Kızlar merhabalar bende ve eşimde hiç bir sorun olmamasına rağmen gebe kalmıyordum 4 yılda iki defa gebe kaldım ikiside 4uncu hafta da düştü yani kimyasal gebelik dediler en son arkadaşım zorlayınca test verdim ve bende kan pıhtısı cıktı bu salı kendi doktoruma gideceğim hem hapı varmış hem iğnesi sizce hangisini kullanmalıyım ve bundan sonra neye dikkat etmeliyim teşekkür ederim şimdiden
Hepsine baktirdim herşey çok güzel dedi doktorların hepsi bende heterozigot yazıyor ve 4G/4G yazıyor doktor sadece 4g4g yazan için iğne kullanman gerekebilir dedi peki adetten önce mi baktiriyorsun hcg ye çünkü benim 2 kimyasal oldu ikiside adetim geçtikten 3. 4. Günü kanamayla geri atıyordumBir de Prolaktin değeri gebe kalamamada etkili ona da baktır
Ona siz karar veremesiniz. Pıhtılaşmanın derecesine göre doktor ayarlar dozunu. Ben hem iğne hem ilac kullandımKızlar merhabalar bende ve eşimde hiç bir sorun olmamasına rağmen gebe kalmıyordum 4 yılda iki defa gebe kaldım ikiside 4uncu hafta da düştü yani kimyasal gebelik dediler en son arkadaşım zorlayınca test verdim ve bende kan pıhtısı cıktı bu salı kendi doktoruma gideceğim hem hapı varmış hem iğnesi sizce hangisini kullanmalıyım ve bundan sonra neye dikkat etmeliyim teşekkür ederim şimdiden
Ikisinden.birini secmiyorsun ki ikisinide.kullaniyorsun. bende kullandim.ikisinideKızlar merhabalar bende ve eşimde hiç bir sorun olmamasına rağmen gebe kalmıyordum 4 yılda iki defa gebe kaldım ikiside 4uncu hafta da düştü yani kimyasal gebelik dediler en son arkadaşım zorlayınca test verdim ve bende kan pıhtısı cıktı bu salı kendi doktoruma gideceğim hem hapı varmış hem iğnesi sizce hangisini kullanmalıyım ve bundan sonra neye dikkat etmeliyim teşekkür ederim şimdiden
Aynı dozda aynı işlemi yapan hem hap hem iğne varmış onu demek istiyorumOna siz karar veremesiniz. Pıhtılaşmanın derecesine göre doktor ayarlar dozunu. Ben hem iğne hem ilac kullandım
Peki ikisinide gebe kalana kadar mi kullandin burda diğer arkadaşlar önce hap kullanıyorsun gebe kaldığında kese görüldüğünde iğneye geçiyorsun dediler e ben keseyi göremeden düşük yapıyorum amaIkisinden.birini secmiyorsun ki ikisinide.kullaniyorsun. bende kullandim.ikisinide
Benim ki gebelige bagli pihtilasma idi genetik degil. 24. Haftada ortaya cikti direk igne ve hapa basladim. Dogumdan.sonra 6 hafta daha kullandim. Normalde hapi yani coraspini gebelik olusmadan kullaniyorsun kese gorununce igne basliyor.Peki ikisinide gebe kalana kadar mi kullandin burda diğer arkadaşlar önce hap kullanıyorsun gebe kaldığında kese görüldüğünde iğneye geçiyorsun dediler e ben keseyi göremeden düşük yapıyorum ama
Hmm anladım çok tesekkur ederim çok saol ben gebe değildim bu sonuç cıktıBenim ki gebelige bagli pihtilasma idi genetik degil. 24. Haftada ortaya cikti direk igne ve hapa basladim. Dogumdan.sonra 6 hafta daha kullandim. Normalde hapi yani coraspini gebelik olusmadan kullaniyorsun kese gorununce igne basliyor.
Bana kalırsa yine doktor karar verir. İlac iğne kadar etkili olsa neden hala iğneler var? Özellikle karın büyüdükten sonra inanılmaz zor oluyor iğne yapmak. Yerini tutsaydı iğneler kalkardı ortadan diye düşünüyorum Umarım hamilelignz igne yada ilac farketmez sağlıklı bir sekilde olusur ve devam eder.:Aynı dozda aynı işlemi yapan hem hap hem iğne varmış onu demek istiyorum
Canım benim doktorum bir şey yüksekse hep yüksektir dedi. Örneğin prolaktin de ne zaman baktırırsan baktır yüksek çıkar dedi. Adet gününde bakılması gereken tek hormonlar bellidir dedi tsh fsh gibi bir şey söyledi. Sen rahim filmi çektirdin mi o da etkileyebilirmiş. Rahim şekli yapısı da genetik kadar etkili. Bir de eşinin karyotip ine bakıldı mı o da kromozom tahliliymişHepsine baktirdim herşey çok güzel dedi doktorların hepsi bende heterozigot yazıyor ve 4G/4G yazıyor doktor sadece 4g4g yazan için iğne kullanman gerekebilir dedi peki adetten önce mi baktiriyorsun hcg ye çünkü benim 2 kimyasal oldu ikiside adetim geçtikten 3. 4. Günü kanamayla geri atıyordum
Amin inşallah çok teşekkür ederim allah razı olsunBana kalırsa yine doktor karar verir. İlac iğne kadar etkili olsa neden hala iğneler var? Özellikle karın büyüdükten sonra inanılmaz zor oluyor iğne yapmak. Yerini tutsaydı iğneler kalkardı ortadan diye düşünüyorum Umarım hamilelignz igne yada ilac farketmez sağlıklı bir sekilde olusur ve devam eder.:
Rahim filmi çekildim oda temiz cıktı 2 aşılama yapıldı tutmadı eşimin sonucuna da doktor sayı az ama bizim için yeterli dedi ona rağmen eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ama hala gelen giden yok malesefCanım benim doktorum bir şey yüksekse hep yüksektir dedi. Örneğin prolaktin de ne zaman baktırırsan baktır yüksek çıkar dedi. Adet gününde bakılması gereken tek hormonlar bellidir dedi tsh fsh gibi bir şey söyledi. Sen rahim filmi çektirdin mi o da etkileyebilirmiş. Rahim şekli yapısı da genetik kadar etkili. Bir de eşinin karyotip ine bakıldı mı o da kromozom tahliliymiş
Amin hepimizin inşallahAnladım inşallah en kısa sürede hayırlısıyla dolar kucağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?