- 11 Ocak 2009
- 10.682
- 4
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BEN TUTARIM.
Adam bir dükkâna girer ve bir kova,
10 kg .lık bir boya, bir kaz ileiki tavuk alır. Satıcı aldığı malzemeleri dükkanın dışına kadartaşımasına yardım eder. Adam tüm bu yükleri eve kadar nasıltaşıyacağını düşünürken yanına yaşlıca bir kadın yanaşır ve bir adressorar. Adam cevaplar;- Orayı biliyorum yürüyerek gidebiliriz, benim evime çok yakın ama buyükleri nasıl taşıyacağımı düşünüyorum.- Çok kolay, der yaşlı kadın. Boyayı kovanın içine koy ve bir elinletut iki tavuğu da koltuk altlarına yerleştir, diğer elinle de kazı tutder. Adam yaşlı kadının dediği gibi yapar. Eve doğru yürürlerken adam;- şurası biraz kestirme ordan daha çabuk varırız.- Olmaz, der yaşlı kadın. Ya o tenhada beni duvara dayayıp eteğimikaldırıp bana tecavüz edersen?-
Yapma kadın, bu kadar yüküm var. Allah aşkına bunları bırakıp budediklerini nasıl yaparım saçmalama! Kadın;- Kazı yere koyarsın, kovayı üstüne kapatır boyayı da kovanın üstünekoyarsın. Tavukları ben tutarım.
İyi Geceler,neşemiz bol olsun...a.s.
BEN TUTARIM.
Adam bir dükkâna girer ve bir kova,
10 kg .lık bir boya, bir kaz ileiki tavuk alır. Satıcı aldığı malzemeleri dükkanın dışına kadartaşımasına yardım eder. Adam tüm bu yükleri eve kadar nasıltaşıyacağını düşünürken yanına yaşlıca bir kadın yanaşır ve bir adressorar. Adam cevaplar;- Orayı biliyorum yürüyerek gidebiliriz, benim evime çok yakın ama buyükleri nasıl taşıyacağımı düşünüyorum.- Çok kolay, der yaşlı kadın. Boyayı kovanın içine koy ve bir elinletut iki tavuğu da koltuk altlarına yerleştir, diğer elinle de kazı tutder. Adam yaşlı kadının dediği gibi yapar. Eve doğru yürürlerken adam;- şurası biraz kestirme ordan daha çabuk varırız.- Olmaz, der yaşlı kadın. Ya o tenhada beni duvara dayayıp eteğimikaldırıp bana tecavüz edersen?-
Yapma kadın, bu kadar yüküm var. Allah aşkına bunları bırakıp bu dediklerini nasıl yaparım saçmalama! Kadın;- Kazı yere koyarsın, kovayı üstüne kapatır boyayı da kovanın üstünekoyarsın. Tavukları ben tutarım. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
İyi Geceler,neşemiz bol olsun...a.s.
Ablacım oyum gitti pek şeker maşallah allahnazarlardan saklasın
Canıımm,bende verdim.10 verip göndere tıkladım.Doğru yaptım inşallah.a.s.
nehir yıldızlı / gülizar yıldızlı - Milliyet - Bebek ve Çocuk - Hamilelik, Annelik, Bebeğinizin Bakımı, Eğitimi, Çocuklarınızın Psikolojisi
Oyunuz kaydedildi canım benim hayırlı olsunŞeniz
bende oyladım canım.pekde tatlı bicirik.
çiçeğim fıkran :roflol:
teyzem ne yardım severmiş yol göstermesi,tavukları tutması alemmiş.kaydirigubbakcemile3
Tamam Güneş, umarım yanlış yapmamışımdır...Allah nazarlardan korusun çok tatlı Hayırlısı olsun
bende oyladım canım.pekde tatlı bicirik.
çiçeğim fıkran :roflol:
teyzem ne yardım severmiş yol göstermesi,tavukları tutması alemmiş.kaydirigubbakcemile3
Teyzemin ruhu çıtır..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3