- 20 Şubat 2017
- 5.831
- 6.556
-
- Konu Sahibi Kun fe yekunnn
Evet bende sordum ama kanama başlamiş ondan alinmasi gerekli demis doktor6 haftalık daha erken bebeğin görünmesi için benim çok geç göründü mesela. 8. Haftada kalp atışını duydum o yüzden bebek görünmedi diyip alıyorlar ya allah ıslah etsin
Bende anlamadım merak ettiğim için zaten açtım konuyu...42 43 45 47 yaslarinda dogum yapmis bi suru bi suru kadin taniyorum.cin gibi cocuklar niye ozurlu olsunlar ki.
Yaş ilerledikçe risk artıyor Tabi ama benim tanıdıklarım var kırk yaş üstü sağlıklı doğum yapanlarSelam hanımlar çok sevdiğim bir tanidigim var 40 yaşinda 6 haftalik kürtaj oldu kese oluşmuş ama bebek görunmuyordu ve kanaması başladigi için kurtaja alindi...
Doktoru tekrar hamilelik düşunuyorsaniz 40 yaşından sonraki gebeliklerde bir ihtimal bebekte özurlu olma ihtimali daha fazladir demiş...
Gerçekten varmi böyle bir durum Rabbim neyi nasip etmisse o olur tabiki ama merak ediyoruz
Babamin teyzesi 47 yasindaydi yanlis hatirlamiyosam doqurdu birak ozuru oqlu suan savci olduRabbim ne derse o olur
Allah bağışlasin43 yasindayim 11 ay önce doğum yaptım çok şükür oğlum saglikli
Amin inşaallah32 yaşımda ilk kızımı doğurdum. 2. Yi planlamıyordum. Fakat kızım kardeş delisi çıkımca ısrarr ve baskısına daha fazla dayanamayıp 2. Kızımıda 41 yaşında doğurdum hamdolsun Rabbime şuan 15 aylık Rabbim bütün evlatlarımızı afiyette eylesin. Banada her kontrolümde doktorum risklerimden bahsetti bahsetmek durumundalar. Bunun yanısıra morel bozmamak adına hiçbir testi yaptırmadım. Rabbime teslim oldun 14 haftalıkken 2 li test yapıyolar ne yani sakat olöa riski çıksa nerdryse cinsiyeti belli olmuş bebeği nasıl aldırıcaz. BOŞUNA MOREL BOZUCAZ OKADAR. morelinizi bozmayın Rabbim dileyen isteyen herkee evlat kokusunu nasip eder inş. Hayırlısı ile...
etrafımda 40 tan sonra hamile kalan bayan varSelam hanımlar çok sevdiğim bir tanidigim var 40 yaşinda 6 haftalik kürtaj oldu kese oluşmuş ama bebek görunmuyordu ve kanaması başladigi için kurtaja alindi...
Doktoru tekrar hamilelik düşunuyorsaniz 40 yaşından sonraki gebeliklerde bir ihtimal bebekte özurlu olma ihtimali daha fazladir demiş...
Gerçekten varmi böyle bir durum Rabbim neyi nasip etmisse o olur tabiki ama merak ediyoruz