40 haftamız doldu,bebeğim gelmiyor!

pulcinella

üzüm tanem büyüdü :)
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2011
125
7
40 haftamız doldu ama kızım kanala girmedi ve sancı filan yok.Normal doğumu çok istemiştim.Ama doktorum artık riske atamam en geç pazar sezeryanla alalım diyor 40 haftadan sonra kakasını yapma riski yükseliyormuş.Bebeğim geceleri resmen çırpınıyor,içimde kendini oradan oraya atıyor saatlerce,doktorun dediğine göre kanala girmeye uğraşıyormuş ama başaramıyor Eşimde daha fazla eziyet etmeyelim,yarın(cumartesi yani)alınsın diyor Ne yapacağımı bilemiyorum...Sizce ne yapmalıyım?

canim normal yollarla olmuyasa sezryan tabiki en iyisi,sonucta oda bir dogum sekli,allah yardimcin olsun,insallah bebisini sag salim kucagina alirsin,

cnm tabıkıde doktorunu dınle ve sezeryanı dene
sonucta bebegın orda rahatsız olmasından daha ıyıdır
hayırlı dogumların olsun ınsallah

Doğum şeklinizi bebeğiniz seçmiş anlaşılan, bence de tehlikeye atmaya gerek yok.
Bizcede öte doktorunuzun tavsiyesi daha önemli.
Sağlıcakla alın kucağınıza inş bebeğinizi, Allah kurtarsın.

ablam 42 haftasındayken aynı dedıgınız sekılde dogum yaptı...ne sancısı vardı ne agrısı..ama rısk yuzunden yatırdık artık..bekle bekle yok sunı sancı verdıler gene yok catı darmıs...sonra sezeryana aldılar..gebelık zehırlenmesı yasadı..ıkısıde ölümden döndüler..olmuyosa vardır bı hayır fazla uzatmadan bıtırın bu ısı bence...sonra pısman olacagınız haller yasamayın..

riske atma canım.benim bebeğim de 40 haftayı geçmişti ve karnımda oldukça sıkıntı yaşamıştı.
sezeryan korkulacak bir operasyon değil, için rahat olsun.bebişini kucağına alınca herşeyi unutuyorsun zaten.

Ah canım yaa senle aynıyız neredeyse...
Ben de bekliyorum bir işaret ama yok, kızım gayet memnun yerinden...
Pazartesi suni sancı deneyecek doktorumuz ama ben kendiliğinden başlasın istiyorum doğum...
Hayırlısı olsun hakkımızda...

ben de 2 ay önce bunları yazıyordum
bebeğim gelmedi
normal doğumu çok istememe rağmen 41+2de sezeryan oldum,vardır bi hayrı
inşallah senin doğumun kendiliğinden başlar canım

bende bekliyorum araştırmadıım şey kalmadı yürüyüş hurma zeytinyağı daha neler neler gelmeyince gelmiyo son 3 günüm ama bendede hiç belirti yok sezeryanıda istemiyorum suni sancıyla mı doğurucam artık :26:

Kızlar bende de aynı sorun var.Şu an 40+2 deyim.Yalnız bir cm açılmam var.O nedenle doktor bekliyelim diyor ama benim içim hiç rahat değil.Sürekli diken üstündeyim.Bebeğime bir şey olacak diye ama doktorum sürekli bir şşey olmaz bekle diyor.Sizin doktorlar ne diyorlar?Ağrım falan da hiç yok.Üstelik bebekte aşağıya inmİYORR

daha önce de yazdım ben 41+2 de sezeryanla doğum yaptım,yani 9 gün bekledim fazladan
doktor normal doğumdan ümidi kesmese beklerdim de
ama ne açılma oldu,ne sancı, ne de bebek kanala girdi
senin henüz 2 gün geçmiş canım üstelik 1 cm de olsa açılma var
her şey yolundaysa ben beklerdim
ama için rahat değilse sen de bekleme
hayırlı,kolay doğumlar diliyorum

Hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim.Cevaplarınıza yanıt veremeden 4 haziranda eşmin de ısrarlarıyla sezeryanla kızımı dünyaya getirdim.Doktorum son kontrolde de ne sancı ne açılma göremeyince boşuna bekleyeceğimizi söyledi ve o gün sezeryana aldı.İkimizde iyiyiz :)2-3 günde ayağa kalktım ama ilk iki gün istedğim gibi bebeğim her ağladığında ayağa fırlayıp onu kucaklayamamam beni çok üzdü.Eve çıktığımızda artık tamamen ayaklanmıştım,beni bi türlü yatıramadılar :)Tabii ki Allah'a şükrediyorum ama yine de normal doğumu tercih ederdim.Neyse bizim iin hayırlısı buymuş demek ki...İnşallah hepiniz bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız...

geçmiş olsun canım, Allah analı babalı büyütsün. beni de hayırlısıya kurtarsın inşallah.

Arkadaşlar benımde 40. haftam yarın doluyor ve ertesi gün gideceğim doktora en son gecen hafta 2cm açılmam vardı eger 1cm falan daha açılma olmuşsa suni sancıyı denemeyı düşünüyorum ,bir yandanda suni sancıyı çekıp sonunda sezeryan olmakta istemıyorum kafam çok karışık.akşam karnım çok acıdı göğsümün altı çok battı,ayağa kalkıp yuruyunce geçiyor ne oturabıldım nede yatabıldım

kendinizide bebeginizide riske atmayin bence.. Allah yardimciniz olsun , iste biz ne istersek isteyelim yine Allahin dedigi oluyor, hakkinizda hayirlisi olsun, bende normal dogum istiyorum ama sansima ne olursa artik ...

Ay çok sevindim allah analı babalı büyütsün acısını göstermesin.
Buraları okuyunca biranda gözlerim doluyor tüylerim dikiliyor valla seviçten heyecandan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…