Yaa çok üzüldüm. İnşallah hayırlı zamanda sağlıkla alırsın yavrunu kucağınaBenim de 4 yumurtam vardı, aşılama tuttu fakat kimyasal oldu, değerim 400 den düştü, o yüzden ikiz mi değil mi bilmiyorum
Benim 4 yumurtam vardı aşılama iptal oldu malesef çoklu gebelik riskine karşı bize de korunun demişlerdi hatta ama biz korunmadık ve hamile de kalmadımMerhaba kızlar 2 gün sonra 2. Aşılamamı olacam inşallah. Bugün kontrolde 24,20,20,18 mm çapında 4 tane yumurtam oluştuğunu söyledi doktor. Eğer tüplerin kapalı değilse bu ay tutma ihtimali daha yüksek dedi (1. Aşılamada 1 tane yumurtam oluşmuştu). Benim gibi çoklu yumurtayla aşılama yaptırıp gebe kalan var mı? Ha bi de doktor ikizde olabilir dedi( inşallah) bu şekilde ikiz gebelik yaşıyan var mı içiniz de?
Böyle iptal edilen çok okudum ama doktorum hiç öyle bişey söylemedi bana ama sanırım bi kağıt imzalatılıyormuş aşılama öncesi çoklu gebelik riskini biliyorum kabul edilorum diye. İnşallah hayırlı zamanda alarız yavrularımızı kucağımızaBenim 4 yumurtam vardı aşılama iptal oldu malesef çoklu gebelik riskine karşı bize de korunun demişlerdi hatta ama biz korunmadık ve hamile de kalmadım
İnşallah canım rahim filmi çekildim aşılama öncesindeBöyle iptal edilen çok okudum ama doktorum hiç öyle bişey söylemedi bana ama sanırım bi kağıt imzalatılıyormuş aşılama öncesi çoklu gebelik riskini biliyorum kabul edilorum diye. İnşallah hayırlı zamanda alarız yavrularımızı kucağımıza
Bana da bu ay olmazsa rahim filmi çekmen lazım belki tüplerin kapalıdır dedi. Acılı bir olay mı?İnşallah canım rahim filmi çekildim aşılama öncesinde
İlaç olarak ne kulllandınız yumurta o kadar gelişti?Bana da bu ay olmazsa rahim filmi çekmen lazım belki tüplerin kapalıdır dedi. Acılı bir olay mı?
İlkinde sadece letu kullandım( femara yazmıştı eczanede yoktu letu vermişti.) ikincide gonalf iğne + letu kullandım.İlaç olarak ne kulllandınız yumurta o kadar gelişti?
Aslında aşılamadan önce yapılması gerekiyordu belki tüplerde sıkıntı vardır o zaman aşılama boşuna yapılmış olacak inşallah güzel sonuçlar alırsınız bende 3 aydır femara kullanıyorum bakalım bu ay sonuç ne olacak bir türlü aşılama yapılamadıBana da bu ay olmazsa rahim filmi çekmen lazım belki tüplerin kapalıdır dedi. Acılı bir olay mı?
Sivas üni de yaptırıyorum burda hsg cihazı bozukmuş özelde pahalıymış doktor deneyelim bi bakalım olmazsa mecbur çektirirsin dedi. Aşılamada gebe kalan doğru dürüst birilerini görmedim bu form da gebelik oranı düşük mü aşılamada?Aslında aşılamadan önce yapılması gerekiyordu belki tüplerde sıkıntı vardır o zaman aşılama boşuna yapılmış olacak inşallah güzel sonuçlar alırsınız bende 3 aydır femara kullanıyorum bakalım bu ay sonuç ne olacak bir türlü aşılama yapılamadı
Yanlış hatırlamıyorsam 18mm ydiİlk letuda ne kadar büyüdü
Doğal yolla gebe kalma kadar şansı var yani ayda %10-15 gibi bir oranı var diye biliyorum canım bende üniversiteye gidiyorum onlar önce hsg istemişti sana da onun için sordum inşallah sen güzel sonuçlar alırsınSivas üni de yaptırıyorum burda hsg cihazı bozukmuş özelde pahalıymış doktor deneyelim bi bakalım olmazsa mecbur çektirirsin dedi. Aşılamada gebe kalan doğru dürüst birilerini görmedim bu form da gebelik oranı düşük mü aşılamada?
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinDoğal yolla gebe kalma kadar şansı var yani ayda %10-15 gibi bir oranı var diye biliyorum canım bende üniversiteye gidiyorum onlar önce hsg istemişti sana da onun için sordum inşallah sen güzel sonuçlar alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?