Allah herkese kolaylık verisin. bende 39. hafatadayım. Normal doğum için uygunum. Ama zamanı gelince normal mi sezeryan mı olur bilemem. Beni tek korkutan doktorun normal doğum yapabileceğim halde sezeryana alması.
benim bebegimde kakasini yapmisti once suyum geldi su bulanikti birde bebek tersti sezeryana alindim ama keske sezeryan olmasaydim o bebegimi 2 yasinda kaybettim cocuklari cok seven birisiyim hep bir suru cocugum olsun derdim ama sezeryan bunu kisitliyor diye uzuluyordum ama ben 3 dogumdan sonra kordonlarimi baglatmadim 4.dogurdum tabii sezeryanla hepside.demek istedigim sezeryan cok zor gelecekte bizi neler bekliyor bilemiyoruz herseyin dogali guzel bence bebek kendisi cikmak istedigini belirtmeli anne ben geliyorum deyip isaret vermeli.diye dusunuyorum allah yardimcin olsun insallah zor bir karar.
40.haftanin icindeydik( bu 11 yil evvel olan birsey)en son doktor gittigimde cuma gunuydu doktor pts gel alalim dedi ama cumartesi gunu benim suyum geldi doktoru aradim hemen gel dedi ben 3 veya 4 saat bekledim belki sanci falan gelirde normal dogar diye doktor pes pese telefon edince korktum tabi ilk dogum gittim zaten o dunden hazirdi sezeryan icin ........hadi ya,başınız sağolsun
vefat eden bebeğinde günlük kontrol yaptırmışmıydın, kaçıncı haftasında doğdu 40 . haftayı eçmiş miydi, bu bilgiler benim için önemli?
40.haftanin icindeydik( bu 11 yil evvel olan birsey)en son doktor gittigimde cuma gunuydu doktor pts gel alalim dedi ama cumartesi gunu benim suyum geldi doktoru aradim hemen gel dedi ben 3 veya 4 saat bekledim belki sanci falan gelirde normal dogar diye doktor pes pese telefon edince korktum tabi ilk dogum gittim zaten o dunden hazirdi sezeryan icin ........
suni sancıyı sancı azda olsa başlarsa veriliyormuş, ağrı yokken verildiğinde saatlerce ağrıyı çekip yine sezeryana girersin dedi. taşıma su olayına girmeye gerek yok dedi.aldatmacaymış.
suni sancıyı sancı azda olsa başlarsa veriliyormuş, ağrı yokken verildiğinde saatlerce ağrıyı çekip yine sezeryana girersin dedi. taşıma su olayına girmeye gerek yok dedi.aldatmacaymış.
Merhaba, hamileliğimin 40+4 haftasındayım normal doğum istiyorum ama hala tık yok, doktorlara güvenmiyorum uğraşmak istemiyorlar hemen sezeryana yönlendiriyorlar veya beklemeye teşvik etmiyorlar, hem bekliyorum hem korkuyorum,hergün nst 40+9 . haftaya kadar beklesem mi, şuanda hiç bir sorun yok ama bebek kakasını yutabilir riski var ve bu çok kısa bir sürede olabiliyormuş çıldıırcam, sizlerden görüşlerinizi rica ediyorum, ne yapmalıyım?
Forumu yeni okudum sonuç ne oldu acaba ? Ben 40+1 oldum şuanbaşka kimse yok mu 40 haftadan sonra doğum yapan, tecrubelerini paylaşsın, ben hala bekliyorum stresim tavan
Bende tam 41 hastalıkken doğum yaptım şuan oğlum 5 aylık. Kesinlikle sezeryanı tercih etme .. Zaten hiç bir belirtin olmasa da suni ile yaparsın Allah'ın izniyle, hiçbir devlet hastanesi+özel hastaneler 40+6dan sonra bekletmiyor zaten .. Suniyi teklif ediyorlarArkadaşlar konu eski ama, güncel 40 haftayı geçenler var mı? Ben bugün tam 40 oldum. Çok zor sabrediyorum. 38-39 da dogururum diye düşünmüştüm hep ama tabi hersey bizim planladigimiz gibi olmuyor... daha önceden burda yazan arkadaşlar, doktorların sezayana ittiginden ve normal doğum yapmak istediklerinden ve beklemek istediklerinden bahsetmişler. Ben de kesinlikle normal doğum yapmak istiyordum; artık kesinlikle değil... birincisi beklemek çok sıkıntılı değil mi? Hamile hamile beklemek zor değil mi? Her geçen hafta kilo almaya devam ediyorum, karnım büyüdükçe büyüyor. Bebeğin büyümesi normal doğumdan korkmama sebep oluyor... bebeğim 2 hafta önce de dogabilirdi; şu an 2 haftalik olurdu... ama 2 hafta daha bekleme sürem var istersem... açıkçası ben 41 den sonra beklemeyeceğim sanırım... suni sanci ve olmadı sezaryanı kabul edeceğim. Bekledikce bebek büyüyor, nasıl çıkarıcam ben onu yaa
Kıyamam ya zor günler bilirim ..Bugün de dogurmadimgüncel 40 haftalik olan yok muuu? Beraber bekleyelim?
Bence kimseyle beraber bekleme sonra onlar doğum yapınca daha çok psikolojisi bozuluyor insanınBugün de dogurmadimgüncel 40 haftalik olan yok muuu? Beraber bekleyelim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?