Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bez olmaz. Çocuğa hangi marka bez alacağınızı bilmelisiniz. Kullanılmayan bir şey alırsanız heba olur. 50 tl ilk altın da bana biraz ayıp gibi geliyor. Gidin bebek mağazasına 50 tl ye çok güzel bornoz setleri var. Olmadı hoş Bi battaniye ya da bebek çantası vs alın. Yanına da isterseniz revani yapabilirsiniz. Ben çok samimi olmadığım arkadaşıma gitmiştim. Bir tulum takımı bir de anneye vücut losyonu götürmüştüm.
Bencede ikramlik birseyler goturun revani de olur. Zarfin icine de para birakin. Cunku daha faydali oluyor gercekten hediye alanlar heves ediyor bebek esyalari almaya ama belki o cocugun ihtiyaci farkli yada alerji durumu felan olabilir. O yuzden para daha mantikli yada bez de olur bence komik durmaz cunku en cok o kullaniliyor olmazsa olmazi. Bebegin hangi marka bez kullandigini biliyorsaniz olabilir ama gene kafaniza gore almayin bezi cunku her bebek her bezi kullanamiyor