• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40+2 yim kızlar hala belirti yok doğum olmadı

btlyur

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
1.420
788
123
Merhaba kızlar su an 40+2 günlük hamileyim. Bebeğimi bekliyorum. 4 ekimde doğum görünüyordu. Hiç açılmam yokmuş. Doktorum 10 una kadar zaman verdi. Şükür her seyi iyi bebegimin eger ayın 10 una kadar olmazsa suni sancı verecek doktorum. Benim gibi olan var mı? Geç dogum yapan var mı? Herkes her gün soruyor dogurdun mu diye. Artık bebeğime kavuşmak istiyorum.

erkek bebek mi :) onlar geç doğarmış :) ama dikkat etmek lazım rabbim sorunsuz bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Merhaba kızlar su an 40+2 günlük hamileyim. Bebeğimi bekliyorum. 4 ekimde doğum görünüyordu. Hiç açılmam yokmuş. Doktorum 10 una kadar zaman verdi. Şükür her seyi iyi bebegimin eger ayın 10 una kadar olmazsa suni sancı verecek doktorum. Benim gibi olan var mı? Geç dogum yapan var mı? Herkes her gün soruyor dogurdun mu diye. Artık bebeğime kavuşmak istiyorum.
bugun yarın gelır bence dıkkat et canım

merhaba benim ilk hamileliğimde 42. haftaya girdiğimde hala açılma olmadı herşeyi normal olduğu halde suni sancı verdiler 1 cm açıldı sancı hissetmedim bile sonra doktor sezaryene aldı ama çok pişman oldum bekleseydim diye sonuçta sürekli kontrol altında oluyorsun aksi bir durumda müdahale ediliyor. şimdi ikinci bebeğimi bekliyorum 7 yıl sonra hamile kaldım doktoru ikna edebilirsem normal olsun istiyorum. sorun yoksa bekle derim sıkıntı olursa doktorun söyler zaten

erkek bebek mi :) onlar geç doğarmış :) ama dikkat etmek lazım rabbim sorunsuz bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Evet canım erkek. İnsallah hepimiz sorunsuz sekilde alırız. Saglıklı sıhhatli olurlar insallah

• Beğen
Reactions: mnt
merhaba benim ilk hamileliğimde 42. haftaya girdiğimde hala açılma olmadı herşeyi normal olduğu halde suni sancı verdiler 1 cm açıldı sancı hissetmedim bile sonra doktor sezaryene aldı ama çok pişman oldum bekleseydim diye sonuçta sürekli kontrol altında oluyorsun aksi bir durumda müdahale ediliyor. şimdi ikinci bebeğimi bekliyorum 7 yıl sonra hamile kaldım doktoru ikna edebilirsem normal olsun istiyorum. sorun yoksa bekle derim sıkıntı olursa doktorun söyler zaten
Canım o plesantanında belli bir ömrü varmıs. Hayırlısı buymuş demekki. Bebegine kavusmussun. Benimde artık fark etmez diyorum saglıklı sıhhatli olsun da. Allah hayırlısiyla dogurmayı nasip etsin sana da.

Doktoruna söyle bekletmesin gerekirse sezeryan yaptır umarım olmaz da çocuk kakasını yiyebiliyomuş anne karnında fazla bekleyince.

Acılman olmazsa bile suni sancıyla olabilir sikinti yapma bence

Doktoruna söyle bekletmesin gerekirse sezeryan yaptır umarım olmaz da çocuk kakasını yiyebiliyomuş anne karnında fazla bekleyince.
Canım hayırlısıyla dogsunda. Artık sezeryan falan önemli degil. Doktor bi bes gün daha bekleyelim dedi. Kakasını yapınca vajinadan yesil sıvı geliyo diye biliyorum.

Canım hayırlısıyla dogsunda. Artık sezeryan falan önemli degil. Doktor bi bes gün daha bekleyelim dedi. Kakasını yapınca vajinadan yesil sıvı geliyo diye biliyorum.
Ayyyy olmaz umarım öyle şeyler benim bi iş arkadaşımın kızı yemiş de hastalığıyla çok uğraşmışlar yavrucağın. Seni kaygılandırmak istemiyorum ama burdan ben bile korktum yani.

İnsallah canım. Simdiden hepinize hayırlı dogumlar.
Amin hayirlisi olsun arkadasimda senin gibiydi suni sanciyla acilmasi oldu normal bi sekilde dogurdu herkes yaşıyo bunu mrk etme dr una güven.

36. Haftada daha bebek kaka yapmaz canım 40 tan sonra oluyor o bide her bebek yapmıyor zaten ve anlaşılıyor önceden ;)

Ayyyy olmaz umarım öyle şeyler benim bi iş arkadaşımın kızı yemiş de hastalığıyla çok uğraşmışlar yavrucağın. Seni kaygılandırmak istemiyorum ama burdan ben bile korktum yani.
Yanlış yönlendirip boşuna korkutmayın kızlar birbirinizi 36 haftalık bebek kaka yapmaz 40 dan sonra belki

Ben ilk gebeliğimi 40+4'te yaptım. Üç aşağı beş yukarı rakamlardan endişelenme.İlk doğumunsa doğum sancısı belli aralıklarla vurur ve diş ağrısının rahimde olduğunu düşün o şekilde vurup geçer. Normal ağrıdan farklı olduğunu göreceksin zaten inşallah pek kısa sürede. Bol bol yürüyüş veya hareket öneriyorum.Bir de bebek doğmadan 12-24 saat öncesinde hiç hareket etmiyor.Bundan da ipucu alabilirsin geliyor mu gelmiyor mu diye. Rabbim hayırlısıyla bebeğini sağlıklı sıhhatli doğurmayı nasip etsin.

Aklım sende kaldı ... kötü şeyleri aklına getirme daha kaç gün var önünde. Bebişinle konuş kendini rahatlat yürüyüş yapsan mesela hemen enerjin dağılır hem kasların açılır

Back
X