- 17 Mayıs 2023
- 37
- -32
- 19
-
- Konu Sahibi hayattanbikmiskiz
Bu bölümü neden seçtiniz ben bu bölümün 4 yıl olduğunu şu an öğrendim , bölümü seçme amacınız ne ? Ne olacaksınız ?şu an sosyal hizmet 1. Sinif öğrencisiyim ama moralim çok bozuk kpss 85 ustu atama olur onu kapalı boşuna okuma diyorlar sizce öyle mi araştırıyorum surekli kafam çok karışık
Atama biraz zor ama özel eğitim sertifikası alıp rehabilitasyon merkezlerinde çalışabilirsiniz.şu an sosyal hizmet 1. Sinif öğrencisiyim ama moralim çok bozuk kpss 85 ustu atama olur onu kapalı boşuna okuma diyorlar sizce öyle mi araştırıyorum surekli kafam çok karışık
bu bölüm eskiden çok iyiydi ama 2008-2010 larda falanşu an sosyal hizmet 1. Sinif öğrencisiyim ama moralim çok bozuk kpss 85 ustu atama olur onu kapalı boşuna okuma diyorlar sizce öyle mi araştırıyorum surekli kafam çok karışık
Ya evt haklısınız kafam çok karışık bölümü bırakmayı bile düşünüyorumMerhaba bende sosyal hizmetler mezunuyum seksen üç puanla atanmıştım. Bence iş alanı çok ve çok zevkli bir meslek. Ben sağlık bakanlığında çalışıyorum ama shçekte çalışmayı daha çok isterdim stajlarımı orada yapmıştım. Bence önünüzde çok zaman var kpss çalışırsanız alırsınız o puanı. Sürekli birşeyler değişiyor belki yine alımları olur
Tam olarak ne zaman atandinizMerhaba bende sosyal hizmetler mezunuyum seksen üç puanla atanmıştım. Bence iş alanı çok ve çok zevkli bir meslek. Ben sağlık bakanlığında çalışıyorum ama shçekte çalışmayı daha çok isterdim stajlarımı orada yapmıştım. Bence önünüzde çok zaman var kpss çalışırsanız alırsınız o puanı. Sürekli birşeyler değişiyor belki yine alımları olur