40 ve +40 yaş

hanımlar nasılsınız
,güzel hafta sonlarıııııı
ve güzel tatiller yavrularınızaaa
buyrun pasta ya çıtırlarrrrrrrrrrrr
6496.jpg

geldim esmerim hemen yemeye başladım bile cokacimcoook

Günaydın çıtırlar iyi hafta sonları hepinize..
Bugün burası çok soğuk beklenen kar nihayet teşrif ettiler az yağıyor ama tipi var resmen tutarmı acaba bilemem yanlız çok soğuk hava ...

afiyet olsun ank06
canım benimmmm
çıtırlar güzel pazarlar sizeeeeeeeeolumunekankayizsmile

haftasonunu geçirdik geldim
günaydınlar arkadaşlar
nasıllarsınız
benim haftasonu güzeldi valla dinlendim biraz gelen giden olmadı
hep haftasonlarım yoğun olur misafir misafir
misafir iyidir ama çok da yoruluyuorum artık
yaşlandım mı ne
ama bu hafta ailemle başbaşaydım
dinlenmiş geldim masama
sizler neler yaptınız

Günaydın şekerler hayırlı sabahlar hepinize..
Dün gecede kar yağdı tuttu iyicene ama hava çok soğuk burada ...
Perşembe sabahı kızıııımmmmmm geliyor çok mutluyum inşallah uçak rötar yapmaz ..

Canlarım günaydın. Şanslı sağlıklı bir hafta dileğiyle öpüyorum hepinizi.

Esmerim pasta çok hoş görünüyor.

UYARI....

"Bu resim senin mi?" yazılı iletiyi sakın açmayın!!

"Bu resim senin mi?" Sakın bu mesajı tıklamayın!!!

Yoksa ne mi olur?
Türkiye Bileşim Güvenliği Derneği internet kullanıcılarını uyardı. Rus kaynaklı olduğu tahmin edilen yeni bir internet vurgunu başlatıldı.

MSN aracılığı ile gönderilen "bu resim senin mi? www. designportal. com /resimleri. php?id= murat??? @hotmail.com"

isimli mesaj yeni bir internet soygunu anlamına geliyor.

Faruk Kekevi 'hayalet mesaj'la ilgili şu açıklamayı yaptı; "Mesaj tıklanınca bilgisayarınıza gizli bir "keylogger" isimli hayalet program yüklemiş oluyor.

Sizin hiçbir şeyinizden haberiniz olmadan bilgisayarınız üzerinizden her bir klavyeye dokunuşun hareketleri bu internet dolandırıcılarına geçiyor.

Virüslerden daha tehlikeli bu trojen'ler için internet kullanıcılarının daha dikkatli olmasını istiyoruz."

İnternet üzerinden yaptığınız tüm banka işlemleri ve şifreleri bu program sayesinde programın yönlendirdiği kişiye gidiyor.

Bu link yüzünden Türkiye'de binlerce kişinin zarar göreceği belirtiliyor. Bu organizasyon virüslerden daha tehlikeli ve bilgisayardan ancak başka bir program kullanılarak çıkartılabiliyor.

Orhan Uğuroğlu
Genel Yayın Koordinatörü
Siyaset.TV
Rtuk.TV

bilmiyorum
gözün aydın kızın nerden geliyor
benimde oğlum cuma konyadan geliyor inşallah kavuşuruz

Canlarım günaydın. Şanslı sağlıklı bir hafta dileğiyle öpüyorum hepinizi.

UYARI....

"Bu resim senin mi?" yazılı iletiyi sakın açmayın!!

"Bu resim senin mi?" Sakın bu mesajı tıklamayın!!!

Yoksa ne mi olur?
Türkiye Bileşim Güvenliği Derneği internet kullanıcılarını uyardı. Rus kaynaklı olduğu tahmin edilen yeni bir internet vurgunu başlatıldı.

MSN aracılığı ile gönderilen "bu resim senin mi? www. designportal. com /resimleri. php?id= murat??? @hotmail.com"

isimli mesaj yeni bir internet soygunu anlamına geliyor.

