40+1 de bebegimin hala gelmemesi

Gulbahcesii96

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2018
1.044
1.177
133
29
Merhabalar bugun 40+1 oldum ve bebeğim hala gelmemekte ısrarcı.
Bugün doktor kontrolüm vardı nst de sancım çıkmadı, açılmam yok. Doktor pazartesi tekrar gel haftaya suni sanci verip dogumu baslatiriz dedi haliyle beklemekten sıkıldım ve moralim bozulmaya basladi artik.
Suni sanci almali miyim yoksa direkt sezaryen mi olmaliyim onunda yarattigi bi kafa karisikligi ve stres var.
Acilmasi hic olmayip dogum baslayinca hemen acilmasi baslayan bana tavsiye verebilecek olan var mi? Guzel seyler okumaya cok ihtiyacim var

Gelinimiz oyle dogum yapti gebelik zehirlenmesi baslamisti 38. Haftasinda acilma falan yoktu suni sanciyla dogum yapti sabah yatış oldu gece 12.30da dogum oldu . Suni sanciyla gayette saglikli dogum oldu. Doktorunuz nasil uygun goruyorsa oyle ilerleyin.

Cok tesekkur ederim. Cati muayenesi yapti catin doguma gayet uygun bebekte minyom cok rahat dogum yaparsin dedi ama cevremdeki insanlar annem dahil (annem ucumuzude sezaryen dogurmus biri) suni sanciya dayanabilir misin diyor surekli. Bilmiyorum ki daha once yasamadigim bi durum

Benim arkadaşıma benzer bişey oldu. Sadece bir cm açılma olmuş ama doktor yatış vermiş doğur bekleme diye suni sancı vermişler açılma olsun suyu gelsin diye olmamış sonra saatler geçince doktor suyu kendi patlatmış şu patlayınca arkadaşım otomatik sancı girmeye başladı ıkınmaya başladım dedi. Tabi bir süre sürmüş dayanamamış epidural istemiş ama o bitince yine devam onun açılma süreci uzun sürdü ama doğumu 15 dk içinde iki ıkınma ile bitti. Kendi bazen ağrıdan sezaryen istemiş doktorla kocası bunu oyalamış sezaryen olmasın diye Tabi bunlar kişiye özel kişiye göre değişen durumlar herkes aynı şekilde aynı durumları yaşayacak diye bir kaide yok. Her doğum kişiye özeldir. Umarım en kısa sürede sağlıklı ve kolay bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız

ağrım hıc yoktu

suyum geldi die gittim . Sabah 11 de gece 12 ye kadar öylece yattım nts de ağrı falan yok ama keyif yapar gibi yatıyorum

Doktor suni sancı verin dedi yarım saat sonra ağrı geldi 5 dk fırtlattım cıktım ertesi günde normal hayata devam 12:45 mutlu son

Korkup panikleyip sezeryan isteseydım herhalde 15-20 gun sürünecektim ve bedenen iyileşme 6 ay sürüyor deniliyor sezeryan da Bilmiorum ben sezeryandan çok korkuyorum

Amin insallah cok tesekkur ederim ben devlet hastanesine gidiyorum o nedenle endiselerimin cogu aslinda. Cunku biliyorsunuzdur devlette keyfi sezaryene almiyorlar, suni sanciyla sonu kadar deneyip riskli bi durum olursa bebegin kalp atisinin yavaslamasi gibi o zaman sezaryene aliyorlar.

