- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
Selam bayanlar bugün itibari ile 40+2 haftalık olarak devam ediyoruz. Doktorum pazartesi gel haftasonu bişey olmazsa demişti ve yarın öğlen hastahaneye gidiyoruz. Ağrı olarak sadece bacaklarımın arası kemiklerim çok kötü. Yatip kalkarken kambur yuruyorum bi sure bi dd yattigimda Sağa sola donerken cok agrim oluyo. Baş dönmem var ve karnım çok sert. Bebiş de akşamları özellikle çok hareketli. Bunların dışında akintim var idrar kültürüm temiz geçen gittiğimde mantar olabilir demişti ilaç yazdi ama kullanmadım. Soru şu pazartesi mutlaka gel bi bakalım dedi yarın gittiğimde suni sancıyı verip beni dogurtur mu sizce ? Bebekle ilgili herşey normal ve güzel gidiyor öyle söylüyor. Akintim için kese yırtılıp üstten su sizdiriyor da olabilir demişti ki bende öyle düşünüyorum o yüzden mantar ilacını kullanmadım. Kaşıntım da yok. Sadece bazen sarı bazen renksiz akinti var o kadar. Yarın doğum olur mu sizce buna benzer olaylar yaşayan var mı? 3 şubat demişti doğumuna olmadı. Ne diyosunuz çok heyecanlıyım.