Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bohçacı burda hanımmmmmmmmm

selcan en son stresss selcan oldu kuzum onu kaçırmışsın:18:

sen sakın şaşkın olma...Rabbim derdini buldurduysa dermanını da bulduracaktır sana. önce senin sağlığın , önce sen kuzummm

hayal kurmak güzel elbette, hele bir de gerçek olursa..
bak mesela , Hollandan elfjem geldi TR 'ye... bizim diğer topikten miacım mayacım , mirandan kuzum ve ben toplandık.
kısırı da yedik valla...
neden olmasın ki...
hayal etmek , başarmanın yarısı değil mi...

olur kuzum Rabbimin izniyle... sen sakın kendine sıkıntı verme tamam mı , her şey yoluna girecek.
o güzel günleri yaşarken , topiğe girip " vayyy beee , neler yazmışız paylaşmışız deyip " demli çaylarımızı yudumlarken , anacağız bu günleri

çekirdek yiyip , kabuklarını " puuu " diye atma kısmı en güzeli olacakkk

bi an hepimizi öyle hayel ettim..çok güzel yaa..he heh

bugün hayal et ki kuzum ummucum , yarın gerçeğe dönüştüğünde fazla şaşırmayasın sakınn

evet yaaa...harika bir fotograf...

bi de kimse bana isim takmıyooor yaa...kıskandım...

isim işini başımıza saran puffyim kuzum oldu lejenam, ama o şimdi oğluşunun sünnet şekerlerini yapmakla meşgul
bence sanaaa :44:
komşu kızı diyelimmm.. çünkümmm
stress selcanım holland da , ummucum kuzum adanada , kendine şaşkın dese de azimli duovamm ( nerdeydi bu duovam yahuu:44: ) , TR de olmadığı kesinn... pufyyim kuzum İstanbul'da Anadolu yakasında , ben de öyle , eee sen de öylee..
bu durumda sen komşu kızı

ooh..silah zoruyla kendime isim de taktırdım...

sevdim ben ismimi..

artık "komşu kızı" yım.. sağolasın breezey...

yaa bu arada puffy'nin bebişi erkek ti de sonra kız çıkmamış mıydı? yoksa tam tersi miydi?:44:

sizinde transferden önce gögüsleriniz şiş ve ağrıyormuydu..acayip şiş ve ağrıyor normalmi acaba..

inş inşşşşşşşş eymen benim agustosta dogucak inş oglumun adı teyzesi.sanada eşinlikle güzel bir ömür diliyorum burdaki bütün arkadaşlarada güzel günler sizinle olsun diyorum :)))

Arkadaşlar Acıbadem Maslak'da tedavi gören var mı?
Diğer forumlarda var ama hep gençler :/ yarın sabah kontrole gidiyorum. Biriyle karşılaşıp konuşmak bana çok iyi gelecek. Kimseye söylemedik tedaviyi. İşten öğle tatillerinde gizlice koşup gidip iğne oluyorum. 8 Haziran'da başladım.
Bugün tedavinin 6. Günü. İğnelere devam. 4. Gün kontrolde 3 yumurta çıktı 9-10 mm civarında. Umarım büyümüşlerdir.

Herkese bol şans diliyorum :))

bizim sehzade meger prensesmis gulum. breezey teyzesi durmadan nanniikk nannikkk dedi dedi kucucuk bebege kotu ornek oldu
annesine babasina bi guzel nannik cekti senin anliycan.

inş inşşşşşşşş eymen benim agustosta dogucak inş oglumun adı teyzesi.sanada eşinlikle güzel bir ömür diliyorum burdaki bütün arkadaşlarada güzel günler sizinle olsun diyorum :)))

h.geldin nuran taniyamadim gerci ama

Allah oglusunu saglikla kucagina almak nasip etsin insallah.

duovamiz da isvicrede yani bana komsu

ay benim canim cay kisir cekirdek birdeee cok fena BEBEK cekti ayol

Benim adimda iyiymis hani azimli umarim hep öyle olsun yilmayip hep azimli olayim. ben Isvicredeyim brezeeycigim.

deti seninde gögüslerde ağtı varmı..benimkiler şiş ve ağrıyor..kafaya taktım yaa

Canım hiç hatırlamıyorum öyle bir şey olduğunu..

ama opu'dan dolayı

kasıklarımda biraz ağrım ve karnımda şişkinlik...

bi de biraz nefes darlığı gibi şikayetlerim olmuştu...

benimde kasıklarda ağrılar iğne batmaları var ama gögüs ağrısı işallah kötüye almet değildir yaa..

benimde kasıklarda ağrılar iğne batmaları var ama gögüs ağrısı işallah kötüye almet değildir yaa..

canım sanmıyorum ciddi bir şey olduğunu..ama

arayıp bölüm hemşiresiyle ya da doktorla kafana takılan herşeyi, konuşabilirsin..

zaten bi sıkıntı rahatsızlık olursa mutlaka arayın diyolar..çekinme yani..

onlar bunun için var...kafana takıp stres yapmaktan iyidir..

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…