Doğumuna giderken elbise almıştımElbise alın.
Evet çok mantıklı çok teşekkür ederimzaten birsürü ikramlık yapmış olacaklar revani falan götürmeyin bence, yapılanların bile çoğu artıyor çünkü.
kıyafet en garantilisi, alın bir takım götürün. ama yok kıyafet olmasın derseniz dalinin falan küçük hediyelik setleri var onlardan götürebilirsin, hediyelik bezlerden ya da ses çıkaran oyuncaklardan da alabilirsiniz.
Ben trileçe yapmıştım birde gram altın almıştım canımTeşekkür ederim kızlar yorumlarınız için yok aileyiz zorlamıyorum masraflar bez de biraz komik olur bence revani yapıp götürsem mi diyorum sizce
Teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için yok aileyiz zorlamıyorum masraflar bez de biraz komik olur bence revani yapıp götürsem mi diyorum sizce
Benim bildiğim ya altın ya da kıyafet götürülür.
Bana battaniye, pike takımı falan da gelmişti.
Mevlütte gelen 2 takım kıyafet dışında hiçbir şeyi kullanmadım, çünkü bebeğimin alerjik durumu var ziyan oldu getirilenler.
Hep demiştim, çula çaputa para verileceğine ya para ya da altın olarak bıraksalardı keşke diye.
Çünkü her bebeğin ihtiyacı olan şey farklı.
Tamam altın artık uçuk bir rakamda, olmaz ama para takmanız daha mantıklı, ihtiyaçlarına kullanırlar.
Bez diyenler olmuş, komik olur.
Hangi marka hangi numara yani kim biliyor?
Doğru o aklıma gelmedi.50 lirayada altın var illa çeyreğe gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?