40.haftayı doldurup normal doğum yapan var mı???

Kızlar ya konu açılalı çok olmuş ama benim bugün 40.haftam doldu. Doktor çatı muayenen normal dedi. Ama hala açılmam da yok sancımda yok. 3700 gr yaklaşık kilosu. Ama doktor 200 gr eksik ya da 200 gr fazla olabilir dedi. Sizce nr yapmalıyım?

Kızlar ya konu açılalı çok olmuş ama benim bugün 40.haftam doldu. Doktor çatı muayenen normal dedi. Ama hala açılmam da yok sancımda yok. 3700 gr yaklaşık kilosu. Ama doktor 200 gr eksik ya da 200 gr fazla olabilir dedi. Sizce nr yapmalıyım?
Ben 2 ay once 40+3 gunde normal dogum yaptim catim dardi ama bebek 3 kilo civarinda oldugu icin normal dogumu onerdiler ben zaten ne olursa olsun normal dogum istydm cok sukur dogumum cok zor olmadi ama doktor dediki cocuk 3700 3800 falan olsaydi normal dogum zor olurdu sezaryani onerirdim sana dedi senin catin dar degil en fazla se in bebeginin kilosu 4 olur bence normal dogum yaparsin belki kilosundan dolayi biraz zor olabilir ama bence kolaya kacma ben herseyi goze aldim yine normsl dogum secerdim cunku en sagliklisi o

bence de en iyisi normal ben 40. haftayı doldurunca normal dogum yaptım hayatımdaki en güzel hatıramdır

bende 41+2 de normal dogum yaptim hersey normaldi sadece çati kemigim basikti normal olmaz dedi dr.um da ebede sezeryan yapalim dediler ben yinede herseyi goze aldim normal dogumu tercih ettim gerci bebegim cok zayifti ama baya dikisim oldu yinede pisman degilim iyiki normal oldu

X