4 yıldır birlikte olduğum kişiyle ayrıldık.

ne kötü canım böyle dibinde oturması gerçekten senin için zor bi durum:26:

rüyamda onu gördüm çok özlediğimi hissettim ama sadece eski bi dostu özler gibi... sana sarılabilirmiyim diyordu rüyamda sonra bunu haketmiyorum diyip geri çekiliyodu ama sarılıyoduk daha sonra saçımı kokuluyodu öpüyodu sadece çok özlediğimi hissettim... bugün kötüyüm neden böyle

Ya canim onun yan dairede olmasinin TEK sebebiii kiskandirmaak bize cocukca geliyo ama erkekler zaten cocuk -.- yoksa ne isi var salak mi baska yer mi kalmadi da karsina geldi bi de kahkahalar atiyo ayyy cok salaaak.... Tukurdugunu yaliyamiyoo bole aptal seyler yapiyo iste ooo daha onun cani cok yanicak bence :) bosver tatliim yeni biseyler basliycaksa ruyalarinin flan kafani karistirmasina izin verme hehehe sen o bahsettigin kisiyle cikmaya basla bak snein eski nasil kuduruyooo

bilmiyorum cnm artık neden yaptı öyle bir şey ara ara geliyo işte böyle ama iyiyim şimdi teşekkür ederim

Geçen hafta bir şekilde tekrar görüşmeye başladık oturduk konuştuk böyle olmuyo diye çünkü bütün arkadaş ortamımız ortak en azından arkadaş olalım dedik bana geldi konuştuk baya dertleştik inanılmaz özlemişim çok mutlu oldum bi yandan da kötü hissettim tabi ki... ama aylarca görüşmemiş bi arkadaşımla görüşmüş gibiydim kaç aydır bu kadar mutlu ve huzurlu hissetmiyordum bu konuşmanın ertesi sabahı beni zorla kahvaltıya çağırdı yakın arkadaşımla birlikte beraber kahvaltı yaptık oturduk sohbet ettik çok heycanlanmıştı güzel geçti yine sonra aynı günün akşamı bana kahve içmeye geldi ikimizin de boş bulunduğu bi andı sarıldık öptü beni alkol almıştı kimseye aşık olamıyormuş bizi o hale benim dik başlılığım yok saymam gelmiş vs vs kimse ona benim gibi bakamıyormuş çok özlüyormuş bende ikimiz içinde böyle olması iyi oldu çok sıkılmıştık dedim o da şimdi sana tekrar deneyelim desem hayır mı dersin yani dedi evet kabul etmem bunu dedim sevmiyormusun beni dedi hayır sevmiyorum dedim zordu belki ama bunu diyebildim göğsüme yattı ağladı mutlu olmanı çok istiyorum dedi belki tekrar aşık olucaksın evleniceksin ilerde dedi çok isterim mutlu olmanı ama seni öyle görsem çok da üzülürüm dedi o ağladı ben kafasını okşadım durdu sonra konuştuk yazın neler yaptığmızdan kimse senin gibi olamadı onlara baktığımda seni görmeye çalıştım kaç kere elim telefona gitti ama arıyamadım dedi bu arada ben ona bakıyordum kimse bana böyle bakamadı bakamıycakta dedi uzun uzun konuştuk o gün sonra bir iki defada görüştük son görüşmemizden önce beni bi erkek arkadaşımla gördü o akşam görüştük biz onu sordu kim falan diye bende önemli birymiş gibi davrandım yok yapamıyorum dedi sürekli onunla ilgili sorular sordu sanki sevgiliymişiz de hesap soruyomuş gibiiydi sonra ben niye bu kadar kıskançlık yapıyorum hala sana karşı bir şeyler hissediyorum demek ki daha mı kötü olucak böyle dedi bende kötü hissetmeye başlamıştım bu görüşmelerde tekrar görüşmemeye karar verdik bunlar olalı 1 hafta oldu ama yazıcak cesareti yeni buldum kendimde ...çok detay var aslında onlarıda yazarım sonra ama şuan yine görüşmüyoruz kısaca

[Canım tebrik ederim hemen yumuşamamışsın çoğu kişi bu hatayı yapıyo eski sevgilisine karşı ama sen yapmamışsın iradeli davranmışsın bence daha çok sürüneceğe benziyo peşindenOLOR="#DDA0DD"][/COLOR]

yok canım sanmıyorum sürünüceğini olmasında zaten bu kısacık görüşme bile üzdü bizi

cnm şimdi sen daha bi rahatlamışsındır, ne de olsa artık ayrılığın acısını tek başına üstlenmiyorsun
valla hiç başıma gelmedi bunlar, gelmesin de...ama senin yerine başka kızları koymuş affetmemekte haklısın ve affetme bence de eğer ondan daha iyilerini bulabilirim diyorsan...

