40-42 Beden Elbise Arıyorum/BULUNMUŞTUR

kahvekokusu32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
513
230
133
elinde 40- 42 beden elbisesi olan var mı? özel günler de de giyilebilecek çok kısa olmayan, sade...
varsa fotoğraflarını paylaşabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
elinde 40- 42 beden elbisesi olan var mı? özel günler de de giyilebilecek çok kısa olmayan, sade...
varsa fotoğraflarını paylaşabilir misiniz?

canım bende bu var 40 bedene büyük gelebilir ama 42ye olur..duruşu çok şık eteği asimetrik kolları balon heryerde rahatlıkla giyilebilecek bir elbise çokta uyguna veriyorum 25 tl. Rengi soluk gibi çıkmış ama siyah..

Son düzenleme:
benim elimde de bunlar var sana uygun 1,75 cmden uzun değilsen diz hizası veya dizin altında kalabilir elbiseler,boylarını ölçerim istersen.
1.saks mavisi elfe marka hiç giyilmedi 10 TL
2.park bravo 1-2 kez giyildi 10 TL
3. krem sade elbise 1-2 kez giyildi 10 TL
. ,

böyle değil de biraz daha özel günlerde kullanabileceğim modeller arıyorum yine de teşekkür ederim.

böyle değil de biraz daha özel günlerde kullanabileceğim modeller arıyorum yine de teşekkür ederim.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=664091 burada elbise çeşitlerim var ama buraya koymadığım hiç giyemdiğim bir elbisemde var markası miss selfridge 42 benden lacivert kalem eteğim var birde geniş kemerli oda çok güzeldir ama kalem etek dar kalıplıdır benim popom güzel olmadığı halde çok güzel gösterirdi kalıbı çok güzel bi bakayım resimlerini koymaya çalışayım ama işte foto kalitesi iyi olmuyor benim

elbise mis selfridge markası 12 beden avrupa bedenine göre 40 bedene rahatlıkla olur zaten penye esnek bir kumaşı var kalem etek 42 beden ama ben 40 beden iken giyiyordum bluz eva lola marka large beden o bana büyüktü ama çok beğendim ve bedeni kalmamıştı trenyoldan almıştım

Eklentiler

• $Fotoðraf0083.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 109

bordo elbisenin boyu omuzdan etek ucuna kadar kaç cm ve fiyatı nedir?buluzun fiyatı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…