• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40-5o BEDEN KULLANMADIĞIM KIYAFET,AYAKKABI ÇANTA NE ARARSAN VAR

cnm mor çanta kaça?

broşlu mor çanta broş fiyata dahil değil $Foto12096.jpg

attachment.php
cnm bide bunn bedeni boyu fiyatı kullanm durumu fln nasl?

onu bir kere arkadaşımın nişanında giydim sade kalın penye dikimi çok zayıf gösteriyor.belli olmuoyr ama önündeki yırtmacın altında siyah kumaş devam ediyor.ben çok beğenerek almıştım.vücudu saran esnek yapısı var.40-42-44 e çok güzel oturur.

onu bir kere arkadaşımın nişanında giydim sade kalın penye dikimi çok zayıf gösteriyor.belli olmuoyr ama önündeki yırtmacın altında siyah kumaş devam ediyor.ben çok beğenerek almıştım.vücudu saran esnek yapısı var.40-42-44 e çok güzel oturur.
tam rengni anlayamadm cnm grimi acaba? brde takas düşünrsen sayfama bi gözat istersen

tamam olur hayırlısı canım

Hayrli cumalar cnm mor cantayi dun ayrtmistm ama tek kargo olmayacak sanirim canta 7 bucuk kargo 7 lira. Baska bisiler alirm die baktm ama bulamadm.10 gun snr bu cantayi kullanacaktm. Cantayi tekrar satisa koyablrsn.Benm icin ayrdin cok tesekkur ederm. Insallah bnm yuzumden musteri kacrmamssndr:((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayrli cumalar cnm mor cantayi dun ayrtmistm ama tek kargo olmayacak sanirim canta 7 bucuk kargo 7 lira. Baska bisiler alirm die baktm ama bulamadm.10 gun snr bu cantayi kullanacaktm. Cantayi tekrar satisa koyablrsn.Benm icin ayrdin cok tesekkur ederm. Insallah bnm yuzumden musteri kacrmamssndr:((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

işine yarasaydı iyi olurdu nerdesin belki elden teslim yaparız

Back