yazıp elime tutuşturdu. Ben çıktım eve yakın ecz aldım ilaçları. Hatta almadım.
Hazır değildi. Yarın almak üzere eve gittim. Her seferinde olduğu gibi yine ben aradım. Sonucu söyledim.
Bu gün ilaçları aldım azcık kutusu değişik gibiydi eczanede sordm. yazanı verdik dediler. Hibor 5000 dü hep.
Bunda hibor 3500 yazıyor.
iğne olmaya gittim. sağlık ocağında hemşire dozu neden düşürdüler ki dedi.
Benimde içime kurt düştü. dur bir arayayım dedim. Ara ara açmaz normal telf açılmıyor cepte.
Santrali arayıp nasıl çemkirdiysem buldular bunu bağladılar.
Bana ne dese beğenirsin ; hasta uyarmadıkça biz 3500 yazarız diyo....
Bende siz neden bahsediyorsunuz ilacın adını yeni ezberledim.
Dozunu adını farketmeyebilirdim diyorum. Dinlemiyor gibi..
Bilen bilir hani Fırat karikatüründe onun afedersiniz gerzek kız arkadaşı Melis var ya aynı onun gibi;
"Hı hı evet hı hı evet dediğim gibi aynı doz aynı ilaç hı hı evet "diyor.
Eczanede geri almadı ilacı. Kutusunun kenarı mı ne yırtılmış. Söylüyorum. Bana o zaman 2 tane vurunun iğneyi diyor!
Şaşkınlıkla nasıl yani ya fazla gelirse 7000 oluyor diyebiliyorum.
O zaman getirin buradaki eczanemizden değiştirelim diyor.
En sonunda bana size seçenek sunuyorum diye bitirdi. Seçeneklere bakın arkadaşlar!
Yeni doğru iğne gelene kadar bekledim 2,5 saat geç oldu iğnem.
Yarın yine merkeze gideceğim orada yine test yapılacak. Bu sefer paralı.
Hem de şu yanlış ilacı vereceğim. Doğrusunu versin oradan elimde kaldı !
90 tl az sayılmaz.
Bu 6. Test olacak !
Genel olarak hastanenin diğer bölümleri hakkında pek bir fikrim yok ama tüp bebek merkezi fabrika gibi sadece kar düşünülerek çalışıyor.
[TABLE="width: 1116"]
[TR]
[TD]NICKI[/TD]
[TD]YAŞI[/TD]
[TD]YAŞADIĞI YER[/TD]
[TD]FSH[/TD]
[TD]LH[/TD]
[TD]TSH[/TD]
[TD]AMH[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[TD]ÇOCUK SAYISI[/TD]
[TD]SON DURUMU[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breezey[/TD]
[TD="align: right"]42[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD="align: right"]8,82[/TD]
[TD="align: right"]3,33[/TD]
[TD="align: right"]1,53[/TD]
[TD="align: right"]0,8[/TD]
[TD="align: right"]26.Haz[/TD]
[TD="align: right"]24.Tem[/TD]
[TD="align: center"]hiç çocuğu yok , 1 kere tüp denemesi ve sonuç negatif[/TD]
[TD="align: center"]yaz sonuna kadar molada - tedavisiz denemeye devam[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]deti[/TD]
[TD="align: right"]43[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD="align: right"]10[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]0,16[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]40 ve 41 yaşında kürtaj - 42 yaşında 10. haftada sona eren gebelik - 2013 şubatta kimyasal gebelik[/TD]
[TD="align: center"]21 haziranda 3 embriyo ile transferi oldu.en son beta hcg değeri 269,05[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SelcanKerem[/TD]
[TD="align: right"]41[/TD]
[TD]Hollanda[/TD]
[TD="align: right"]8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]ikiz çocukları var - 21 yaşında[/TD]
[TD="align: center"]doğal yoldan hamile - 25 temmuz US günü[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duova[/TD]
[TD="align: right"]41[/TD]
[TD]İsviçre[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]18.Tem[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kıslarrrrrtabloyu hazırladım gibi de , eksik arkadaşlar var gördüğünüz gibi , bir de tabloyu topiğe eklemeyi öğrenmem gerek.
