SARAFEM SENDEN ACİL CEVAP BEKLİYORUM
ben adeti en son şubat 18de gördüm bu ay görmedim,testte negatif,sence önce farlutal kullanarak önce adeti getirtip öylemi yapayım bu kürü,yoksa başlayımmı hemen sence hangisi daha doğru,senin yazdıklarına baktımda herhalde adeti görmem lazım önce
birde bana hep soğan kürü dediler bu kür pkolular içinmiş ama bir kez içtim,berbat tadı var kullanamadım,ilaçlada olsa yumurtlama,yumurtada büyüme ve çatlama sorunu yaşamadıktan sonra soğan kürüne ihtiyaç yok sanırım değilmi hem doğal yollardan hamile kalmıştım ilkinde,tedaviyi bıraktıktan 4 ay sonra,senin uyguladığın kür çok daha iyi gelir herhalde,çünkü tek sorun yumurtanın istenilen büyüklüğe ulaşamaması,bu kürde bunu sağlıyor,havuç ise çatlamaya yardımcı oluyor doğru anladım değilmi, çok uzun zaman mücadele etmişsin allah seni evladına evladını sana bağışlasın,mükemmel bir duygu bu,bütün herşeyini yaz,bütün ilklerini,ben ilk yürütece bindiğini,dişlerini,ilk kelimesini,hastalandığı günleri,hatta mama sandalyesine oturduğunu bile yazdım,allah isteyen herkese nasip etsin,insanın hayatı,öncelikleri,istekleri,herşeylerini değiştiriyor bir bebek,insanı sakinleştiriyor,hatta eşinle kavga bile edemiyorsun,senin adına çok mutlu oldum,şimdi oğlum yanımda sürekli konuşuyor,evimi hayatımı doldurdu,biraz fazla uyusa odasına gidip bakıyorum,cennet kokuyor bana göre,o kokuyu duyunca nedemek istediğimi anlayacaksın,banada acil cevap yazarsan çok sevinirim
birşey daha soracağım sana inciri havucu ılındıktan sonramı süzdün yoksa,altını kapattıktan hemen sonramı,incirin çekirdeklerinide süzdünmü şimdiden sağol,