- Konu Sahibi akideciknane
-
- #2.081
sohbetiniz güzelmis arkadaslar kacirdim malesef markete gidip gelene kadar dagilmissiniz.Puffy68 bize isim koymustu degismis hepsi arkadaslar, cilgin brezeey bohcaci olmusumutlu selcan tirsak diyorya brezeey ondan olmus bekleyen ümmü muradina erenlerden olmus bende saskinim su siralar kendi adimi kendim buldum.cocuklar oynarken bizde hem kisirimizi yeriz arkasindan cay hele o cekirdegi citleyip tükürmeyide yapalim walla hayali bile güzel
bi an hepimizi öyle hayel ettim..çok güzel yaa..he heh
bi an hepimizi öyle hayel ettim..çok güzel yaa..he heh
evet yaaa...harika bir fotograf...
bi de kimse bana isim takmıyooor yaa...kıskandım...
bugün hayal et ki kuzum ummucum , yarın gerçeğe dönüştüğünde fazla şaşırmayasın sakınn
isim işini başımıza saran puffyim kuzum oldu lejenam, ama o şimdi oğluşunun sünnet şekerlerini yapmakla meşgul
bence sanaaa :44:
komşu kızı diyelimmm.. çünkümmm
stress selcanım holland da , ummucum kuzum adanada , kendine şaşkın dese de azimli duovamm ( nerdeydi bu duovam yahuu:44:) , TR de olmadığı kesinn... pufyyim kuzum İstanbul'da Anadolu yakasında , ben de öyle , eee sen de öylee..
bu durumda sen komşu kızı
ooh..silah zoruyla kendime isim de taktırdım...
sevdim ben ismimi..
artık "komşu kızı" yım.. sağolasın breezey...
yaa bu arada puffy'nin bebişi erkek ti de sonra kız çıkmamış mıydı? yoksa tam tersi miydi?:44:
hoşgeldinnn o zaman..
aminn aminnn hepimize herkeşlere inşallah..
bu arada Eymenn kimm ???
benim minnak torunumun adı da Eymen
( eşimin ilk evliliğinden olan kızlarımdan torunlarım var benim , biri annesinin karnında biri de ortalıklarda)
ooh..silah zoruyla kendime isim de taktırdım...
sevdim ben ismimi..
artık "komşu kızı" yım.. sağolasın breezey...
yaa bu arada puffy'nin bebişi erkek ti de sonra kız çıkmamış mıydı? yoksa tam tersi miydi?:44:
inş inşşşşşşşş eymen benim agustosta dogucak inş oglumun adı teyzesi.sanada eşinlikle güzel bir ömür diliyorum burdaki bütün arkadaşlarada güzel günler sizinle olsun diyorum :)))
bugün hayal et ki kuzum ummucum , yarın gerçeğe dönüştüğünde fazla şaşırmayasın sakınn
isim işini başımıza saran puffyim kuzum oldu lejenam, ama o şimdi oğluşunun sünnet şekerlerini yapmakla meşgul
stress selcanım holland da , ummucum kuzum adanada , kendine şaşkın dese de azimli duovamm ( nerdeydi bu duovam yahuu:44:) , TR de olmadığı kesinn... pufyyim kuzum İstanbul'da Anadolu yakasında , ben de öyle , eee sen de öylee..
bohçacı burda hanımmmmmmmmm
selcan en son stresss selcan oldu kuzum onu kaçırmışsın:18:
sen sakın şaşkın olma...Rabbim derdini buldurduysa dermanını da bulduracaktır sana. önce senin sağlığın , önce sen kuzummm
hayal kurmak güzel elbette, hele bir de gerçek olursa..
bak mesela , Hollandan elfjem geldi TR 'ye... bizim diğer topikten miacım mayacım , mirandan kuzum ve ben toplandık.
kısırı da yedik valla...
neden olmasın ki...
hayal etmek , başarmanın yarısı değil mi...
olur kuzum Rabbimin izniyle... sen sakın kendine sıkıntı verme tamam mı , her şey yoluna girecek.
o güzel günleri yaşarken , topiğe girip " vayyy beee , neler yazmışız paylaşmışız deyip " demli çaylarımızı yudumlarken , anacağız bu günleri
çekirdek yiyip , kabuklarını " puuu " diye atma kısmı en güzeli olacakkk
Arkadaşlar Acıbadem Maslak'da tedavi gören var mı?
Diğer forumlarda var ama hep gençler :/ yarın sabah kontrole gidiyorum. Biriyle karşılaşıp konuşmak bana çok iyi gelecek. Kimseye söylemedik tedaviyi. İşten öğle tatillerinde gizlice koşup gidip iğne oluyorum. 8 Haziran'da başladım.
Bugün tedavinin 6. Günü. İğnelere devam. 4. Gün kontrolde 3 yumurta çıktı 9-10 mm civarında. Umarım büyümüşlerdir.
Herkese bol şans diliyorum :))
sizinde transferden önce gögüsleriniz şiş ve ağrıyormuydu..acayip şiş ve ağrıyor normalmi acaba..
inş inşşşşşşşş eymen benim agustosta dogucak inş oglumun adı teyzesi.sanada eşinlikle güzel bir ömür diliyorum burdaki bütün arkadaşlarada güzel günler sizinle olsun diyorum :)))
Canım hiç hatırlamıyorum öyle bir şey olduğunu..
ama opu'dan dolayı
kasıklarımda biraz ağrım ve karnımda şişkinlik...
bi de biraz nefes darlığı gibi şikayetlerim olmuştu...
benimde kasıklarda ağrılar iğne batmaları var ama gögüs ağrısı işallah kötüye almet değildir yaa..
canım sanmıyorum ciddi bir şey olduğunu..ama
arayıp bölüm hemşiresiyle ya da doktorla kafana takılan herşeyi, konuşabilirsin..
zaten bi sıkıntı rahatsızlık olursa mutlaka arayın diyolar..çekinme yani..
onlar bunun için var...kafana takıp stres yapmaktan iyidir..[/QUOT
doğru döylüyorsun..yarın sabah arayacaklar bende sorarım..normalmi acaba böyle ağrıması..ya zaten bu ay benim yüzümü sivilce bastı..hormonlarımda normal çıkmıştı..belkide alınan ilaçlardandır..
deti seninde gögüslerde ağtı varmı..benimkiler şiş ve ağrıyor..kafaya taktım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?