• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 gun rapor hakki yardim

deryalcin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2011
1.131
22
108
Bugune kadar 40 gun rapor hakkimiz var bilirdim.dogum iznim bitti 5er 5er rapor alacaktim ama idare 20 gunden sonrasini. kabul etmiyor.20 gunden sonra heyet almaliymisim.bu dogru mu yardim edin lutfen.ustelik bircok arkadasim bu sekilde rapor aldi hic idareleri sorun cikartmadi bu neyin nesi anlamadim..

Bugune kadar 40 gun rapor hakkimiz var bilirdim.dogum iznim bitti 5er 5er rapor alacaktim ama idare 20 gunden sonrasini. kabul etmiyor.20 gunden sonra heyet almaliymisim.bu dogru mu yardim edin lutfen.ustelik bircok arkadasim bu sekilde rapor aldi hic idareleri sorun cikartmadi bu neyin nesi anlamadim..

hmm heyet raporu hastanede sağlık kuruluna gidiyosun şu sebepten sağlık raporu almak istiyorum diyosun sonra sana bi kağıt veriyolar orda yazan doktorlara gidiyosun ama doktorlar sana bişey vermiyo bütün doktorları gezdikten sonra sağlık kuruluna tekrar çıkıyosun sana kağıt veriyolar gittiğin doktorlara tekrar gidip imza attırıyosun sonra tekrar sağlık kuruluna gidiyosun sana raporu veriyolar bide resim gerekli oluyo sana da böyle bişey lazım sanırım

Back