senin konunu takip ediyorum hep...ayni benimki gibipislikler yapmisti..ben olsam affetmem..simdi yapan sonrada yapar diye düsünüyorum..

cnm aradan kaç ay geçti ve sana neler yaşattı bence duygularına yenilip kendinden taviz verme affetme onu mantığını kullan derim tekrar üzülmek istemiyorsan cnm çümkü başlasanız bile bi yerden yine patlak verecektir tam unuttun alıştın derken tekrar umutlanman sana daha çok acı verecektir ben ce hiç görüşme bana geliyorki bu senin peşinde sürünecek ee ettiğini çekecek artık sıra onda

canım konunu oturdum baştan aşağı okudum. 4 yıllık bir ilişki unutmak çok zor görünse de değil,bence o seni haketmiyor. o yaptıklarını anlattıkça midem bulandı, senin duygularına gözlerim doldu ağlayacak gibi oldum bende 4 yıllık bi ilişki bitrdim ortaokul zamanından liseye uzanan dönemde. gerçi çocukluk aşkı sayılırdı ama 6 ayda unutmuştum, şu anda canımdan çok sevdiğim 1,5 yıldır beraber olduğum biri var ve inanır mısın o hiç aklıma bile gelmiyor. uzatmadan sana şunu söylemk istiyorum, sakın ona bir şans vererek hata yapma, kaç ay olmuş mayıstan beri ha unuttun ha unutucam .. tekrar başlarsan yine aynı olaylar , tartışmalar, ve sonuçta yıkılan üzülen harap olan sen olacaksın. evet pişman olan erkek en iyi erkektr ama yaptıkları kabul edilemez şeyler.sana yaşattığı acıları unutma . başkalarında sende bulduğu sevgiyi aşkı bulamayınca sana döndü ve seni geri kazanmak istiyor. aldanma derim ben, tabi ki karar yine senin canım benim :2:

canım çok teşekkür ediyorum ama geri dönmek söz konusu değil asla zaten onun da öyle bi niyeti yok sadece tekrar deneyelim desem ne dersin diye öylesine bir şey attı ortaya ve benim söylediklerim karşısında şaşırdı baya ama asla ne benim nede onun dönmesi söz konusu değil

minik nasılsın canım
kaç aydır burada yazmamışsın merak ettim son durumu

valla 30 sayfanin tamamini da okudum cok ilgimi cekti olaylar. ve de cok karari ve guclu birisin anladigim kadaryla gercekten tebrik ediyorum,helal olsun sana.
ve de yasadiginiz seyler- ilk sayfalarda yazdigin- den oturu gozlerim doldu ya. insanin anilari silmesi kolay olmyor. bu arada tekrar asik oluyorum falan demissin en son. sonra hic bisey
yazmamissin merak etti minik? nasilsin nasil gidiyor canim. umarim her sey guzeldr senin icin :)

minik nasılsın canım
kaç aydır burada yazmamışsın merak ettim son durumu

evet ya uzun zaman olmuş buraya yazmayalı şuan çok vaktim yok detaylı anlatamıycam ama daha sonra detayları yazarım mutlaka =)

hala arıyo beni görüşelim buluşalım şeklinde hatta dünden önceki gün sabah aradı en son nasılsın napıyosun diye daha önce aradığında annanesinin vefat ettiğini söylemişti çok severdi kadıncağız beni üzüldüm bende onu severdim annesini aradım baş sağlığo dilemek için duygulandı baya bi şekilde iletişim kopamıyo işte ama içimde zerre duygu yok ona karşı =) hatta 2 hafta önce akşam arkadaşlarımla dılşarı çıktım yan masamda da bu sevgilisiyle oturuyo ben o kadar rahattım ki aksine onlar rahatsız oldu kavga ettiler falan =) arada arkadaşlığını özlesemde sevgi olarak hiçbir şey kalmadı içimde

aşık oluyo gibiydim mutluydum baya ama sonra sıkılmaya başladım uzaktan yürütmem gereken bir ilşkiydi ve ben bu kadar zora gelemiyorum sanırım sıkılmaya başladım kendiliğinden bitti hala görüşüyoruz ama =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…