40 ve +40 yaş

vayyy resenoire ablamda burdaymış nerelerdeydin sende mi tatile gittin :)
Senin ne işin var bakem biz + 40 ların içinde delikafaduldenŞaka birtanesi hoşgeldin .Ben tatilden geleli bir ay olyor canım .Evde işler var onunla uğraşıyoruz pek giremiyorum .Çok öpüldün güzel kız :))

iyi geceler hanımlar nasılsınız arada bir uğramaya çalışıyorum yeşilim geçmiş olsun irina canım başınız sağ olsun ank06 hoş geldin

Senin ne işin var bakem biz + 40 ların içinde delikafaduldenŞaka birtanesi hoşgeldin .Ben tatilden geleli bir ay olyor canım .Evde işler var onunla uğraşıyoruz pek giremiyorum .Çok öpüldün güzel kız :))

şaka demeseydin ağlıcaktım yani senağlama
olgun insanların muhabbeti bi başka oluyo :))
bende bakim dedim ank ablamı çiçek ablamıda burda görünce daldım :))
evet sende girmiyosun o yüzden demiştim tatil deyi :)

iyi geceler güzel hanımlar nasılsınız boncuğum hoşgeldin şeker kızım buluşma resimlerinde boncuk gibiydin seni gördüğüme çok sevindim birde ankcığımı gördüm çicekciğimi tanıyorum zaten çok güzeldiniz Allah içinize sindirsin

iyi geceler güzel hanımlar nasılsınız boncuğum hoşgeldin şeker kızım buluşma resimlerinde boncuk gibiydin seni gördüğüme çok sevindim birde ankcığımı gördüm çicekciğimi tanıyorum zaten çok güzeldiniz Allah içinize sindirsin

ne haber çıtırım seke seke yürüyon demi anlarım ben kaydirigubbakcemile3 ya izmir buluştu demi ben neden göremedim nerede resimler

tşkkürler hanım ablam :)
saolasın o senin güzelliğin tşk ederim ama ben sizi görmedim :çok üzgünüm:

ayy evet ank ablacım sana yazmıştım rep verirken :))
izmir buluşması var kaçırıyon deyi :))
linkte atmıştım sanırım ama resimler kaldırıldı
ama çok güzel bir buluşmaydı :)

ayy evet ank ablacım sana yazmıştım rep verirken :))
izmir buluşması var kaçırıyon deyi :))
linkte atmıştım sanırım ama resimler kaldırıldı
ama çok güzel bir buluşmaydı :)

ankaradan dönünce baktım yoktu ama izmir buluşması diye yada ben kaçırdım üzüldüm şimdi seni göremedim ama

ne haber çıtırım seke seke yürüyon demi anlarım ben kaydirigubbakcemile3 ya izmir buluştu demi ben neden göremedim nerede resimler

tşkkürler hanım ablam :)
saolasın o senin güzelliğin tşk ederim ama ben sizi görmedim :çok üzgünüm:

canım ne çıtır ama sen anlarsın halimden yakında sol bacağımda nne seliluit kalacak ne bişey

boncuğum bak şimdi senin için bir resim koyup silecem hemen tamam

X