Masallah ne kadar guzel dogum hikayeniz ilk gebeliginiz miydi birde bebisiniz kucuk mu dogmustu acaba onun etkisi var mi rahat dogurmada

Evet hele büyük şehirlerde ki devlet Hastanesi'nde kesinlikle haklısınız. Endişelenip kötüyü çağırmayın rahat olun en güzel zamanda en rahat şekilde olur Allah'ın izni ile

Evet hele büyük şehirlerde ki devlet Hastanesi'nde kesinlikle haklısınız. Endişelenip kötüyü çağırmayın rahat olun en güzel zamanda en rahat şekilde olur Allah'ın izni ile
Benim yasadigim sehir kucuk ozel hastane yok o nedenle devlet hastanesine gidiyorum. Cok tesekkur ederim insallah

40+6da gittim kontrole hiç ağrı sancı yoktu eve geldim uzandım bikac saat sonra hop suyum geldi ertesi gün doğurdum sabrett az kalmış artık eli kulagindadir, sağlıcakla kolaylıkla kavuşursunuz inşallah

40+6da gittim kontrole hiç ağrı sancı yoktu eve geldim uzandım bikac saat sonra hop suyum geldi ertesi gün doğurdum sabrett az kalmış artık eli kulagindadir, sağlıcakla kolaylıkla kavuşursunuz inşallah
Darısı basima insallah cati muayenesinden sonra kasiklarimda agri oldu biraz insallah dogumu baslatmaya bi katkisi olur

Masallah ne kadar guzel dogum hikayeniz ilk gebeliginiz miydi birde bebisiniz kucuk mu dogmustu acaba onun etkisi var mi rahat dogurmada
İlk gebelikti 3.5 doğdu .

yok valla ben bilemedim ıkınmayı bile beceremedim kilolu bi ebe vardı korkma dedi tüm gücünü topladı dirseğiyle bi bastı biride alttan destekledi çıktı gitti

41de ilk bebeğime suni sancı aldım. Öncelikle ilk tavsiyem sen şu an ona odaklanma keşke son günleri bunu düşünerek geçirmeseydim diyorum belki suyun kendiliğidnen gelecek? Ha doğurdum doğuracam mı suni mi alacam derken son günlerim stres içinde geçti pişmanım.

İkinci olarak suni sancı ile 4-5 saat içinde açılmam oldu 15 dk ıkındım bebeğin kafası göründü ama bebeğim büyük olduğu için çıkmadı acil sezeryan oldu. Senin bebeğin zaten minyonmuş minyon olsa benimki de fırtlayacaktı saat öğlen bile olmadan Hiç korkma bedenine güven. Suni sancı öcüdür yazan entryleri okuma. Sezeryan olursa da olur ama iyi ki denemişim diyorum ben. Epidural aldım bu arada ama acılara dayanamadığım için değil hamilelikte çok hareketsiz kalmıştım bedenime güvenemedim psikolojime yenildim. Halbuki öyle güzel ıkınabildim ki yine de. Bu işin yüzde ellisi psikolojik. Epiduralden sonra sancıları asla hissetmedim bu arada çok çok kolaydı. Ikınırken baya acı hissettim ama, bebek ve benim uyumsuzluğumdan olabilir.

Darısı basima insallah cati muayenesinden sonra kasiklarimda agri oldu biraz insallah dogumu baslatmaya bi katkisi olur
Aksak adim yürüyüşü çömelerek yürüme falan yap, çok sağlam iki ıkınma da çıkıp gidiyor da işte baslayana kadar stres, ananas, hurma, ahududu yaprağı çayi, zerdeçallı süt rahmi gevsetebilir dene, bir de cinsel ilişki doktor deneyin dediyse yavaş yavaş biraz rahmi uyaracak şekilde yapın, öyle görev gibi yapmanın anlamı yok senin uyarilman lazim

Insanin elinde olmuyor maalesef bende surekli dusunmekten surece odaklayanamiyorum artik

Her yolu denedim evet ebe soylemisti onuda yaptik ama malesef 1 cm bile acilmam yok

Hepinize destekleriniz icin coook tesekkur ederim esimle oturup dusunduk hic acilmam ve sancim olmadigi icin suni sancidan da pek verim alabilecegimi dusunmuyorum o nedenle yarin sehir disindaki ozel hastaneden randevu aldim sezaryen gunu alacagim simdiden biraz olsun kafam rahatladi belirsizlik beni cok yormustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…