4 yıl evlilik ve iki düşük sonucu kan pıhtısı cıktı ama

esra011

BENDE BİR GÜN ANNE OLACAĞIM
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
892
626
103
Kızlar merhabalar bende ve eşimde hiç bir sorun olmamasına rağmen gebe kalmıyordum 4 yılda iki defa gebe kaldım ikiside 4uncu hafta da düştü yani kimyasal gebelik dediler en son arkadaşım zorlayınca test verdim ve bende kan pıhtısı cıktı bu salı kendi doktoruma gideceğim hem hapı varmış hem iğnesi sizce hangisini kullanmalıyım ve bundan sonra neye dikkat etmeliyim teşekkür ederim şimdiden

Canım çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin . Senin hangi geninde sorun çıktı bende de var MTHFR-C677T homozigot benimki. 2 defa kürtaj oldum ikisinde de 9 haftalıkken kalbi durdu. Şimdi coraspin femamed ve d vitamini kullanıyorum. Gebe kalırsam clexane 0.6 iğne ile devam edecekmişim

Bir de Prolaktin değeri gebe kalamamada etkili ona da baktır

Bir de Prolaktin değeri gebe kalamamada etkili ona da baktır
Hepsine baktirdim herşey çok güzel dedi doktorların hepsi bende heterozigot yazıyor ve 4G/4G yazıyor doktor sadece 4g4g yazan için iğne kullanman gerekebilir dedi peki adetten önce mi baktiriyorsun hcg ye çünkü benim 2 kimyasal oldu ikiside adetim geçtikten 3. 4. Günü kanamayla geri atıyordum

Ona siz karar veremesiniz. Pıhtılaşmanın derecesine göre doktor ayarlar dozunu. Ben hem iğne hem ilac kullandım

Ikisinden.birini secmiyorsun ki ikisinide.kullaniyorsun. bende kullandim.ikisinide

Ona siz karar veremesiniz. Pıhtılaşmanın derecesine göre doktor ayarlar dozunu. Ben hem iğne hem ilac kullandım
Aynı dozda aynı işlemi yapan hem hap hem iğne varmış onu demek istiyorum

Ikisinden.birini secmiyorsun ki ikisinide.kullaniyorsun. bende kullandim.ikisinide
Peki ikisinide gebe kalana kadar mi kullandin burda diğer arkadaşlar önce hap kullanıyorsun gebe kaldığında kese görüldüğünde iğneye geçiyorsun dediler e ben keseyi göremeden düşük yapıyorum ama

Benim ki gebelige bagli pihtilasma idi genetik degil. 24. Haftada ortaya cikti direk igne ve hapa basladim. Dogumdan.sonra 6 hafta daha kullandim. Normalde hapi yani coraspini gebelik olusmadan kullaniyorsun kese gorununce igne basliyor.

Benim ki gebelige bagli pihtilasma idi genetik degil. 24. Haftada ortaya cikti direk igne ve hapa basladim. Dogumdan.sonra 6 hafta daha kullandim. Normalde hapi yani coraspini gebelik olusmadan kullaniyorsun kese gorununce igne basliyor.
Hmm anladım çok tesekkur ederim çok saol ben gebe değildim bu sonuç cıktı

Aynı dozda aynı işlemi yapan hem hap hem iğne varmış onu demek istiyorum
Bana kalırsa yine doktor karar verir. İlac iğne kadar etkili olsa neden hala iğneler var? Özellikle karın büyüdükten sonra inanılmaz zor oluyor iğne yapmak. Yerini tutsaydı iğneler kalkardı ortadan diye düşünüyorum Umarım hamilelignz igne yada ilac farketmez sağlıklı bir sekilde olusur ve devam eder.:

Canım benim doktorum bir şey yüksekse hep yüksektir dedi. Örneğin prolaktin de ne zaman baktırırsan baktır yüksek çıkar dedi. Adet gününde bakılması gereken tek hormonlar bellidir dedi tsh fsh gibi bir şey söyledi. Sen rahim filmi çektirdin mi o da etkileyebilirmiş. Rahim şekli yapısı da genetik kadar etkili. Bir de eşinin karyotip ine bakıldı mı o da kromozom tahliliymiş

Amin inşallah çok teşekkür ederim allah razı olsun

Rahim filmi çekildim oda temiz cıktı 2 aşılama yapıldı tutmadı eşimin sonucuna da doktor sayı az ama bizim için yeterli dedi ona rağmen eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ama hala gelen giden yok malesef

Anladım inşallah en kısa sürede hayırlısıyla dolar kucağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…