kıskanır mı onu bilemiycem de şu an odada bir kız iki erkekler ve odadan çığlıklar geliyoben bu iğrençliği anlamadım çığlıkların boyutları arttı şikayet ettim bende kıskançlık diycek belki ama miğdem bulandı resmen terbiyesizlik kıskançlık değil
ne kötü canım böyle dibinde oturması gerçekten senin için zor bi durum:26:
Ya canim onun yan dairede olmasinin TEK sebebiii kiskandirmaak bize cocukca geliyo ama erkekler zaten cocuk -.- yoksa ne isi var salak mi baska yer mi kalmadi da karsina geldi bi de kahkahalar atiyo ayyy cok salaaak.... Tukurdugunu yaliyamiyoo bole aptal seyler yapiyo iste ooo daha onun cani cok yanicak bence :) bosver tatliim yeni biseyler basliycaksa ruyalarinin flan kafani karistirmasina izin verme hehehesen o bahsettigin kisiyle cikmaya basla bak snein eski nasil kuduruyooo
[Canım tebrik ederim hemen yumuşamamışsın çoğu kişi bu hatayı yapıyo eski sevgilisine karşı ama sen yapmamışsın iradeli davranmışsın bence daha çok sürüneceğe benziyo peşindenOLOR="#DDA0DD"][/COLOR]
canım konunu oturdum baştan aşağı okudum. 4 yıllık bir ilişki unutmak çok zor görünse de değil,bence o seni haketmiyor. o yaptıklarını anlattıkça midem bulandı, senin duygularına gözlerim doldu ağlayacak gibi oldumbende 4 yıllık bi ilişki bitrdim ortaokul zamanından liseye uzanan dönemde. gerçi çocukluk aşkı sayılırdı ama 6 ayda unutmuştum, şu anda canımdan çok sevdiğim 1,5 yıldır beraber olduğum biri var ve inanır mısın o hiç aklıma bile gelmiyor. uzatmadan sana şunu söylemk istiyorum, sakın ona bir şans vererek hata yapma, kaç ay olmuş mayıstan beri ha unuttun ha unutucam .. tekrar başlarsan yine aynı olaylar , tartışmalar, ve sonuçta yıkılan üzülen harap olan sen olacaksın. evet pişman olan erkek en iyi erkektr ama yaptıkları kabul edilemez şeyler.sana yaşattığı acıları unutma . başkalarında sende bulduğu sevgiyi aşkı bulamayınca sana döndü ve seni geri kazanmak istiyor. aldanma derim ben, tabi ki karar yine senin canım benim :2:
minik nasılsın canım
kaç aydır burada yazmamışsın merak ettim son durumu
valla 30 sayfanin tamamini da okudum cok ilgimi cekti olaylar. ve de cok karari ve guclu birisin anladigim kadaryla gercekten tebrik ediyorum,helal olsun sana.
ve de yasadiginiz seyler- ilk sayfalarda yazdigin- den oturu gozlerim doldu ya. insanin anilari silmesi kolay olmyor. bu arada tekrar asik oluyorum falan demissin en son. sonra hic bisey
yazmamissin merak etti minik? nasilsin nasil gidiyor canim. umarim her sey guzeldr senin icin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?