Faruk Kekevi 'hayalet mesaj'la ilgili şu açıklamayı yaptı; "Mesaj tıklanınca bilgisayarınıza gizli bir "keylogger" isimli hayalet program yüklemiş oluyor.

Sizin hiçbir şeyinizden haberiniz olmadan bilgisayarınız üzerinizden her bir klavyeye dokunuşun hareketleri bu internet dolandırıcılarına geçiyor.

Virüslerden daha tehlikeli bu trojen'ler için internet kullanıcılarının daha dikkatli olmasını istiyoruz."

İnternet üzerinden yaptığınız tüm banka işlemleri ve şifreleri bu program sayesinde programın yönlendirdiği kişiye gidiyor.

Bu link yüzünden Türkiye'de binlerce kişinin zarar göreceği belirtiliyor. Bu organizasyon virüslerden daha tehlikeli ve bilgisayardan ancak başka bir program kullanılarak çıkartılabiliyor.

Orhan Uğuroğlu
Genel Yayın Koordinatörü
Siyaset.TV
Rtuk.TV

Sağolun lereenim bilgi verdiğiniziçin öğrenmemiz çok iyi oldu net üzerinden neler yapabiliyorlar insanlar daha dikkatli olmak lazım opuyorumnanaktan

bilmiyorum
gözün aydın kızın nerden geliyor
benimde oğlum cuma konyadan geliyor inşallah kavuşuruz

kızım kıbrısta okuyor yarı yıl tatili için geliyor yanımıza seninde az kalmış kavuşacağız inşallah evlatlarımıza hasretlik gidereceğiz :1hug:

afiyet olsun lareenimmmm
çıtırlar nasılsınnn
ank gözün aydın inş sağ selim gelir yavrun canım benimmmm
anneler hep gözleri yolda elinde telefon demi ank ne zor meslek annelikk arkadaşım ama çok güzelde bi duyguuuuuu

Perdeler açık, galiba evdeler, babam bu saatlerde dışarıya çıkmaz, sabah fırına gidip ekmeğini, Ali abiden de gazetesini almıştır. Annem de kesin çalıştırmıştır elektrik süpürgesini. Çok titizdir benim annem. Babamı uyutmaz bu yüzden adamcağız da erkenden uyanır... Benim geldiğimi öğrenseler ne mutlu olacaklar kim bilir. Keşke geleceğimizi haber verseydik, annem o zaman yaprak dolması ile tarhana çorbası yapardı bize. Bizim yaprakları köyden ninemle dedem yolluyor, taptaze yani. Tarhanada hazır tarhana değil annem kendi yapıyor. Titiz olduğu kadar hamarattır da benim annem. Tek oğullarıyım ya benim üzerime çok düşerler. Hep benim dediğim yemeği yapar annem. Babam bu yüzden kıskanır beni. Şaka bir yana severler beni. Keşke geleceğimizi haber verseydik, ama o zaman da sürprizi kaçardı.
alıntı

Hayırlı akşamlar güzeller:eek:puyorumnanaktan soğuk ve karlı bir kış akşamından sıcacık sevgiler yolluyorum hepinize,Ben şu sıralar oyun kulübüne takılmış vaziyetteyim :hulya:boş kaldıkça hooop oraya..... neyse; Allaha emanet olun.Selam ve Dua ile....

iyi aksamlar canlarim opuyorumnanaktan
leerenim tesekkürler canim opuyorumnanaktan
esmerim canim öptüm cok arkadasimiopuyorumnanaktan
ank im kardelcim insallah hayirlisiyla kavusursunuz yavruslariniza:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3
redlinght bendende sana sicacik sevgiler canimopuyorumnanaktan

Herkese iyi akşamlar..opuyorumnanaktan
Benim ergenimde Urla ya gittia.s
Berbat diyemiyorumakannehir
Berbat ötesi bir karneye sahibiz:mymeka::nazar:
Allah tan çok istekli..inşallah önümüzdeki dönem :Saruboceq:
Olbilecek en iyiyi elde etmeye çalışacağız a.s.

X