Merhaba 41 yaşındayım iki tane yavrum var..2 evliliğimi yaptım 2 sene olacak 20 yıl sonra tek celsede boşadım arkama bile bakmadım sonra evlendim çoçuklarım benimle birlikte çok şükür..çalışıyorum kocamın da bir tane kızı var 9 yaşında annesiye yaşıyor şükür aramız iyi..evlendikten sonra 1 düşük yaşadım çok istiyorum tekrar anne olmayı ama yaştan dolayı malum tüp bebek diyorlar malum fiyatlar evet eşimde çalışıyor şükür iyyiz ama 3 tane çoçuk tüm sorumluluk eşimle bende kenara koyamıyoruz şükür evimiz kira degil ufak bir kredi ödüyoruz çevremdekiler ne yapacaksın çoçuğu 3 tane var diyorlar ama belki bencil düşünüyorum 2 tane hamilelik yaşadım hiç kendimi özel hissetmedim belki özel hissetmek istiyorum gibi rabbım yazdı çoçuğum oldu diyelimm bir müddet çalışamıyacam o zamanda diyorum eee 2 sini gelecek olarak ne koyacaksın kendine gel diyorum eşiminde kızının tüm sorumluluğu onda adan zye ona da birşey demiyorum demem zaten kızlar sizce ben bencilmiyim .her ay umutla beliyorum takviyeler vs tabi dr giitim prof giitim sonra kendi kendimi diyorum çoçuklarının rızkını veriyorsun..eşimle dedik az bi kenara koyalım olmuyor heray çoçukların bişeysi çıkıyor tüp bebek için 2000 usd dediler ben sanırım bunaldım işte böyle