• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40-5o BEDEN KULLANMADIĞIM KIYAFET,AYAKKABI ÇANTA NE ARARSAN VAR

kırmızı sütyende destekli 80 beden mi? Elinizdeki destekli 80 beden tüm sütyenlerin resmini ekler msnz acaba toplu alım yapabılırım :)

canım ekliyorum resimleri
$Foto12042.jpg
mavi 80 beden dstekli
Eki Görüntüle 1116923
kırmızı takım85 beden destekli
$Foto12092.jpg
pullu takım 80 beden destekli
Eki Görüntüle 1116925 $Foto12041.jpg
80 beden destekli jartiyerli 4lü takım(ayırtıldı)
$Foto12038.jpg $Foto12039.jpg
papatyalı özel takım 75 beden desteksiz

bi incele istersen canım ona göre karar ver

canım ekliyorum resimleri
Eki Görüntüle 1116922
mavi 80 beden dstekli
Eki Görüntüle 1116923
kırmızı takım85 beden destekli
Eki Görüntüle 1116924
pullu takım 80 beden destekli
Eki Görüntüle 1116925 Eki Görüntüle 1116926
80 beden destekli jartiyerli 4lü takım(ayırtıldı)
Eki Görüntüle 1116931 Eki Görüntüle 1116932
papatyalı özel takım 75 beden desteksiz

bi incele istersen canım ona göre karar ver

Bunların sadece sütyenleri olabilir bana sadece sütyen lazım, dantelli alt çamaşır kullanmıyorum :) , öbür ürün ayrıltıldı demişsiniz eğer bir haber cıkmazsa bana haber verin 3 sütyeni de almak isterim, ama takım olarak mı satıyorsunuz sadece bana sadece sütyen lazım :)

bunların sadece sütyenleri olabilir bana sadece sütyen lazım, dantelli alt çamaşır kullanmıyorum :) , öbür ürün ayrıltıldı demişsiniz eğer bir haber cıkmazsa bana haber verin 3 sütyeni de almak isterim, ama takım olarak mı satıyorsunuz sadece bana sadece sütyen lazım :)

yani ben ne altını ne de üstünü kullanamam.kilom itibari ile ben gönderirim ister kullanırsın istersen kullanmazsın.fiyat aynı olur.
3 sütyen dediğin hangileri olur.tabi topluda indirim yaparım

Hayirli satislar bna 4 lu ic çamaşır takimini ve ispanyol kollu gomlegi ayirirmsn

canım senden haber bekliyorum ne zaman a kadar ayırtıcam kesin alıcı arkadaşlar haber bekliyor özelinden de msj atıyorum ama cvp vermedin.sanırım bugün akşama kadar bekleyip diğer arkadaşa satıcam ürünleri kusura bakma

Back