- 8 Kasım 2022
- 74
- 60
- 43
-
- Konu Sahibi gulomakgul
Yaşınız kaç acaba geçmiş olsun bu aradaBEN))))BNMDE DÜŞÜĞÜM VAR AMA HER AY BEKLİYORUM UMUDUM VAR
MERHABA 82 LİYİM 41 OLACAM OCAK 22 SİNDE...tşk ederimYaşınız kaç acaba geçmiş olsun bu arada
Bende 81liyim geçen ay bugün düşük yapmıştım ama daha regl olmadım bu canımı sıkıyor ne zaman hasta olurum acabaMERHABA 82 LİYİM 41 OLACAM OCAK 22 SİNDE...tşk ederim
Bende 81liyim geçen ay bugün düşük yapmıştım ama daha regl olmadım bu canımı sıkıyor ne zaman hasta olurum )valahi canım inan hatırlamıyorum eşime sorarım
günaydın...yok ...bn takip etmem eşim bilir ama..sormayıda unutumEşiniz doktormu
Merhaba doktor ne diyor bu konuda sorun neymiş acaba gebe kalamamanız konusundaMerhaba ben de 39 yaşındayım.10 yaşında bir kızım var.Ikinciyi düşünüyoruz ama olmuyor.Kızımdan önce 4 düşük yapmıştım.Temmuzda tüp bebek denedik olmadı.Ekimde aşılama yaptırdık olmadı.Bundan sonrası icin ne yapacagimi bilmiyorum.Etkili bir yöntem bilenler tavsiyelerinizi bekliyorum.
sanırım zamana bırakacaz..bide stres yokMerhaba ben de 39 yaşındayım.10 yaşında bir kızım var.Ikinciyi düşünüyoruz ama olmuyor.Kızımdan önce 4 düşük yapmıştım.Temmuzda tüp bebek denedik olmadı.Ekimde aşılama yaptırdık olmadı.Bundan sonrası icin ne yapacagimi bilmiyorum.Etkili bir yöntem bilenler tavsiyelerinizi bekliyorum.
Tüp bebek denememizde 4 yumurta toplandı.Yumurtalardan sadece bir tanesi olgunlaşmış çıktı onda da döllenme olmadı.Transfer yapılamadı. Doktor fsh değerimin yüksek olduğunu söyledi.FSH 42'ydi.Testere dişli aslan pençesi içtim değer düşünce aşılama yaptırdım o da olmadı.Yani yumurta sayısı yetersiz ve kalitesiz olduğu için olmadığını söylüyor doktorlarMerhaba doktor ne diyor bu konuda sorun neymiş acaba gebe kalamamanız konusund
Yaş ilerledikçe bir an önce olsun diyoruz ama haklısın sabretmek zamana bırakmak lazım.İnsallah en kısa zamanda Rabbim hepimize nasip eder.sanırım zamana bırakacaz..bide stres yok
Aynı durumda sayılırız bende 83 lüyüm ve çok erken öğrendim gebeliğimi daha 4.haftadayım yani test aşamasına bile daha çok var.hic destek kullanmadim cunku hiç gebelik umudum yoktu imkansızdı amh değerim 0.07 tahmin edin.endişe ve korkularınızı bende yaşıyorum ve nasip olurda bi aksilik cikmazsa bu benim ilk çocuğum olucak. Siz kaçıncı haftanızdasınız?Ben 82 doğumluyum hamile olduğumu öğrendim, İnternete yaptığım araştırmalar aşırı caninimi sıktı, bu yaştan sonra hamile kalanlarda düşük riski down sendromu riski ve çeşitli anamoliler riski çok fazlaymış, yumurta kalitesi düşük olduğu için sorunlu bir bebek doğma olasılığı yüksek oluyormuş, zaten önceki iki gebeligimde preeklampsi hastalığına yakalandım, kızım yaşadı oğlumu kaybettim malesef, bu hamilelik plansız oldu, insan ister istemez strese ve üzüntü içine giriyor, yanlis anlasilmasin bnm annem 8 çocuk dogurdu ve bir tane kardeşim sipial palsi hastasi annem bütün hayatını ona adadı, hic bir şekilde dışarı çıkıp bir yürüyüş bile yapamıyor o bile ona buyuk bir lüks, ve herseyden önce evladını o durumda görmek çok üzücü bir durum, defalarca ona sarılıp ağladığını biliyorum, Rabbım kimseye vermesin sahip olanlarada güç kuvvet versin yardım etsin, demem o ki, korkuyorm hemde çok ben bu korku ve endişe içinde nasıl 9 ay geciririm nasıl stressiz bir hamilelik yaşarım bilmiyorum...bedenim ve psikolojim bunu kaldirirmi, sürekli hastanelerde testlerde n eoldu ne olcak endisesiyle hic bilemiyorum
Ben 82 doğumluyum hamile olduğumu öğrendim, İnternete yaptığım araştırmalar aşırı caninimi sıktı, bu yaştan sonra hamile kalanlarda düşük riski down sendromu riski ve çeşitli anamoliler riski çok fazlaymış, yumurta kalitesi düşük olduğu için sorunlu bir bebek doğma olasılığı yüksek oluyormuş, zaten önceki iki gebeligimde preeklampsi hastalığına yakalandım, kızım yaşadı oğlumu kaybettim malesef, bu hamilelik plansız oldu, insan ister istemez strese ve üzüntü içine giriyor, yanlis anlasilmasin bnm annem 8 çocuk dogurdu ve bir tane kardeşim sipial palsi hastasi annem bütün hayatını ona adadı, hic bir şekilde dışarı çıkıp bir yürüyüş bile yapamıyor o bile ona buyuk bir lüks, ve herseyden önce evladını o durumda görmek çok üzücü bir durum, defalarca ona sarılıp ağladığını biliyorum, Rabbım kimseye vermesin sahip olanlarada güç kuvvet versin yardım etsin, demem o ki, korkuyorm hemde çok ben bu korku ve endişe içinde nasıl 9 ay geciririm nasıl stressiz bir hamilelik yaşarım bilmiyorum...bedenim ve psikolojim bunu kaldirirmi, sürekli hastanelerde testlerde n eoldu ne olcak endisesiyle hic bilemiyorum