- 25 Ekim 2024
- 10
- 2
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim insan endise duyuyor ister istemezArkadaşım sezaryen oldu 9 ay sonra 2.ye hamile kaldı Şubatta onu da sezaryenle doğuracak. Bence onun sıkıntı olmuyorsa sizin hiç olmaz. Aradan 4 yıl geçmiş
Tesekkur ederim cevabiniz icin bisey sorucam size peki daha mi kolay daha mi zor 2. Sezeryanbende 2022 de sezeryan olmuştum. doktorum 1 sene olmazsa iyi olur demişti. sizin 4 sene olmuş bencede sorun olmaz artık
valla benimde nasipse 2. olacak bende bilmiyorum :)Tesekkur ederim cevabiniz icin bisey sorucam size peki daha mi kolay daha mi zor 2. Sezeryan
Ilkinde ben ertesi gun taburcu olup hemen ayaklanmistim tum islerimi kendim yapmistim 2. Cide oyle mi oluyor yoksa daha mi zor oluyor
Hayirlisi ile gelsin insaah sizin ne zamanvalla benimde nasipse 2. olacak bende bilmiyorum :)
bence kişiye göre değişiyor. bi tanıdığım 2.yi çok zor oldu , toparlanamadım demişti.
kimisi 2. kolay diyor.
allah nasip ederse görücez :)
Çok yeni daha benim. 4+6 :) beta 383 çıktı. bekliyoruz bakalımHayirlisi ile gelsin insaah sizin ne zaman
Hadi insallah hayirlisiÇok yeni daha benim. 4+6 :) beta 383 çıktı. bekliyoruz bakalım
4 yilda sikinti mi olur kiolmaz en az 2 en sagliklisi 3 yil
kiz olmaz tam zamani hatta 1 yil gec kalmissin4 yilda sikinti mi olur ki
tamam tamamkiz olmaz tam zamani hatta 1 yil gec kalmissin
Benim doktorum 1,5 yıl geçmesi gerek demişti genel olarak 2 yıl diyorlar 4 yılı geçmiş sizinkiKizlar merhaba
2020 subat ayinda sezeryan ile dogum yaptim
Simdi 6 haftalik hamileyim
2025 haziran a doktorum gun verdi
Sorum şu ....
Erken mi ?
Dikislerim sikinti yasatir mi ?
endiselerim var
Benim gibi ayni durumu yasayan var mi ?
Cok rahatlattinizHic bisey olmaz merak etmeyin. Coktan iyilesmistir kesi yeri. Millet 1,5 2 yilda pespese doguruyor da bisey olmuyor.