Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar
aman aman elleriniz dert görmesin,nede güzel hazırlıklar yapılırmış.güle güle yiyin hanımlar.
haydeç
senin,üzümleri kaynatım şişelere koyacam diye yazmışsın,kız nasıl oluyor bu.
üzüm suyumu yapıyorsun?sirkemi?anlamadım canım ya
esmer güzeli
domatesleri nasıl kurutuyorsun,tuzluyormusun?izmirden bi arkadaşım kurutmuş ama hepside küflenmiş.
bizim buralarda,pek kurumuyor.sıcaklar olduğunda bahce domatesi olmuyor,bahce domatesi yetiştiğindede sıcaklar yeterli gelmiyor
ama çok isterdim domates kurusunu başka bir yerde yemiştim lezzetli olmuştu yemeği
eskiden babannemler kurutuyorlardı yaa.demekki ilim değişmemişmiş şimdi hatırladım bak
ben yinede sana sorayım bezemi bölüyorsunuz,dilimmi oluyor nasıl şekillerde daha cabuk kurur bi deneyim belkide kurur kı
Haydeçç kimseler kalmamiş burda ,yeşilim buğün hiç görünmedi.......
çıtırlar sizi seviyorum.burayı seviyorum...inanın burda kafamı dağıtıyorum.tüm yorgunluklarım sizlerin yazılarıyla yok olup gidiyor.hepiniz harikasınız....Şeniz
Evet haydeç e katılıyorum ben de bu topiğin bağımlısı oldum,buraya girip sizlerden haber almak çok hoşuma gidiyor,sanki hepinizi tanıyor gibiyim,sevgiler,a.s.
Bu gece sahura kalkamadım,uyandığımda ezan okunuyordu,irtarda yediğimle duruyorum.
İyice güçsüzleştim.:roflol::roflol:
hayırlı nakşamlar nasıl gidiyor kızlar ben biraz halsizim buğun hiçbir şey yapamadım yerimden kalkmak istemiyorum yarında okullar açılıyor sabah çocuklara kalkmak lazım alıştık bir haftadır geç yatıp geç kalkmaya ne yapacam bakalım offf offff karamsarmıyım neyim çıtırlıktan bütün bunlar çıtırlıktann
çıtırlarım nasılsınız kışlık yiyeceklerde hazırlanmış allah iyi günlerde yemeyi nasip etsin inşallah
hayırlı nakşamlar nasıl gidiyor kızlar ben biraz halsizim buğun hiçbir şey yapamadım yerimden kalkmak istemiyorum yarında okullar açılıyor sabah çocuklara kalkmak lazım alıştık bir haftadır geç yatıp geç kalkmaya ne yapacam bakalım offf offff karamsarmıyım neyim çıtırlıktan bütün bunlar çıtırlıktann
canım haklısın benimki iftara az kaldı sendromu Allahcc yar ve yardımcımız olsun sevgilerŞenizÜzülme arkadaşım aynı şey benim için de geçerli.Üstelik ben koca yaz geç kalktım.Keyfini çıkardım yazın.Yarın okullar açılınca kış mesaimiz başlar.Allah çocuklarımıza gayret kuvvet versin de biz alışkınız nasıl olsa.Ha bi de asıl eşlerimize gayret kuvvet versin inşallah sağlıkla.Biz ev hanımları başkomutan olarak idare ediyoz nasılsa.Kendinize va ailenize iyi bakın...
haydeç .!.:ne oldu arkadaşım neden keyfin yok oruçmu dokundu yoksa... ben okul konusunda şanslıyım 2 kızım eşim zaten oruçlular onlara hazırlık yapmıcam.oğluşum daha okula başlamadı .seneye o sıkıntılar bendede var. sağlık sıhhat olsun yaparız evlatlarımız için.