40+6 doğum hala başlamadı

MelekBebek

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
567
182
303
34
Yurtdışı
merhaba kızlar,

normal doğum yapmak için bekliyorum ve ara sıra kramplarım ve ani vajinal bölge ağrıları oluyor birkaç saniye sürüp geçiyor. aynı şekilde geceleri uyurken de beni uyandıracak şekilde 3-4 kere adet sancısı gibi sancı girip çıkıyor fakat hiçbir türlü doğum başlamıyor.

sizin doğum nasıl başladı? suyum veya nişan gelmesi de yok, son çatı muayenesinde hiç açıklık da yoktu. ben bu yaşadıklarımın hiçbirinin doğumu başlattığını görmediğim için artık doğum nasıl başlar anlayamıyorum. başlayacak mı başlamayacak mı ondan bile şüpheliyim artık. 42 haftaya gelip hala bekleyen var mı?

Benim doktorum 41in geçirilmesini önermiyor çünkü bebek kakasını yutabiliyormus. Daha da baslamazsa suni sancı ile başlatılabilir belki

Kuzum çok da ertelememek lazım senin artık. Başlasa doğumun ağrından, suyundan, kasılmalarından anlarsın. Ama bazen başlayamayabiliyor. Onlarda da suni sancı verilip başlatılıyor genelde

Benmde açılma filan yoktu doktor 40+6 ya gün verdi fitille doğumu başlatıcaz diye. Şansım varmış tamda o gün kendiliğinden doğumum başladı. İnşallah sizin de öyle olur

tesekkürler yorumlar için. ben yurtdışındayım ve benim doktorum 41+3ten sonra suni sancı ve doğuma başlayalım dedi o yüzden neredeyse 42. haftayı bulacak gibi görünüyor. maalesef türkiyedeki gibi isteklerimizi söylediğimiz halde pek bir anlamı olmuyor. bebeğin hareketlerinde de yavaşlama var inşallah sorunsuz şekilde tamamlarız bu doğumu. ilk doğum olduğundan hiçbir şey bilmemek de korkutuyor. doğum başlayacakmış gibi bir belirti de yok hiç.

tesekkürler yorumlar için. ben yurtdışındayım ve benim doktorum 41+3ten sonra suni sancı ve doğuma başlayalım dedi o yüzden neredeyse 42. haftayı bulacak gibi görünüyor. maalesef türkiyedeki gibi isteklerimizi söylediğimiz halde pek bir anlamı olmuyor. bebeğin hareketlerinde de yavaşlama var inşallah sorunsuz şekilde tamamlarız bu doğumu. ilk doğum olduğundan hiçbir şey bilmemek de korkutuyor. doğum başlayacakmış gibi bir belirti de yok hiç.
Yurtdışındaysanız aslan pençesi çayı içebilirsiniz ve merdiven çıkabilirsiniz.

bugun doktorumla görüştüm 41+2 günü balon gibi bir şey takacaklarını 41+3'te de suni sancı vereceklerini ve doğumu başlatacaklarını söylediler. inşallah sıkıntısız şekilde sezaryene dönüşmeden tamamlayabilirim bu süreci.

Yurtdışındaysanız aslan pençesi çayı içebilirsiniz ve merdiven çıkabilirsiniz.
günde 5-6 km yürüyüş ve merdiven inip çıkma yapmaya çalışıyorum ancak çok etkisi olmadı gibi.

Geçen haftaki muayenede tamamen kapalı olan çatı bugün sadece 1 cm açılmış :110: :110: :110:

bugun doktorumla görüştüm 41+2 günü balon gibi bir şey takacaklarını 41+3'te de suni sancı vereceklerini ve doğumu başlatacaklarını söylediler. inşallah sıkıntısız şekilde sezaryene dönüşmeden tamamlayabilirim bu süreci.

günde 5-6 km yürüyüş ve merdiven inip çıkma yapmaya çalışıyorum ancak çok etkisi olmadı gibi.

Geçen haftaki muayenede tamamen kapalı olan çatı bugün sadece 1 cm açılmış :110: :110: :110:
Korunmasız cinsel ilişki denediniz mi? Yani bu koşullarda zor biliyorum ama faydası olan duydum.

Korunmasız cinsel ilişki denediniz mi? Yani bu koşullarda zor biliyorum ama faydası olan duydum.
bir kere denedim onda da gerçekten çok zor oldu çünkü vajinal bölge çok hassas ve şiş durumda, vücut zaten göbekten dolayı hareket kabiliyeti kalmadı bir de arada sancılar olunca zor oldu. bugün nişanım geldi böyle jel dokulu kahverengi bir akıntı gibiydi. bakalım doğumu başlatacak mı. 41+0 olduk bugün.

Back
X