40 haftalik gebelikte pembesi kan gelmesi

Oznur caglar

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2022
44
15
18
30
Ben 40 haftalık gebeyim doğuma yönelik hiç belirti yok sadece pembemsi kan geldi bu doğumun mu belirtisi ne yapmam lazım

Nişan gelmiş doğumun başladığını gösterir sağlıkla kavuşun bebeginize inşallah

Sadece nisan gelmesi doktora gitmek icin yeterli degildir. Dogumun basladiginin habercisidir ama dogum 3 gun sonra da olabilir. Suyunuz gelirse gidin hemen doktorunuza. Simdi de haber verin nisaninizin geldigine dair. Ben sancilar 15dakikada bire dusunce gitmistim hastaneye.

Bir avasda dogurun :)

Nişanınız gelmiş, doğumun yaklaştığını gösteren bir kanama şekli, hemen hastaneye gitmenize gerek yok, ama suyunuz gelirse 12 saate kadar gidin.
40+0 olduysanız riske de atmayın bence sabah gidin gerekirse suni sancıyla doğum yaparsınız.
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🙏🌸

Sadece nisan gelmesi doktora gitmek icin yeterlit degildir. Dogumun basladiginin habercisidir ama dogum 3 gun sonra da olabilir. Suyunuz gelirse gidin hemen doktorunuza. Simdi de haber verin nisaninizin geldigine dair. Ben sancilar 15dakikada bire dusunce gitmistim hastaneye.

Bir avasda dogurun :)
Teşekkürler sağolun beni aydınlattiginiz için

Nişanınız gelmiş, doğumun yaklaştığını gösteren bir kanama şekli, hemen hastaneye gitmenize gerek yok, ama suyunuz gelirse 12 saate kadar gidin.
40+0 olduysanız riske de atmayın bence sabah gidin gerekirse suni sancıyla doğum yaparsınız.
Sağlıcakla kucağınıza alın inşall

Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🙏🌸
T3şekkürler inşAllah

Yarın sağlık ocağına gidecegim duruma göre doktora gideceğim bakalım
Bişey sormak istiyorum kafamı kurcalayan bir sıkıntı var bu nişan gelirse bebek dönmüş müdür

Yarın sağlık ocağına gidecegim duruma göre doktora gideceğim bakalım
Bişey sormak istiyorum kafamı kurcalayan bir sıkıntı var bu nişan gelirse bebek dönmüş müdür
Bence doktora gitmelisiniz doktor açılma var mı yok mu kontrol eder. Bebeğin yaptığı baskı da açılma yapabiliyor
Bebeğiniz ters mi bebek tersse nişanın gelmesiyle bebek dönmez

Back
X