40 ve +40 yaş

2ntb3md.gif

gÜnaydın Çıtırlar
gÜnaydın kk gÜzel bayanlarııııııııı
heyırlı bı hafta dılerımmmm
kırŞehırden sevgıler yoluyorum sızeee

Günaydın arkadaşlar dün akşam geldim bende annem rahatsızlanmıştı kalp krizi geçirdi anjiyo yapıldı daha sonra şimdi daha iyi bacaklarda morlukları var anjiyo sonrası aklım orada kaldı ama bizdede banyoda tadilat var su akıntısı oluyordu alt kata inmiş duvarlar yıkılacak duşa kabin filan değişecek çok iş var yani sizler nasılsınız haber veremeden hemen gittim çiceğimle telde görüştük durumu anlatım kendisine öpüyorum hepinizi kaydirigubbakcemile3

ank canım annene çokk geçmş olsun allah şifalar versin:Saruboceq::Saruboceq:
evde tadilat çok zor yaa allah kolaylıklar versin:Saruboceq:

ank canım annene çokk geçmş olsun allah şifalar versin:Saruboceq::Saruboceq:
evde tadilat çok zor yaa allah kolaylıklar versin:Saruboceq:

çok sağol arkadaşım benim inşallah daha iyi olacak :Saruboceq: ilaçlarınıda alıyor kontrolleri olacak daha sonra banyo işide bitse kafam rahatlayacak

Günaydın arkadaşlar dün akşam geldim bende annem rahatsızlanmıştı kalp krizi geçirdi anjiyo yapıldı daha sonra şimdi daha iyi bacaklarda morlukları var anjiyo sonrası aklım orada kaldı ama bizdede banyoda tadilat var su akıntısı oluyordu alt kata inmiş duvarlar yıkılacak duşa kabin filan değişecek çok iş var yani sizler nasılsınız haber veremeden hemen gittim çiceğimle telde görüştük durumu anlatım kendisine öpüyorum hepinizi kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin ank racım.annene çok gecmiş olsun.nasıl ne dediler,inşallah sorun yoktur..açil şifalar tatlım.

tadilatda kolay gelsinn,duvar yıkımı oooo ev hepden batacak şimdi,ayy kolay gelsin canım yaa cabuk biter inşallah..

cok gecmis olsun canim benim rabbim sifa versin insallah :Saruboceq:
islerinizde allah kolayliklar versin canimopuyorumnanaktan

hoşgeldin ank racım.annene çok gecmiş olsun.nasıl ne dediler,inşallah sorun yoktur..açil şifalar tatlım.

tadilatda kolay gelsinn,duvar yıkımı oooo ev hepden batacak şimdi,ayy kolay gelsin canım yaa cabuk biter inşallah..

cok gecmis olsun canim benim rabbim sifa versin insallah :Saruboceq:
islerinizde allah kolayliklar versin canimopuyorumnanaktan

Çok teşekkürler arkadaşlar işte anjiyo yapıldı tek damardan girip açmışlar şu anda daha iyi ama bacağında morluklar var şişmiş katateri çıkarırken oluyormuş bazen jel filan verdiler sürüyorduk kontrole gidecek böbreklere bakılacakmış anjiyonun etkisi olabiliyormuş .
Birde iş çıktı sormayın yatak odasına kadar sızmaya başlamış küf kokuları geliyor artık nre yapalım katlanacaz artık sorun çıkmasın tekrar

ne zamandır uğrayamadım buraya
ank çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum

ank canım gecmiş olsun ne bu bi baban bi annen ya üzüldüm allahım şifasının versinnnn aminnn:Saruboceq:
:nazar:tatilat zor biz
imde bacada sorun var yapılacak ama ne zamannnnn ayyyyy:bbo::bbo:

ank cım,geçmiş olsun canım,acil şifalar dilerim
tadilatta çok ,zor,hele içinde eşya varsa ,allah kolaylık versin canım,

ank canım gecmiş olsun ne bu bi baban bi annen ya üzüldüm allahım şifasının versinnnn aminnn:Saruboceq:
:nazar:tatilat zor biz
imde bacada sorun var yapılacak ama ne zamannnnn ayyyyy:bbo::bbo:

ank cım,geçmiş olsun canım,acil şifalar dilerim
tadilatta çok ,zor,hele içinde eşya varsa ,allah kolaylık versin canım,

çok teşekkürler arkadaşlar allah beterinden saklasın artık üzüntü sıkıntı derken oldu işte şu anda daha iyi ama çok şükür biraz bulantısı varmış ilaçlarını alıyor zaten
sadece banyoda olacak tadilat duvar kesilecekmiş belli yerinden fayans çıkacak inşallah bir daha tekrarlamaz

X