- Konu Sahibi nurcanogretmen
-
rose canımm namazı nasıl kılabiliyormusunn. ben kılamıyorum göbegimden o yüzden oturarak kılıyorum. bu seferde secdeye sandalyeye dogru yatıyorum göbegim yine sıkışıyor sen normal kılmaya devammı ediyorsun.
evet canım normal kılıyorum allah a şükür bir problem yaşamadım bu güne kadar.ahanda bak kıldım geldimmm...herkes son aylarda rahat kılamayabılıyormuş canımm..nasıl olursa olsn rabbım kabul etsın inşallahhh
sancim vardi gene gitti neden gidiyor ya nolur sanki bende hastaneye hayirlisi ile gitsem nolur sanki benim de suyum gelse allahim sabir sabirrrrrrrrrr
**sabreden dervis muradina ermis** insallahhhhhhhhh
aciktimmmmmmmmmm
bende acıktımmm.tatlicadiarzu.ya bu ağrılar karnımdan buruntu ile geliyo belime vuruyo nasıl birşeyki :uhm:bölee...doğuracammıkı vallla çok canım yanıyor yaaaaaaaa..ama belirti yok sanırım gene kendımı kandırırıyom açlık başıma vurduuuuuuu:uhm:
haklsın canım kafayı yemeden çıkarsak bari şu bebekleri..ben meralın kızı alacaktım ama artık büyüdü o senınkızı alım barı baksana nasıl olsa ıkısıde aynı tas aynı hamam gelmek bilmiyorlarrrrdaha yakışırlar birbirlerinee uşaklarrr
benımde senden farkım yok canımm herkes soruyo doğurmadınmı doğurmucanmı dıyee..:1no2:.
canım bu ağrılarla birlikte karınımda acayıp kasılıyor yaaa..aşağıdan bir işaret gelse dicemkı doğum snacısı ama ne bılem yawssbakalım kesılmeyecek galiba bu sancılarr.:1shok:.olmazsa saat 2 ye kadar beklıcem artık nasıl olsa gidicem doktro ozaman bişler söyler ne olduğuna dair....valla bizim oğlan dayısına inat bu akşam gelecek herhal jeyyar jeyyar:roflol:
l(bugün düğünü varda kayınvalıdmeler oraya gidecekler inşallah bugün gelmez dıye dua adiyorlardıı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?