Allah herkese kolaylık verisin. bende 39. hafatadayım. Normal doğum için uygunum. Ama zamanı gelince normal mi sezeryan mı olur bilemem. Beni tek korkutan doktorun normal doğum yapabileceğim halde sezeryana alması.
doktor önemli,ben güvensizlikten birden fazla doktora göründüm aynı soruları diğerlerine de sordum ki bir tutarsızlık varmı diye, doktorum aslında iyi, ısrarcı değil ama nette değil,her doktor gibi uğraşmadan sezeryanla halledebilir miyim düşüncesinde hisseettiğim kadarıyla, alttan alttan veriyor korkuyu, doğumun geldiğini nasıl anlarız diye soruyosun "o anlaşılmayacak bişery değil komşular bile anlar" gibilerinden ,
ben çolk araştırdım, kadının normal doğum istemesi önemli,kırk bitince sürekli kontrol altında beklenebilir 10 gün daha bir terslik yoksa tabi, var denirse de balıklama atlamamak lazım , başka doktordan teyit almak gerekiyor bence,benimde korkum özel hastaneye normal doğum için gittiğinde doktor girmek zorunda kalıyor doğuma doktor beklemek istemiyor,kılıfına uydurup sezeryana çevirmeleri beni korkutuyor, bu yüzden ağrım gelince ben direkt devlet hastanesine gidicem, eskisi gibi değil devlet hastanesinde ebeler doktorlardan daha uzman hem doğum konusunda hem dikiş. birde nstde sorun varsa suyunda sorun vardır dediler,su azalıp kakası yoğunlaşınca tehlike başlıyor, dediğim gibi sürekli kontrol altında beklenebilirmiş,
bakalım benim bugün kasıklarımda da ağrı başladı, belki doğururum:)