- 11 Ocak 2009
- 10.682
- 4
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ank nerelerdesin hoşgeldin
aa nere gitti herkess çiçek abla irna abla nerdesiniz yaff :)
Senin ne işin var bakem biz + 40 ların içinde delikafaduldenŞaka birtanesi hoşgeldin .Ben tatilden geleli bir ay olyor canım .Evde işler var onunla uğraşıyoruz pek giremiyorum .Çok öpüldün güzel kız :))vayyy resenoire ablamda burdaymış nerelerdeydin sende mi tatile gittin :)
Herkese iyi gecelerr...a.s.
Canım + 40 da biz hiç tanışmadık sanırım .Sevgilerimi yolluyorum :))a.s.iyi geceler hanımlar nasılsınız arada bir uğramaya çalışıyorum yeşilim geçmiş olsun irina canım başınız sağ olsun ank06 hoş geldin
Senin ne işin var bakem biz + 40 ların içinde delikafaduldenŞaka birtanesi hoşgeldin .Ben tatilden geleli bir ay olyor canım .Evde işler var onunla uğraşıyoruz pek giremiyorum .Çok öpüldün güzel kız :))
iyi geceler hanımlar nasılsınız arada bir uğramaya çalışıyorum yeşilim geçmiş olsun irina canım başınız sağ olsun ank06 hoş geldin
iyi geceler güzel hanımlar nasılsınız boncuğum hoşgeldin şeker kızım buluşma resimlerinde boncuk gibiydin seni gördüğüme çok sevindim birde ankcığımı gördüm çicekciğimi tanıyorum zaten çok güzeldiniz Allah içinize sindirsin
ayy evet ank ablacım sana yazmıştım rep verirken :))
izmir buluşması var kaçırıyon deyi :))
linkte atmıştım sanırım ama resimler kaldırıldı
ama çok güzel bir buluşmaydı :)
ne haber çıtırım seke seke yürüyon demi anlarım ben kaydirigubbakcemile3 ya izmir buluştu demi ben neden göremedim nerede resimler
tşkkürler hanım ablam :)
saolasın o senin güzelliğin tşk ederim ama ben sizi görmedim :çok üzgünüm: