40 ve +40 yaş

güzelliklerle mutluluklarla dolu sabahlariniz olsun opuyorumnanaktan
gunaydin.jpg

Son düzenleme:
iyi geceler çıtırlar
terlik cim linkki okudum
çok güzel emeğine sağlıkopuyorumnanaktan

Selamlar çıtırlar yine akşam oldu temizlik yaptım bende bugün bi tek camlar kaldı silinecek artık kollarım kalkmıyor bide karın ağrısı sormayın ilaçlarla duruyom mafoldumben

Selamlar çıtırlar yine akşam oldu temizlik yaptım bende bugün bi tek camlar kaldı silinecek artık kollarım kalkmıyor bide karın ağrısı sormayın ilaçlarla duruyom mafoldumben

Canımm..opuyorumnanaktan dinlen artık.Bitti umarım,bundan sonra rahat rahat oturursun inşallah.:1hug::nazar:

gecmis olsun canim yat dinlen ay kiyamamopuyorumnanaktan

gecmiş olsun ank06 opuyorumnanaktan
bende bügün çok yoruldum bütün gün doktorda tahlil verdim kan idrar kemik taraması meme filim cekildi sonuç çarşanbaya verecem doktoruma ay kırk yaş üzeri bütün hanımlar yılda bir ve ya altı ayda bir bu tahlileri yapcakmışşşşş memei tost yaptılar iyice ağrıdan duramıyorum bide adet düzensiz ya ne olacak halımızzz
:nazar:

Canımm..opuyorumnanaktan dinlen artık.Bitti umarım,bundan sonra rahat rahat oturursun inşallah.:1hug::nazar:

Bitti canımcım ama bizide bitirdi tamam dedik tekrardan akıntı oldu neyse halloldu çok şüküropuyorumnanaktan

gecmis olsun canim yat dinlen ay kiyamamopuyorumnanaktan

sağol canım benim yatmak dedin demi hiç bana göre değil ya hiç canımın kıymetini bilmiyorum aslında :eek:klava:

gecmiş olsun ank06 opuyorumnanaktan
bende bügün çok yoruldum bütün gün doktorda tahlil verdim kan idrar kemik taraması meme filim cekildi sonuç çarşanbaya verecem doktoruma ay kırk yaş üzeri bütün hanımlar yılda bir ve ya altı ayda bir bu tahlileri yapcakmışşşşş memei tost yaptılar iyice ağrıdan duramıyorum bide adet düzensiz ya ne olacak halımızzz
:nazar:

sorma esmerim bu aralar sıkıntılı geçiyor mide bulantıları filan oluyor gidip hormon tahlili yaptırmam lazım yaşlandık artık demi

Günaydın hanımlar...
10 Kasım bugün atam sen rahat uyu bizlere bıraktığın bu mirası ilelebet koruyacağız...
Bu vatan bizlere emanet atam..turkbayragi turkbayragi

X