Okurum ben 1 tane canımKızlar Selamun Aleyküm biliyosunuz uzun zamandır tedavideyim .. sizlerin çok desteğini gördüm .. bazen ailem kadar yakın oldunuzYaralarımı sarmama yardımcı oldunuz ..
benim 1 buçuk 2 haftaya transferim olacak (3cü kez) , Allah rızası için benim adıma 40 tane meryem suresi dağıtacağım annem başladı görümcelerim de okuyacak ama fazla kişi bilmiyor tedavimi o yüzden sizlerden yardım istiyorum , içinden gelip okumak istiyen olursa özelden ismimi söyleyeceğim
Okuyunca haber edermisiniz lütfen listeye yazayım ..Ben de 1 tane okurum
Allah dualarınızı kabul etsin
Annenizin okudugu 3 ü neden saymıyorsunuz yani bir kişi bir tane mi okuması lazım
Canım 41 kişi mi okuyacak yoksa bir kişi birden fazla okuyabiliyor muLadym tam sayi 41 diye hatirliyorum ben sen istersen gene 41 okut
Kuzum meryem suresinde bir kisi birden fazla okumasa 41 ayri kisi olsa cok iyi ama bulunmazsa okuyabilir tabiCanım 41 kişi mi okuyacak yoksa bir kişi birden fazla okuyabiliyor mu
okudum Allah kabul etsinOkuyunca haber edermisiniz lütfen listeye yazayım ..
sayabiliriz tabi ayni bu sayilar da 41 kisiden her biri bir okusa cok daha iyi ama bizde bu olamiyor cunki kisi az o yuzden sayabilirizAnnenizin okudugu 3 ü neden saymıyorsunuz yani bir kişi bir tane mi okuması lazım
Bilen varsa yazsınMagnifiaque canım sen bilirsin belki
Allah razı olsunn ekliyim listeyeokudum Allah kabul etsin
TabikiBen bir tane okumak istiyorum, mesajla ismini iletisim misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?