40 ve +40 yaş

iyi geceler sekerlerim
sevgililere.jpg

Son düzenleme:
3697_7691.JPG

Yüreğinizden Sevgi..Yaşamınızdan Sevdikleriniz Hiç Eksik Olmasın a.s.a.s.

slm dostlarım nasılsınız Sevdiklerinizle mutlu sıhatli nice uzun seneler beraber geçirmenizi dilerim sevgiyle kalın

Günaydın arkadaşım kimler gelmiş kiimler nerelerdesin sen yahu hiç gözükmüyorsun opuyorumnanaktan

Sorma ankım görme engelli kıza okumaya gidiyorum, o geliyor. Misafirliğe git gelenleri ağırla kayınvalidemler taşınınca onlarda kalıyoruz gittiğimizde annemlere gidiyoruz, oğluşun okula gidiyorum sınıf temsilcisiyim ya , oğluşu hafta sonları kursa götürüyorum inan şöyle bir oturamıyorum. Sen nasılsın neler yapıyorsun?... Özledim sizleri... olumunekankayizsmile

Sorma ankım görme engelli kıza okumaya gidiyorum, o geliyor. Misafirliğe git gelenleri ağırla kayınvalidemler taşınınca onlarda kalıyoruz gittiğimizde annemlere gidiyoruz, oğluşun okula gidiyorum sınıf temsilcisiyim ya , oğluşu hafta sonları kursa götürüyorum inan şöyle bir oturamıyorum. Sen nasılsın neler yapıyorsun?... Özledim sizleri... olumunekankayizsmile

Wallah hayırlı bir iş yapıyorsun ne güzel yoğunsun yani hiç gözkmüyorsun burada koşturmacada olunca vakit kalmıyor tabi sağlık olsun arkadaşım önemlisi de o zaten .
Bende iyiyim canım kızım burada cumartesi akşamı gidiyor okuluna dersleri başlayacak işte geziyoruz bizde dışarı çıkıp alışveriş filan boş durmuyoruz bizde hasretlik gideriyoruz işte opuyorumnanaktan

X