merhaba..
öncelikle allah kurtarsın diyeyim..sağlıklı bir doğum dilerim..
ben 40+14 de doğum yaptım yani tam 42 haftalıkken...
bi türlü doğmadı...
öyle hemen sezeryanı almadıkları için suni sancı ile normal doğum yaptım..
kendi sancısı ile doğum yapan varmı bilemiyorum ama..
ben ilk oğlumu 40+1de yaptım:CüvCüv:,tam 40 hafta dolunca ben dr gittim ve dr beni eve yolladı,senin daha en az 1 haftan var dedikafamçokkarıştı,ben çok şaşırdım,hiç problem yok,sancın,yok,rahimde açılam görünmıyor demiş:umursamaz:,eşim beni eve götürdü,bütün gece uyumadım:gitme:,belim varya çok kötü acıyordu,benim sol böbreiğmde sorun var,ben acaba onda bir sorun mu var,moralim çok bozuldu:gitme:,sabah eşim bana kahvaltı hazırlıyordu,ben de tuvalete giderken iç çamaşırımda pembe bir leke gördüm,hemen eşimi çağırdım ve hastaneye gittikkaydirigubbakcemile,aynı dr beni neredeyse yine kapıda geri çeviryordumerhabalar,ben şu an 40+2 yim,ve normal doğum ıstediğim için beklıyoruz.dun kontrolde dr bebeğin suyunun,plesantanın doplerin vs iyi olduğunu söyledi ve riskli bnı durum yok c.tesiye kadar kendılığınden başlamasını bekleyebiliriz gene olmazsa p.tesi sezeryanla alırız dedi yanı 40+6 olacak p.tesi.
Merak ettiğim şu 40.haftayı geçirip normal doğum yapan var mı aranızda?varsa kaçıncı gününde?Doktor rısklı değil şu an için dedi ama ben de biraz panık yapıyorum sanırım,hanı dıyorum acaba p.tesiyi beklemeden sezeryan mı olsam ki hiç istediğim birşey değildi(.
ay ne kadar zordu beklemek insan sabirsizlaniyo-tatlicadiarzu-
bende 41+3 de normal dogum yaptim
en sonunda suni sanci icin gün almistik ama o gün sancilarim baslamisti tabi sancilarim az oldugu icin suni sancida almistim
kolay bir dogum diliyorum canim saglikla al bebisini kucagina:Saruboceq: