40 haftayı dolduran..sancısı açılması olmayan ve normal doğum yapan hatunlar bir bakın nolur...

karakedi_

meleğim gel artık :(((
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
1.261
10
158
Herkese merhaba

2. Hamilelegim ilk hamileligimde bebeklerim ikiz olduğu için 33.haftada normal doğum yaptım erken geldiler.şimdi 2. Hamilelegim ve 39+6 oldum bebek hala çok yukarda sancim acilmam yok..bunuda normal dogurmayi çok istiyorum ama bir türlü gelmiyor..normalde devlet hastanesine gidiyorum ama günlerim azalmasina rağmen hiç belirti olmayınca özele de gittim.
Bugün ki muayene de özel hastane suyum da azalma olduğunu haftamin dolduğunu suni sancı ile doğumu deneyebilecegimizi eğer olmazsa sezeryan ile bebeği alabileceklerini söyledi bunun üzerine devlet hastanesine gittim onlarda suda azalma olmadığını 41. Haftaya kadar bekleyebilecegimizi söylediler.
Şimdi ben çok kararsızım beklemeli miyim yoksa suni sancı deneyip olmazsa sezeryan ile doğum mu yapmalıyım tecrübeli anneler yardiminizi bekliyorum

cnm ben tam beklenen tarihimde doğurdum. bana birkac gün önce fakültede suyun azalmıs demişlerdi kendi doktoruma gittim azalmıs ama bebege yeterli dedi. velhasıl bekledim ve tam gününde suyumun bosalmasıyla devlette normal dogum yaptım. bi sakıncası yok demişler bence bekle ama karar senin . ama normalin hem bebege hem sana faydqası var

Benim dogumum bir ay gec olmustu..doktorlar kac defa yatis verdiler ama bende hicbir dogum belirtisi olmadigi icin cok israr ederek evime gidiyordum.herseyin normal olmasini istiyordum.birgun bi anda suyumun geldigini farkettim ve 24 saat sonra dogum yaptim..bebegimin durumu iydi suda yeteri kadar oldugu icin ben bekledim..doktorlar bebegin haftasini daha ilerde hesapladiklarindan bizlerinde aklini karistiriyorlar.13+1 haftalik hamileyim adet tarihine ve ultrason goruntusune gore 14 hafta bitti ovulasyon testi kullanarak hamile kaldigim icin yumurtladgm gune gore hesapliyorum.

Herkese merhaba

2. Hamilelegim ilk hamileligimde bebeklerim ikiz olduğu için 33.haftada normal doğum yaptım erken geldiler.şimdi 2. Hamilelegim ve 39+6 oldum bebek hala çok yukarda sancim acilmam yok..bunuda normal dogurmayi çok istiyorum ama bir türlü gelmiyor..normalde devlet hastanesine gidiyorum ama günlerim azalmasina rağmen hiç belirti olmayınca özele de gittim.
Bugün ki muayene de özel hastane suyum da azalma olduğunu haftamin dolduğunu suni sancı ile doğumu deneyebilecegimizi eğer olmazsa sezeryan ile bebeği alabileceklerini söyledi bunun üzerine devlet hastanesine gittim onlarda suda azalma olmadığını 41. Haftaya kadar bekleyebilecegimizi söylediler.
Şimdi ben çok kararsızım beklemeli miyim yoksa suni sancı deneyip olmazsa sezeryan ile doğum mu yapmalıyım tecrübeli anneler yardiminizi bekliyorum

naptın canım doğum oldu mu

Allah analı babalı büyütsün, benimde bu gün 40+4 oğlum hala gelmedi. Bebeğin suyu, kalp atışı iyi, plesentası temiz ve kan akışı iyi iyi yaşlanma yok dedi. Sezaryen istersen hemen yarın alabiliriz ama durumu iyi deyince ben de cumartesiye kadar normal doğumu bekleyelim dedim. sancı ben hissetmiyorum ama 60larda biraz çıktı pazartesi günü, bakalım inşallah cumartesiye kadar gelir. bu gün ara kontrol için gitcem. bana da dua edin kızlar

• Beğen
Reactions: 9ay
Back
X