Eki Görüntüle 711720
ALMAN GAZETECİ JÜRGEN ELSASSER'DEN BAŞBAKANA ERDOĞAN'A
Çok saygıdeğer ekselans, bütün Türklerin ve zamanların en büyük Başkomutanı'na.
Gerçekten tamamen çıldırdın mı? Hakikaten Tel Aviv delisi Netanyahu ile kim Üçüncü Dünya savaşını çıkaracak diye yarışa mı girmek istiyorsun?
Ne oluyor sana? Suriye'ye en ön cephe desin. Seni böyle davranmaya iten ne? Yeni Osmanlı rüyası mı? Ya da birisi bu iş için sana para mı veriyor? Gülen efendi mi?
Dikkatini çekerim Erdoğan, Osmanlının katıldığı son savaş olan Birinci Dünya Savaşında imparatorluk çökmüş, Atatürk Ancak mevcut Türkiye topraklarını kurtarabilmişti. İkinci Dünya Savaşında doğru yapıp dışarıda kaldınız. Niye üçüncüsünde dörtnala halkını yok olmaya götürüyorsun. Yoksa Sam amca ve Bibi Netanyahu'nun sizi kurtaracağını mı düşünüyorsun?
Süper.. Bunların hepsini gerçekten söylemiş mi..Çok iyi yaa.........
şu konuya yaptığım yorumlardan sonra gerçekten anladım ki bizim vatandaşımızın anlama kabiliyeti çok düşük.
ben öso'ya destek vermiyorum demişim bir ileri zekalı hanımefendi de öso'yu desteklerken vicdanın nerdeydi diye sormuş. bir müneccim kadın hep yaptığım gibi(!) akpli olmadığımı iddia edeceğimi öngörmüş. bir diğeri mültecilere terörist yakıştırmasını yapmış, çocuklar bebekler de terörist zaten aynı milliyetten olmadığımız için ölseler umurunuzda olmaz herhalde. diğerleri zaten dış politikadan bihaber oldukları gibi bir de üstüne galeyana geldiklerini aşikar edecek bir ateşle kendi iç dünyalarının hezimetlerini dökmüşler ortaya. allah sizi ıslah etsin. ne diyeyim akıl fikir versin. akıl önemli şey.
bu yazdıklarımdan büyük bir çoğunluğun hiç bir şey anladığını zannetmiyorum. büyük zeka problemleri yaşıyorsunuz. hiç bir geçerli argüman sunmadan saldırılar, mesnetsiz suçlamalar... bir tane bile geçerli suçlama yok şurada. zerre kadar da değer vermiyorum böyle bilmediğinin ardına düşen insanlara. bu son mesajımdı. boşa kürek çektiğimi farkettim. mahalle kadınlarının kapı önü tartışması gibi resmen.
mahalle kadınlarnın kapı önü tartışması diyen bu şahsın kırmızıyla işaretlediklerime bakınız
başka da bir şey demiyorum.
şu vahşete tepkimizi dile getirirken bile hakarete uğruyoruz
gerçekten çok yazık..
Hakan Albayrak isimli gazeteci Reyhanlı'yı nazi Almanyası' na benzetmiş güya orada halk mültecileri mi artık öso'cuları mı ne başlarını taşla ezerek öldürmüş. Bu adamın dediği doğru olsaydı şimdiye kadar bu haber yayılmaz mıydı güya kendisi gidip görmüş ben inanmadım bu dediğine bu adamın imkanı var mı polisler jandarmalar bu suriyelileri korurken halkın gidip onları öldürmesinin ?
pes! reyhanlı halkı vahşi ya zaten taşla ezerek öldürmüştür kesin..bi insan saçmalarda bu artık saçmalamanın dibine vurmak olmuş..orada ki insanlar o mültecilere her türlü yardımı yapıyorlar ne öldürmesi...zaten çouğunun suriye de akrabası var,çoğu arap kökenli neden mültecileri öldürsünler..bir ilçe halkına bu denli iftira atan adamın Allah korkusuda mı yok acaba? zaten reyhanlı darma duman oldu bari böyle kirli ellerin oyunlarına alet etmesinler o insanları.
pes! reyhanlı halkı vahşi ya zaten taşla ezerek öldürmüştür kesin..bi insan saçmalarda bu artık saçmalamanın dibine vurmak olmuş..orada ki insanlar o mültecilere her türlü yardımı yapıyorlar ne öldürmesi...zaten çouğunun suriye de akrabası var,çoğu arap kökenli neden mültecileri öldürsünler..bir ilçe halkına bu denli iftira atan adamın Allah korkusuda mı yok acaba? zaten reyhanlı darma duman oldu bari böyle kirli ellerin oyunlarına alet etmesinler o insanları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?