şimdilik fikirleşelim diye bu şekilde ekliyorum.
ne dersiniz bölümler yeterli mi :44:
yer almak isteyen arkadaşlar özelden mesaj atabilir ... hoççakalınnnn
İcine hitlerin ruhu kaçmış doktorum 30 haftalik olana kadar hic bı sey almayinnnnn , asla katta dogum konuşmammmmmm gibi söylemlerle su an cok fena uyuz oldugum kocamı etkisi altına alınca tum kurdele, fırfir, incik , boncuk , pembe seyi iceren her tür materyal alma ve alis veriş planlarım cok fena suya düşmüştü
Ama son 3 gundur cok fena bakıp kocise dalma planları yapınca bizimki durumun ciddiyetini fosforu kedi gözleriyle bakıp anladı :)
Sabah 11.30 itibariyle serbest bırakıldım ve yasasin internet alışverişi benim cadının bir suru tulumu , ust zibini , alt patikli tulumu , firfirli donu bunun benzeri suslu puslu seyi oluverdi , hatta biberon sterlizetoru , mama isitici , buharli pisme yapan seti bile oldu yasasin alisverisssssss
kosa kosa geldim kizlar. sagolun merak ettiginiz icin. hayirli sabahlar hayirli haftalar kizlar. coooooook özledim valla kaynatmissiniz baya. ben cuma acayip yogundum ve hafta sonu da Türk-Alman ortak yapimi abimin camping'indeydik kocisle. he bu arada kendisi gönlümü geri kazanmak icin birkac takla atmak zorunda kaldi. acisini fena cikarttim. simdi toplu cevaplama :)
kendisi nihayet tesrif etti hemde 3 gün gecikmeyle. acayip yogundu hayir mi ser mi bilemedim. hayra yormak lazim. calismalara devam artik :)
he valla cocuktan farklari yok. islerine geleni yapip islerine gelmeyene pas diyorlar. ama gene de cok seviyom kocisi. Allah onu basimdan eksik etmesin insallah.
bakma sen o ultra gicik doktorlara. hepsi kendini bir sey saniyor valla. hersey güzel olacak cancazim hic merak etme. foliküller dopdolu güzel yumisler verecek sana insallah.
bu microarray ne demek elfjem benim. daha önce de yazmistin ama nasil oluyo.
hosgeldin miranda. ablalarin arasina hosgeldin. pek de bir citirsin valla. ay ne güzeldi o yaslar.
deticim dedim ben sana bak hersey güzel olacak diye. ne güzel yükselmekte degerler. bu arada simdiden gözün aydin kocis geliyormus. güzel güzel hamileliginin keyfini beraberce cikartin. stresten uzak. kocis bol bol ovalasin göbisi mutlu olsun bebisiniz.
canimin ici benim bilgiler
Hope, 40, Almanya, FSH 5.38, AMH 0.2, SAT 05.07, kocis ve kediyi saymazsan cocuk sayisi 0. 3 tüp bebek denemesi - hamilelik sadece 3.cüde yasandi ama devam etmedi. sonbahari bekliyor kocis ile Cek Cumhuriyeti gezisinde birkac taze Cek yumurtasi yakalamak icin :)
marifetli kuzum benim. Allah bu enerjini daim etsin insallah. gicik doktorun yüzünden etkilenen kocanin üstesinden gelmene sevindim. hamile kadina yasak mi olur canim. ya canin alisveris cekerse :) kizlar icin süper sirin seyler var. kim karsi koyabilir ki.
bu arada Selcanim nasil gidiyor hamislik. kocis döndü mü gercek dünyaya geri? basladi mi göbisi ovmaya.
öpüyorum hepinizi
tekrardan h.geldin hope seni gordugumuze sevindik
ben cok iyim canim tesekkurler simdilik hic bir sikayetim yok kasiklarimdaki ani giren kramplari saymazsak.
bulanti falan da yok benim bebis pek bi uslu olucak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?