Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ama benim koca kizina kesin baslik ister haberiniz ola. ay ne süper olurdu ama birde dünür olsak.

Yavv gelin bize, bahçede yapalım mangal, yanına raki, gece de kalın, dağılıp toplayalım kendimizi... Okey de oynayabiliris :13:

ay kiz deme agzimin sulari akti. Hollanda'da cok uzak degil hani. gerci benim koca raki icmez ama iyi mangal yapar. istiyorum yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. UNO oynariz o kalabalikta :)

benim ki her ikisinin de iyidir he ya uzak degil tabi. nerdesiniz siz kuzum almanyada?

benim ki her ikisinin de iyidir he ya uzak degil tabi. nerdesiniz siz kuzum almanyada?

frankfurt yakininda sekerim ama bize yollar viz gelir. benim koca buraya yanima tasinmadan önce Dortmund'ta kaliyordu. Hollanda sinirina baya yakin. gerci farketmez yahu Almanya heryer otoban ve bizde hizli Gonzales'leriz

Ay bilmiyorum Facede de yok, mesaj yazdım elma dersem çık diye ses yok... Boyle habersiz sessiz ortadan kaybolamas merak ederis...

becne cok güzel haberler aldi mahalleli ile halay cekiyor

iyi düsün iyi ossun

Son düzenleme:
frankfurt yakininda sekerim ama bize yollar viz gelir. benim koca buraya yanima tasinmadan önce Dortmund'ta kaliyordu. Hollanda sinirina baya yakin. gerci farketmez yahu Almanya heryer otoban ve bizde hizli Gonzales'leriz

dortmunda gittim ben evet yakin orasi bize ama frankfurtta cok uzak degil benim bildigim dimi kuzum.
uzak olsa ne yazar bize viz gelir viz..

Hehehe oğlu olursa başlık odeyecek mi? ona gore embriyolağa XX işareti yapıcaammmm, dünür olalım tabi, nedir bizlerin kaynanalardan çektikleri, dünürünü seçecen, gerisi hallolur...

Wuhuuuu biz Amstelveendeyiz, gelin gelin, ben türkiyeye gidip o yoğun programda meltemin evine gidip kısır yemiş adamım, almanyadan mı gelmiyceksiniz...

Rakı yoksa bira yoksa şarap, milli içecek ayran bile olur... gonuller bir olsun gerisi bahane

hepinize selam.. kanımı verdim yeni geldim hastaneden arayacaklarmış..pek olumlu düşünüyorum hayırlısı allahtan..siz ne güzel kaynatmışsınız..oh vallaa

Kızlar benim test bugun hala koyu... 3. gün oldu, başına boyle bir hadise gelen var mı? Kocam gizlice kırmızıya mı boyuyo bunları, heh bugün de günüymüş diye acabaha....

hepinize selam.. kanımı verdim yeni geldim hastaneden arayacaklarmış..pek olumlu düşünüyorum hayırlısı allahtan..siz ne güzel kaynatmışsınız..oh vallaa

ay ummmuuuuu valla resmen geberdik meraktan. olumlu dusunuyormus benim kuzum aferin sana. ee ne zaman ariycaklar simdi:44:

Sabırsızlıkla bekliyorum sonucunu, benim iki transferde testten 2 gün onca adet olmustum, sonuncuda olmadımdı tutmuştu, inşallah senin de oyledir kuzum...

Pozitif enerjim seninle

seelcan oğluşşuna ne oldu..işallah önemli bir şey değildir..sabah 10.30 da hastaneye gittim yarım saat bekledim..sonra kayınvalideye uğradım biraz öncede geldim..canlarımpek olumlu düşünmüyorum..hayırlısı allahtan..

Sabırsızlıkla bekliyorum sonucunu, benim iki transferde testten 2 gün onca adet olmustum, sonuncuda olmadımdı tutmuştu, inşallah senin de oyledir kuzum...

Pozitif enerjim seninle

ayy işallah..adet normal adetmiydi..bu şekilde çok hamiş kalan var..gögüslerde bi numara yok sadece teki arada ağrıyor sivilceler çıktı..hafif ççarpıntı var..adet öncesi olan şeyler ..

ay bugün gene yaptım, 3. gün artık gene karpuz kırmızısı iki çizgi de... vicut hergün yumrtlayım da artık becerin şu işi mi demek istiyor acaba..

bunun üzerine gebelik olursa hep kırmızı çııkıyormuş..ovu teti yapanlar topiğinde okumuştum..işallah seninde olur...hep kızmızı kırmızı..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…