- 6 Nisan 2011
- 125
- 7
-
- Konu Sahibi pulcinella
40 haftamız doldu ama kızım kanala girmedi ve sancı filan yok.Normal doğumu çok istemiştim.Ama doktorum artık riske atamam en geç pazar sezeryanla alalım diyor40 haftadan sonra kakasını yapma riski yükseliyormuş.Bebeğim geceleri resmen çırpınıyor,içimde kendini oradan oraya atıyor saatlerce,doktorun dediğine göre kanala girmeye uğraşıyormuş ama başaramıyor Eşimde daha fazla eziyet etmeyelim,yarın(cumartesi yani)alınsın diyor Ne yapacağımı bilemiyorum...Sizce ne yapmalıyım?
Hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim.Cevaplarınıza yanıt veremeden 4 haziranda eşmin de ısrarlarıyla sezeryanla kızımı dünyaya getirdim.Doktorum son kontrolde de ne sancı ne açılma göremeyince boşuna bekleyeceğimizi söyledi ve o gün sezeryana aldı.İkimizde iyiyiz :)2-3 günde ayağa kalktım ama ilk iki gün istedğim gibi bebeğim her ağladığında ayağa fırlayıp onu kucaklayamamam beni çok üzdü.Eve çıktığımızda artık tamamen ayaklanmıştım,beni bi türlü yatıramadılar :)Tabii ki Allah'a şükrediyorum ama yine de normal doğumu tercih ederdim.Neyse bizim iin hayırlısı buymuş demek ki...İnşallah hepiniz bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız...