Arkadaşlar siyahkugu arkadaşımız da bana duayı gönderdi Rabbim ondan razı olsun ben her zaman giremeyebiliyorum ama benden de isterseniz size ulaştırmaya çalışırım ..
Kızlar merhaba,bende yumurtlama ve çatlama problemi vardı.15 aydır çocuğumuz olmuyordu.Geçen ay bu topiği okudum ve incir+havuç kürüne başladım.Hatta geçenlerde kazazadeden duaları istedim sağolsun gönderdi.Dualara henüz başlayamamıştım ama her sabah namazına uyandığımda 70er kere Ya Allah,Ya Rahman,Ya Rahim,Ya Kaviyyü ve Ya Kadir çekip sonrasında Rabbimden bu isimleri hürmetine hayırlı,sağlıklı,heryeri tastamam,bereketli,imanlı evlatlar istedim.Çok şükür hamile kaldım.
İncir+havuç kürünün ikinci yarısındayken 9 Şubat cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim.
Hepinize umut olsun diye yazmak istedim.Öncelikle Rabbimin rızasıyla sonrada Rabbimin izin verdiği ölçüde incir+havuç kürünü uygulayarak hamile kaldım.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah.
Arkadaşlar siyahkugu arkadaşımız da bana duayı gönderdi Rabbim ondan razı olsun ben her zaman giremeyebiliyorum ama benden de isterseniz size ulaştırmaya çalışırım ..
arkadaşlar okadarını bizlerde düşünebiliyoruz.Neden tek tek yollamaya çalışayımki.Üstelik yolladığım kişi diğer arkadaşlarıyla paylaşmıyor.Ben sadece iyilik yapmaya çalışıyorum.Anne bebek siteleri varken ben sizlerede moral olsun diye bu tür sayfaları bırakmıyorum.4 yaşında bir oğlum ve 6 haftalık hamile olmama rağmen.Ben sizleri çok iyi anlıyorum çünkü senelerce tedavi gördüm.Bu arada agresif biri değilim.Kendi aranızda yorumlar yapacağınıza direk bana sorsaydın daha memnun olurdum.Bu sayfada daha öncede paylaştık bu duayı.Hem sarafemin hem benim linklerimiz kapandı.Bu şekildeki paylaşımlarımız engellendi.O nedenle özelden gönderiyorum.
banada gönderebilirmisiniz duayı? şimdidenn çok çok teşekkür ederim allah hepimizin gönlüne göre verir tez zamanda inşallah
Bana da iletebilir misiniz duayı. Allah sizden ve duayı iletenlerden razı olsun ve dileklerini gerçek eylesin inşallah.
kudaycım duayı bana da yollar mısın?
arkadaşlar dualarınızı gönderdim Rabbim kabul etsin inşAllah..
kızlar ben bu duayı yaptım,bsonucu silerle paylaşırım.. benim gibi yapan varmı acaba ,faydasını gören oldumu,çok arkadaş almış bu duayı ama sonucu yazan olmamış,
arkadaşlar dualarınızı gönderdim Rabbim kabul etsin inşAllah..
inşallah sonucu hayırlı bir haber olur önce sizin sonra da bizim için. allahım bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
kızlarr dün öğrendimm hamileyim :))) Allahımm bütünn isteyenleree sağlıklı, hayırlıı bebişlerr versinnnnnnnn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?