- 24 Temmuz 2015
- 2.315
- 4.525
- 133
- 30
Onu ne için okuyorsun canım. Ay saati nedir✔Bir de 2-3 gündür ay saatine denk getirmeye çalışarak 336 ya musavvir okuyorum
Canım gezegen saatleri var belki esmaları okurken rastlamışsındır. Her vakitte dua edilir tabi ama bazı zamanlarda daha çok tesir ediyor. Mesela ‘Ya Musavvir’ esması pazartesi günü ay saatinde çok tesirli. Ben kısmet niyetiyle okuyorum.Onu ne için okuyorsun canım. Ay saati nedir
Teşekkür ederim canı bende okumaya çalişim pazartesi inşallahCanım gezegen saatleri var belki esmaları okurken rastlamışsındır. Her vakitte dua edilir tabi ama bazı zamanlarda daha çok tesir ediyor. Mesela ‘Ya Musavvir’ esması pazartesi günü ay saatinde çok tesirli. Ben kısmet niyetiyle okuyorum. ☺
Kaç gündür iş güç koşuşturmayla başım dertte nefes bile alamıyorm.Gece 1 gibi başladım 3 buçukta bitirdim uyumamak için savaş verdim ama bitirmeden yinede yatmadımWooo 19 gunu geride birakmisiz cok sukur devam ediyoruz
Helal olsun bende ayni bu ara isler cok yogun ev is derken canim cikiyorKaç gündür iş güç koşuşturmayla başım dertte nefes bile alamıyorm.Gece 1 gibi başladım 3 buçukta bitirdim uyumamak için savaş verdim ama bitirmeden yinede yatmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?