- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Nazli gelin
-
kizlar 4 yasindaki kuzenim sutle yandi yari yuzu ve bogazinin yani cok uzuluyoruz iz kalir diye sizce iz kalmamasi icin ne yapmaliyiz doktora falan goturduler su an sarili duruyor babaannesi istemeden sut dokmus cocugun ustune tencereyle cocuk tencerenin altindan gecmis kadinda anlayamamis anneside yeni dogum yapti yengem kucukle ilgilenirken olmus iste onerileriniz nelerdir sizce iz kalmamasi icin ne yapmaliyiz
insAllahh Rabbim korusun onlariBenim yeğenimde yandı geçen sene. Kaynar çorba döküldü. aynı yaştaydı senin yeğeninle. Bizde iz kalır diye çok korktuk. Doktorun verdiği kremler dışında ekstra bişey yapmadık. Şimdi iz bile kalmadı endişelenmeyin...geçer inşallah
bende o yaşlarda kaynar sütle yandım iki kolum birden. sol kolumun iç tarafında çok az bir şey var yani ben göstermezsem kimse anlamaz. büyüdükçe iz kalmaz diye düşünüyorum. birde geçen tv de gördüm iz kalmaması için bitkisel bir şey anlattı ama ne olduğunu unuttum belki net de bulabilirsiniz.kizlar 4 yasindaki kuzenim sutle yandi yari yuzu ve bogazinin yani cok uzuluyoruz iz kalir diye sizce iz kalmamasi icin ne yapmaliyiz doktora falan goturduler su an sarili duruyor babaannesi istemeden sut dokmus cocugun ustune tencereyle cocuk tencerenin altindan gecmis kadinda anlayamamis anneside yeni dogum yapti yengem kucukle ilgilenirken olmus iste onerileriniz nelerdir sizce iz kalmamasi icin ne yapmaliyiz
Benim kardesim de ayni yaslarda yanagi sobaya yapisip yanmisti, Doktorun verdigi kremlerle gecti iz kalmadi.Allah sifasini versin.Cok gecmis olsun.Endiselenmeyin,kremleri duzenli kullaninca kisa zamanda toparlar.kizlar 4 yasindaki kuzenim sutle yandi yari yuzu ve bogazinin yani cok uzuluyoruz iz kalir diye sizce iz kalmamasi icin ne yapmaliyiz doktora falan goturduler su an sarili duruyor babaannesi istemeden sut dokmus cocugun ustune tencereyle cocuk tencerenin altindan gecmis kadinda anlayamamis yanneside yeni dogum yapti yengem kucukle ilgilenirken olmus iste onerileriniz nelerdir sizce iz kalmamasi icin ne yapmaliyiz
Kantoran Yağı sürmenizi tavsiye ederimkizlar 4 yasindaki kuzenim sutle yandi yari yuzu ve bogazinin yani cok uzuluyoruz iz kalir diye sizce iz kalmamasi icin ne yapmaliyiz doktora falan goturduler su an sarili duruyor babaannesi istemeden sut dokmus cocugun ustune tencereyle cocuk tencerenin altindan gecmis kadinda anlayamamis anneside yeni dogum yapti yengem kucukle ilgilenirken olmus iste onerileriniz nelerdir sizce iz kalmamasi icin ne yapmaliyiz
kizlar 4 yasindaki kuzenim sutle yandi yari yuzu ve bogazinin yani cok uzuluyoruz iz kalir diye sizce iz kalmamasi icin ne yapmaliyiz doktora falan goturduler su an sarili duruyor babaannesi istemeden sut dokmus cocugun ustune tencereyle cocuk tencerenin altindan gecmis kadinda anlayamamis anneside yeni dogum yapti yengem kucukle ilgilenirken olmus iste onerileriniz nelerdir sizce iz kalmamasi icin ne yapmaliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?