40. haftayı aşanlar ve hala doğurmamış olanlar

gelmeyenbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2016
28
12
36
40
bugün 40+4 haftalık oldum. doktordan geliyorum nst de sancı yok ben de açılma yok. dokor bebeğin suyunun kalp atışlarının iyi olduğunu söyledi. ama pazar günü gel yatış verelim dedi.galiba suni sancıyla doğutturmaya çalışacak. ama benim son adet tarihimde yanlış olabilir tam emin değilim yani. zaten bebeğin ilk hareketini de geç hissettim 5 aylıkken. bebek geç döndü baş aşağı pozisyona. yani herşeyi geç oluyor zaten. ama ben şimdi çok stress oldum. sancım gelsin diye 4 gündür çok yürüyüş yaptım gelip sıcak suya oturdum ama bana mısın demedi. aranzda benim gibi olan var mı ya da önerisi olan doktora biraz daha bekleyelim demeli miyim sizce. bu arada bu ikinci hamileliğim ilkinde tam gününde kendi sancımla gittim normal doğurdum. bunda da sezeryan olmasını hiç istemiyorum :(

Can'ım ultrasonda çıkar bebeğinin kaç haftalık olduğu. Yürüyüş yap bol bol. Biraz hareket et. Sıcak suyla duş al beline tut suyu. Duşta vakit geçir. Bunları Bi dene inşlh normal doğar. Eltim 41+3 te normal doğurdu o baya uğraştı hastaneyle mahkemelik oldular

devam edeyim yani yürüyüş ve duşa. doktorum fazla beklerse kakasını yeme ihtimali var dedi korkuttu beni :KK43:
Can'ım 41 i bekle duş al yürüyüş bunlar işe yarıyor. Eltimin doktoru onu daha muane etmeden 38. Haftada sezeryan listesine almış. Vajinal muane yapmamış nst ye sokmamış. Senin boyun kısa doğuramazsın sandık yok sezeryan gibi falan diye 39. Haftaya kadar oyaladı. Sonra ters giden bişeyler olduğunu hissetmiş . Başka doktora gitti 41 de açılması başlamış sancı hafiften başlamış suni sancıyla birlikte açılması tamamlandı ve doğurdu şükür. Öteki doktoru hastaneden çıkardılar. Mahkemelik oldular

Amniyon sıvısı 40h+10gün sonra bebeğe zarar veriyor diye biliyorum ve evet kakasını yeme gibi bir ihtimal de var. Hurma ye, alaturka tuvalet kullan vs. İnşallah bebişin keyfi olur gelmeye karar verir.

canım çok sağol yüreğime su serptin :dua: o zman daha vakti var diyerek bekleyeyim inşallah. pazar günü yatmayı kabul etmiyorum öyleyse.

canım çok sağol yüreğime su serptin :dua: o zman daha vakti var diyerek bekleyeyim inşallah. pazar günü yatmayı kabul etmiyorum öyleyse.
Can'ım 41 i bekle duş al yürüyüş bunlar işe yarıyor. Eltimin doktoru onu daha muane etmeden 38. Haftada sezeryan listesine almış. Vajinal muane yapmamış nst ye sokmamış. Senin boyun kısa doğuramazsın sandık yok sezeryan gibi falan diye 39. Haftaya kadar oyaladı. Sonra ters giden bişeyler olduğunu hissetmiş . Başka doktora gitti 41 de açılması başlamış sancı hafiften başlamış suni sancıyla birlikte açılması tamamlandı ve doğurdu şükür. Öteki doktoru hastaneden çıkardılar. Mahkemelik oldular

Amniyon sıvısı 40h+10gün sonra bebeğe zarar veriyor diye biliyorum ve evet kakasını yeme gibi bir ihtimal de var. Hurma ye, alaturka tuvalet kullan vs. İnşallah bebişin keyfi olur gelmeye karar verir.
maalesef evde alaturka tuvalet yok ama bunu duymuştum ve çömelip kalkma hareketi yapıyorum gün içinde. 40+10 çok fazla o kadar da beklemeyeyim öyleyse.

Can'ım benim doktorunla konuş biraz daha beklesem olmaz mı de. Bide sana Bi tafsiyem devlet hastanesinin aciline git 40. Haftadayım de Bi muane ol. Özel hastanelere çok güvenmiyorum doktorlar kendi rahatları için sezeryan yapıyorlar.

bugün 40+4 haftalık oldum. doktordan geliyorum nst de sancı yok ben de açılma yok. dokor bebeğin suyunun kalp atışlarının iyi olduğunu söyledi. ama pazar günü gel yatış verelim dedi.galiba suni sancıyla doğutturmaya çalışacak. ama benim son adet tarihimde yanlış olabilir tam emin değilim yani. zaten bebeğin ilk hareketini de geç hissettim 5 aylıkken. bebek geç döndü baş aşağı pozisyona. yani herşeyi geç oluyor zaten. ama ben şimdi çok stress oldum. sancım gelsin diye 4 gündür çok yürüyüş yaptım gelip sıcak suya oturdum ama bana mısın demedi. aranzda benim gibi olan var mı ya da önerisi olan doktora biraz daha bekleyelim demeli miyim sizce. bu arada bu ikinci hamileliğim ilkinde tam gününde kendi sancımla gittim normal doğurdum. bunda da sezeryan olmasını hiç istemiyorum :KK43:
Hurma yiyormusun canim

bugün 40+4 haftalık oldum. doktordan geliyorum nst de sancı yok ben de açılma yok. dokor bebeğin suyunun kalp atışlarının iyi olduğunu söyledi. ama pazar günü gel yatış verelim dedi.galiba suni sancıyla doğutturmaya çalışacak. ama benim son adet tarihimde yanlış olabilir tam emin değilim yani. zaten bebeğin ilk hareketini de geç hissettim 5 aylıkken. bebek geç döndü baş aşağı pozisyona. yani herşeyi geç oluyor zaten. ama ben şimdi çok stress oldum. sancım gelsin diye 4 gündür çok yürüyüş yaptım gelip sıcak suya oturdum ama bana mısın demedi. aranzda benim gibi olan var mı ya da önerisi olan doktora biraz daha bekleyelim demeli miyim sizce. bu arada bu ikinci hamileliğim ilkinde tam gününde kendi sancımla gittim normal doğurdum. bunda da sezeryan olmasını hiç istemiyorum :KK43:
Yengem 42 haftalık doğum yapmıştı. Suni sancıyla. 4 cm açılması ve sancısı vardı ama bebek gelmiyodu. Rabbim hayırlısıyla bi avazda kurtarsın.

maalesef evde alaturka tuvalet yok ama bunu duymuştum ve çömelip kalkma hareketi yapıyorum gün içinde. 40+10 çok fazla o kadar da beklemeyeyim öyleyse.
Kendini çok yorma yalnız, eğilip kalkma düşüncesi bile beni geriyor:) oturamıyorum uzandığımda da kalkamıyorum o raddeye geldim ben:işsiz:
Bebeğinin içeride keyfi iyiyse yapılacak bir şey yok annesi, sezaryene gitmek zorunda kalacaksın gibi görünüyor ama sağlıklı olsunlar da boşver ağrıyı biz çekelim arkadaşım. Hayırlısı neyse o olsun inşallah.

Screenshot_20161109-090443.webp
Screenshot_20161109-090443.webp face de bir grupta bunu paylaşmışlardı.. sağlıkla gelsin inşallah

Back
X