- 9 Ocak 2012
- 15.364
- 29.712
- 798
Benim bebegimde 9 aylık ve mevlidini 3.5 aylıkken yapmıştım. Bebek kendini toplasın diye beklemiştim. Biz et kavurma, pilav, turşu, baklava, ayran vermiştik. Ayrıca soğuk içecekte ikram etmiştik. Mevlid sonrası kalanlara cay ikram ettik.Selam kizlar
Yeni anne oldum nasipse 10 gun sonra bebek mevludu yapacagim yardiminiza ihtiyacim var
Bebek mevludunde neler yapilir ikramlik da olur mu sadece tavuk pilav mi olur
Sonunda neler dagitilir magnet dagitsam olur mu
Birde annem pijama giy diyor ama ben istemiyrm pijama giymek elbse giymek istiyorum ama acik mi olur mevlut icin
Of kafam karisik bir el atin kizlar
bizde de gecelik giyilir,yalnız değilsinSelam kizlar
Yeni anne oldum nasipse 10 gun sonra bebek mevludu yapacagim yardiminiza ihtiyacim var
Birde annem pijama giy diyor ama ben istemiyrm pijama giymek elbse giymek istiyorum ama acik mi olur mevlut icin
ne pijaması ya güzel dantelli beyaz bi gecelik giy cocugunda kız sa gelinlik erkekse güzel damatlık yada bska konsep kıyafet giydir tak altınlarını mis gibi otur yatak odanda bu gunun keyfini cıkar 1 kere oluyo elbise giyip hizmet etcen de ne olcak acabaSelam kizlar
Yok tatlm pijama dedgim gecelik benim de orda anlatamadm demek istedgmine pijaması ya güzel dantelli beyaz bi gecelik giy cocugunda kız sa gelinlik erkekse güzel damatlık yada bska konsep kıyafet giydir tak altınlarını mis gibi otur yatak odanda bu gunun keyfini cıkar 1 kere oluyo elbise giyip hizmet etcen de ne olcak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?