- 18 Mart 2015
- 732
- 498
- 34
- Konu Sahibi ozgurruzgar
Arkadaşlar merhaba öncelikle,benim 4 yaşına daha yeni girmiş bi oğlum var 2 yaşında öğrettim tuvalet eğitimini ama naparsam yapayım kakayı öğrenmedi ozamandan beri deniyorum çok afedersimiz kakasını tuvalete yapması için ama yok yapmıyo ara veriyorum yne baslıyorum hani herseyin bi zamanı vardır diye ama kakamızı yapmıyoruz tuvalete.altına yapsa yine iyi dicem bi umut alışıcak altınada yapmıyo 4gün boyunca tutuyo ağlıyo bağrıyo mecbur kalıyorum bez bağlıyorum. İnanırmısınız söylüyo yani herseyi anne kaka geldi bez bağla diyo yani söylüyo ama tuvalete yapmıyo.neler neler denedim müzikler lazımlıklar oyunlar ödüller hikayeler bisürü makaleler okudum napıcamı bilemiyorum.işte tekrar basladık 3 gün tuttu ağladı zıpladı uykum var üşüyorum dedi mecbur fitil koydum hemen tuvalete gittik ağlaya ağlaya yaptı kakasını sonra çok mutlu oldu annesi e gitti su attık dedik ama şimdi yine tutuyo tuvaletin kapısına bile yaklasmıyor.oturağınada oturmuyor.napıcam kızlar pes etmeyi düşünmüyorum çünkü 3ayım bitcek hamileyim.arkaslarımın çocuklarını görünce diyorumki yok bende sorun var ben öğretemiyorum şindi şurupta kullanıyorum bari tuta tuta kabız olmasında gelsin hemen diye çok sinirli inatçı ve hiperaktif bi çocuk.şindiden okuduğunuz için yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.