• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 günlük bebek kaka yapmıyor

anne2121

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2023
10
2
6
22
Normalde çocuğum günde 4 defa en az kakasını yapardı 3 güne girdik yapmadı hala be yapmalıyız bilgisi olan var mı kendisini çok sıkıyor ama çıkmıyor. Ağlıyor Ama böyle geçemeyen tipten de değil orta şiddette .
Tavsiye var ki haftasonu acile gitsek bize bir yardımı olur fitil verirler mi ve de fitilin bir zararı var mı ilk çocuk çok tecrübeli değilim maalesef

Biraz koca karı işi olcak belki ama ben poposuna zeytinyağı sürüyordum sonrada güzelce karnına masaj yapınca çabucak yapıyordu kakasını. Denediyseniz hala yapmıyorsa bide huzursuzluk başladıysa bi götürün doktora

Normalde çocuğum günde 4 defa en az kakasını yapardı 3 güne girdik yapmadı hala be yapmalıyız bilgisi olan var mı kendisini çok sıkıyor ama çıkmıyor. Ağlıyor Ama böyle geçemeyen tipten de değil orta şiddette .
Tavsiye var ki haftasonu acile gitsek bize bir yardımı olur fitil verirler mi ve de fitilin bir zararı var mı ilk çocuk çok tecrübeli değilim maalesef
Sadece anne sütü alan bebeklerde 1 haftaya kadar normal demişlerdi yeğenimde

Bende zeytinyağı öneriyorum poposuna karnına sür masaj yap bacaklarına bisiklet sürer gibi hareket ettir sen zeytinyağı iç kayısı ye süte geçer

1 haftaya kadar yapmaması normal.
Ama huzursuz oluyorlar ben youtube tan masaj videosu vardı ordan öğrendiğim masajı karnına yapınca gerçekten çok işe yarıyordu ve yapıyordu.
Zeytin yağı ilede masaj yapılabilir. Ama şuan korkulacak bişey yok

Baya masâj yaptım zeytinyağı ile arkadaşlar idrarı yapıyor gaz da çıkarıyor ama kaka yok karnı sertleşmiş ama huzursuzluk çok yok her gün olan gibi

1 haftaya kadar normal diyorlar ama benim bebeğim çok huzursuzlanıyordu. Bebekker için olan fitilden veriyordum. Fitil erimeden çıkarıyor ve kakasını yapıyordu. Genelde 40 günden sonra bebekler eskisine oranla daha az kaka yapıyor korkmayın. İlk 40 gun cok sık yapiyorlar

Arkadaşlar esimle 2 gündür biraz yavaş yaptık biraz hızlı hızlı yaptık kakası biraz geldi. Sonrâ bez değiştirdik sonra baya yaptı çok teşekkürler herkese . Allah bebeklerimizi korusun 🙏

Back