40 ve +40 yaş

baktım esmerim resimlere o nası poz öyle gelin kaynana beraber çok hoşuma gitti ama opuyorumnanaktan

Artist anacım artistopuyorumnanaktan her pozu öyle Esmerimin.Allah nazarlardan saklasınn..:nazar::Saruboceq:
Canımm,sizide Allah kavuştursun kuzucukla..:1hug:eek:puyorumnanaktan

Artist anacım artistopuyorumnanaktan her pozu öyle Esmerimin.Allah nazarlardan saklasınn..:nazar::Saruboceq:

Artist demi çiceğim maşaallah gelin kaynana değil ana kız gibi olmuşlar
Sağol arkadaşım demin telde konuştuk hasta olmuş hemen doktora gitmiş ilaç filan vermiş öksürüyordu uazak olmanında kötülüğü bu işte

selam çıtırlar
nasılsınız bayağıdır giremedim herkez inşallah iyidir
leydim bacım doğum günün kutlı olsun allah daha nice hayırlı uzun ömürler versinopuyorumnanaktan
ank6 canım allah kavuştursun opuyorumnanaktan

Sağol arkadaşım demin telde konuştuk hasta olmuş hemen doktora gitmiş ilaç filan vermiş öksürüyordu uazak olmanında kötülüğü bu işte
Canım..çok geçmiş olsun.a.s.Aklın kalır şimdi senin ama merak etme bak hemen doktora gitmiş..aklı başında maaşallah opuyorumnanaktan

selam çıtırlar
leydim bacım doğum günün kutlı olsun allah daha nice hayırlı uzun ömürler versinopuyorumnanaktan
Canım hoş gelmişsin.a.s.bende pek katılamaz oldum bu aralar.Artık hareketlendiririz topiğimizi.Özlemişim valla a.s.

selam çıtırlar

Sağl eminecim gitti aa hastalanmış hemen ilaçta alıyor şimdilik bir yandan dersler allah kuvvaet versin inşallah aklım kalıyor işte

Canım..çok geçmiş olsun.a.s.Aklın kalır şimdi senin ama merak etme bak hemen doktora gitmiş..aklı başında maaşallah opuyorumnanaktan

Canım hoş gelmişsin.a.s.bende pek katılamaz oldum bu aralar.Artık hareketlendiririz topiğimizi.Özlemişim valla a.s.

Sağol canımcım öksürüyor boğazlarım ağrıyor dedi ilaçlarını alınca geçer inşallah

hoş bulduk tatlım bende yoktum yeni geldim dediğin gibi bende özledimopuyorumnanaktan

Sağl eminecim gitti aa hastalanmış hemen ilaçta alıyor şimdilik bir yandan dersler allah kuvvaet versin inşallah aklım kalıyor işte
geçmiş olsun canım bu senenin gribide bambaşka dikkat etsin kendine opuyorumnanaktan

Sağol canımcım öksürüyor boğazlarım ağrıyor dedi ilaçlarını alınca geçer inşallah

hayirli aksamlar kizlaropuyorumnanaktan
ank im cok gecmisler olsun canim rabbim sagliklar versin:Saruboceq:eek:puyorumnanaktan

ank6 canım kızın için geçmiş olsun bu sene gripte bambaşka dikkat etsin opuyorumnanaktan

ay tşk ederim çiçeğim o senin iç güzeliğin bi denemmm benim nerem artıs ya kart horuz oldum artık darısı ergenime amin çiçeğimmm:)

ay canlarım ne güzel oyle iltifatlar uzatın yanaklarınızı bi öpemŞeniz o sizin iç güzeliğiniz çiçeğimmopuyorumnanaktan

tşk ederim ank bi denemmm
çok inçesin ve naziksinnnn bidenemmmŞeniz
ank kızınada gecmiş olsun işte gürbete olunca insan her şeye katlanyorrrr demi acil şifalarrrr dilerimma.s.

Son düzenleme:
lady im canim dogum günün kutlu olsun
adsc4b1z1nr.png

ay kıyamam o senin güzel gözünle baktığın için canımsın yaaakaydirigubbakcemile5
tşk ederim opuyorumnanaktan
--------------------a.s.:nazar:a.s.:nazar:--- doğum günün kutlu olsun seni seviyorummmmmma.s.:nazar:a.s.:nazar:

-----------------------------tünaydın çıtırlarrrrrrrrrrrrrrrrr

çok teşekkür ederim canlarım.opuyorumnanaktan:asigim::1hug:

selam çıtırlar

teşekkürler emineciğim.opuyorumnanaktan

ank06 kızına geçmiş olsun canım. ay ben çok çektim o gripten. aman ilaçlarını eksik etmesin.opuyorumnanaktana.s.

teşekkürler emineciğim.opuyorumnanaktan

ank06 kızına geçmiş olsun canım. ay ben çok çektim o gripten. aman ilaçlarını eksik etmesin.opuyorumnanaktana.s.

sağol betül abla zaten burada vardı biraz gidince iyice kötü olmuş allahtan doktora gitmiş ilaç almış kötü öksürüyordu uzakta olunca bişey yapamıyorum

SAĞLIK- ÖNEMLİ TAVSİYELER

Telefona SOL kulaginizla cevap verin
(Ingiltere'de bilimsel olarak kanitlandi !..)

Gunde IKI kere kahve icmeyin

SOGUK su ile hap almayin

aksam 5'ten sonra YEMEK yemeyin

Tukettiginiz YAGLI gidaların miktarını azaltin

sabahlari daha çok, aksamlari daha az SU icin

cep telefonu BATARYA' lari ile mesafenizi uzak tutun

UZUN sure kulaklik takmayin

Gece 10, sabah 6 en ideal uyuma saatleridir

uyku oncesi ILAC aldiktan sonra hemen uzanmayin

Sarjiniz SON cizgiye inmis kadar az olduğunda telefona cevap vermeyin, radyasyon 1000 kat daha fazladır.

X