Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma canim her sey suslu puslu olmus siradan bsey yapamiyorsn artkşu ara kızıma doğum günü partii düzenliyorum 15 gündür eksikleri tamamlayamadım.bu icadı bulanada çıkaranada sayıyorum.kızım 11 yaşında.resmen babby şower yapıyoruz yaa
![]()
pijama olmaz . güzel bir elbise giy. pilav tavuk olur dönerli pilav olur. birde tatlı yeter. magnet süper fikir.Selam kizlar
Yeni anne oldum nasipse 10 gun sonra bebek mevludu yapacagim yardiminiza ihtiyacim var
Bebek mevludunde neler yapilir ikramlik da olur mu sadece tavuk pilav mi olur
Sonunda neler dagitilir magnet dagitsam olur mu
Birde annem pijama giy diyor ama ben istemiyrm pijama giymek elbse giymek istiyorum ama acik mi olur mevlut icin
Of kafam karisik bir el atin kizlar
Tesekkur ederm cnmpijama olmaz . güzel bir elbise giy. pilav tavuk olur dönerli pilav olur. birde tatlı yeter. magnet süper fikir.
Oh cok sukur pijama giyen ciktiBizde lohusa şerbeti yapmıştık çay bardaklarina pembe lastikli kurdeleler takmistik üstünde nazar boncuğu vardı.banada pijama giydirdiler hem sezeryanliyim emziriyorum diye.içini kendimiz hazırladık pide yaptırdık hazır kasa kasa ayran aldik birde çay yaptık.kızımı bi tek hocanın eline verdim biz Odamızda oturduk kizimla gayet rahat geçti besiginde uyudu hep odasında yanıma gelip tebrik ettiler hediye verip salona gectiler.büyükler böyle organize etti bizde
Valla pek rahatı tavsiye ederim pembe tacimida taktım yikandim şık pijamam tam lohusa ohh bebisime gelinlik gibi beyaz elbise hocadan geldiği gibi rahat giydirdim uyumaya devam etti besigindeOh cok sukur pijama giyen ciktiherkes o kdr sasirp tepki gosterdi ki kendimi uzaydn gelms gbi hissettm
![]()
Valla pek rahatı tavsiye ederim pembe tacimida taktım yikandim şık pijamam tam lohusa ohh bebisime gelinlik gibi beyaz elbise hocadan geldiği gibi rahat giydirdim uyumaya devam etti besiginde
Amin tatlm insallah dedgin gbi olurben mevlüdünde pek bşy anlamadım. zaten bebek emdi, uyudu ağladı, gelen geçen baktı bakmadı. rahat olmuyor. Pijama deyince tabi standart ayıcıklı pijama geliyor akla, lohusa pijamaları hafif tunikvari şık ve rahat bşy tercih edebilirsiniz. Ben dökümlü gömlek ve hamile pant. giymiştim. emzirirken filan rahat oldu.
Elbise bacak boyu, altına ayakkabısı saçı, makyajı tamamlamak gerek. ben tercih etmedim.
Bence kendinizi yorup stres yapmayın, bebeğinize odaklanın. Lohusa psikolojisi..
sonra zaman geçti... 1 sene sonrasında, istediğim gibi keyifli bir doğum günü yaptım. Elbisemi de giydim........
size de nasip olur inşallah![]()
Aynen bu senin elinde olan birseyCanim 1 aylik ama kucaktan kucaga dolastrmayi dusunmuyrm bir tek hocaya vericem odasinda tutcam