- Konu Sahibi akideciknane
-
- #2.641
malesef negatif canlarım..( hepinize çok teşekkürler yanımda oldunuz..ama tabiki yılmak yok yola devam..doktorumada aynen dedim..tamammı devammı diye sordu..:)hepinizi öptüm
malesef negatif canlarım..( hepinize çok teşekkürler yanımda oldunuz..ama tabiki yılmak yok yola devam..doktorumada aynen dedim..tamammı devammı diye sordu..:)hepinizi öptüm
hepinize çok teşekkür ediyorum..inanınki bizi bizden başkası anlamıyor..okuldan arkadaşlar neden bu kadar uğraşıyosun..kocanmı sıkıştırıyor..ben olsam bu kadar uğraşmam diyorlar..çünkü hepsinin 2 şer 3 er çocuğu var..bazk sizde tam tersi kararlı olmamı tastik ediyosunuz ..yaşamayan bilmiiyor..hepinizi çok öpüyorum..
Haklisin canim kimse bizi anlamaz bizden baska sonucun böyle gelecegini sanki birazda bekler gibiydin. icine sinmeyen neydi artik sen daha iyi biliyorsun. bu yasadiklarinda olumsuzluk neyse sana tecrübe olsun. umarim bir daha yasama bunu son olsun. simdi dahada güclü olarak tekrar yola koyulalim hep beraber ben inaniyorum bu cabamiz bosa cikmayacak.
evet canım aynen..kabullenip bi kenara çekilmektense..bi amacımız var..elimizden geleni yapalım işallah..allah hepimizin yüzünü güldür..tek istediğim topikte hamile kalmayan kalmasın..işallah mutlu haberlerimşiz duyalım..
Aşırı stres yaşadım günlerdir işyerinde. Görevlenirme çıktı başka bir şubeye. bende gidemem jinekolojik bir tedavi oluyorum eve çok uzak ve yorucu diye müdüre söyledim. illa gitmen gerek iş işte dedi. Kimseye söylemedim tüp bebek konusunu.Baktım olmayacak Öğle tatilinde koştum rapor aldım götürdüm. Raporda üriner enfeksiyon yazdırdım.başta kadın bir arkadaş olmak üzere müdürü iyce fişeklemişler bişeyi yok rapor aldı diye. Laflar tavırlar direk mobing yani..Çok gergin çıktım işten. Dayanamadım kan testi yaptırdım sonuc 4.13 birazcık cıkması gerekmez miydi. 21 haziran'da transfer oldu. Bazı kadınlar çok ama çok acımasız. nasıl olabiliyorlar böyle bilmem :/ Bütün gün doğru dürüst birşey yemedim. Bu şartlarda çok zor görünüyor. Zaten hiç belirti yok.. İğneler heryerimi morarttı. Zor oturuyorum. Birde herkesi kabız yapan ilaçlar bende hiç yapmadı.
Sorum şu kızlar hala umut var mı ?
Betahsg kaçıncı günden sonra artıyor.
Kocamda yok evde ağlıyorum sürekli..
Aşırı stres yaşadım günlerdir işyerinde. Görevlenirme çıktı başka bir şubeye. bende gidemem jinekolojik bir tedavi oluyorum eve çok uzak ve yorucu diye müdüre söyledim. illa gitmen gerek iş işte dedi. Kimseye söylemedim tüp bebek konusunu.Baktım olmayacak Öğle tatilinde koştum rapor aldım götürdüm. Raporda üriner enfeksiyon yazdırdım.başta kadın bir arkadaş olmak üzere müdürü iyce fişeklemişler bişeyi yok rapor aldı diye. Laflar tavırlar direk mobing yani..Çok gergin çıktım işten. Dayanamadım kan testi yaptırdım sonuc 4.13 birazcık cıkması gerekmez miydi. 21 haziran'da transfer oldu. Bazı kadınlar çok ama çok acımasız. nasıl olabiliyorlar böyle bilmem :/ Bütün gün doğru dürüst birşey yemedim. Bu şartlarda çok zor görünüyor. Zaten hiç belirti yok.. İğneler heryerimi morarttı. Zor oturuyorum. Birde herkesi kabız yapan ilaçlar bende hiç yapmadı.
Haklisin canim kimse bizi anlamaz bizden baska sonucun böyle gelecegini sanki birazda bekler gibiydin. icine sinmeyen neydi artik sen daha iyi biliyorsun. bu yasadiklarinda olumsuzluk neyse sana tecrübe olsun. umarim bir daha yasama bunu son olsun. simdi dahada güclü olarak tekrar yola koyulalim hep beraber ben inaniyorum bu cabamiz bosa cikmayacak.
7. güne göre değer var..bence artama ihtimali yüksek..3. gün embriyosu bide değilmi..beşinci olsaydı negatif olma ihtimali yüksek olurdu..artacak gibi görünüyor.hayırlı haberler diliyorum..ben güzel habr veremedim işallah sen verirsin..
Süreci çok zorlu yaşadım. Hepimiz için zor biliyorum ama benim daha da zorlaştıran dış etkiler oldu.
İşi aşkı yaşı hep beraber ayarlamak çok zor :/
Bu değer şuan olumsuz . İlaçlar etkileyebiliyormuş. 3. Gün embriyosu ama bilemiyorum.
Sen ne zaman başlayacaksın yeni tedaviye?
Kızlar koşun burda karamsarlığa düşmüş, tam sopalık biri var....
şaka şaka..
canım hepsi beraber gerçekten bir arada çok zor...ben işi gücü bırakıp biraz sürünmeyi tercih ettim açıkçası..
çok ağır bir işim vardı...gece 12 lere kadar çalışıyordum..ve bir deneme sırasında 3 hafta ctesi pazar dahil hiç izinsiz çalıştığım
bir dönemde sinir harabiyetinden ve yorgunluktan muhtemelen başarısız olmuştu..resmen sinir krizi geçirmiştim çünkü...
sonra işi bıraktım. yeni bir denemeyi riske atamayacağım diyerekten.. şu an eşimin tek maaşıyla ve borç içinde sürdürmeye
çalışıyoruz hayatı..ama kesinlikle daha mutluyum...bu benim seçimim...tabi kimseye bi şey diyemem...
ama şu test sonuçlarının sonucunu bekleyene kadar en azından kendini biraz koruyabilsen ne iyi olur....
çünkü değerlerinde bence umut var....iyi haberler alabiliriz senden...
sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?